10 kändisbarn som börjar bli stora - då och nu!

Och vem har inte sett någon av de otaliga bilderna på Angelina Jolie bärandes på lille Maddox!? De tiderna är förbi, Maddox är numera fyllda 14 år.

Häng med så får ni läsa om Brooklyn, Maddox och ett gäng andra kändisbarn som vi följt under uppväxten och som numera blivit riktigt vuxna (nästan).
Brooklyn Beckham
WENN.com
1. Brooklyn Beckham (född 1999) är äldsta son till fotbollsstjärnan David Beckham och forna Spice Girls medlemmen Victoria Beckham. Namnet kommer ifrån Brooklyn, New York, där han blev till.

Hans gudföräldrar är inga mindre än Elton John, David Furnish och Elizabeth Hurley. Hans yngre syskon heter Romeo (född 2002), Cruz (född 2005) och så minstingen Harper (född 2011).

Alla bröderna Beckham är duktiga på fotboll precis som pappa David och spelar för Arsenals ungdomsklubb. Brooklyn är mittfältare.

Brooklyn är kompis med skådisen Chloe Grace Moretz och det har ryktats att de kanske är mer än bara vänner. Han och Chloë går alltid på spinning pass när de tränar tillsammans i Los Angeles och troligtvis var det på gymmet de träffades första gången. Förutom spinning älskar Brooklyn att surfa.

År 2012 hade Brooklyn tandställning (räls) och det kan han tacka sitt perfekta leende för. Brooklyn är i en ålder när han nu börjat bryta sig fri från sina berömda föräldrar och har faktiskt haft ett extrajobb på ett café i London. Han har även haft flera modelluppdrag. Eftersom att Brooklyn bara var sju år när familjen flyttade till USA pratar han med amerikansk accent.
Ava Phillippe
WENN.com
Ava Phillippe
2. Ava Phillippe (född 1999) är dotter till skådisarna Reese Witherspoon och Ryan Phillippe. Hon har en yngre helbror vid namn Deacon (född 2003), halvsyster Kailani Merizalde Phillippe-Knapp (född 2011) och halvbror Tennessee James Toth (född 2012).

Avas fullständiga namn är Ava Elizabeth Phillippe och Ava kommer ifrån den gamla Hollywood ikonen Ava Gardner. År 2006 skiljde sig Reese och Ryan och meningsskiljaktigheterna kring barnen var stora men slutade med delad vårdnad mellan föräldrarna. Numera kommer de före detta makarna bra överens.

Ingen kan missa att Ava är en minikopia av sin mamma och pressen älskar att påpeka det! Kanske är det därför Ava färgade håret rosa för ett tag sen?
Jaden Smith
WENN.com
3. Jaden Smith (född 1998) är son till skådisarna Will Smith och Jada Pinkett Smith. Hans äldre syster heter Willow (född 2000) och han har även en halvbror, Trey (född 1992).

Istället för att gå i den vanliga skolan har Jaden fått sin utbildning i hemmet redan från start. Han gillar verkligen att lära sig och försöker undvika att titta på TV. Jaden har redan slagit igenom som skådis och rappare, inte så konstigt kanske när han fick sin första roll 2006 mot pappa Will Smith. Mest kända rollen är troligtvis den i remaken av Karate Kid mot Jackie Chan, han tränade stenhårt i fyra månader innan inspelningen skulle sätta igång för att komma i form och lära sig karate.

Jaden har rappat tillsammans med Justin Bieber i sången "Never Say Never" och släppte sin första mixtape år 2012. Som om det inte var nog har Jaden även startat ett eget livsstils-/klädmärke tillsammans med några kompisar, MSFTS (uttalas Misfits).

Privat har Jaden haft ett förhållande med Vanessa Hudgens yngre syster, Stella Hudgens. Det har även ryktats om att han har dejtat Kylie Jenner. Alla tre syskon Smith är engagerade i välgörenhet och då särskilt i "Project Zambia", en organisation som hjälper barn i Zambia som blivit föräldralösa på grund av aids.
Dakota Johnson
WENN.com
Dakota Johnson som liten är tjejen i blå Bikini
4. Dakota Johnson (född 1989) är dotter till skådisarna Don Johnson och Melanie Griffith. Hon föddes i Texas men har framför allt växt upp i Aspen. Under skoltiden ägnade hon sig på fritiden framför allt åt dans och hon har dansat i tolv år. Hon har totalt sex halvsyskon (fyra på pappas sida och två på mammas sida).

Hennes tidigare styvfar är Antonio Banderas. Mormor var Hitchcock favoriten Tippi Hendren som slog igenom stort i skräckisen "Fåglarna" (faktum är att Tippi har svenskt påbrå och kallas mormor av Dakota).

Hon inledde en modellkarriär redan vid 12 års ålder och hon är ansluten till IMG Models. Eftersom att mer eller mindre hela släkten består av skådisar var det ett naturligt steg för Dakota att även hon prova på den banan. Hon gjorde sin debut år 1999 i "Crazy Alabama" tillsammans med halvsystern Stella Banderas. De båda spelade döttrar till deras riktiga mamma Melanie Griffith och bakom kameran stod forne styvpappan Antonio Banderas. Tala om att ha det förspänt! Mest omskrivna rollen är den som Anastasia Steele i Fifty Shades of Grey.

Dakota har haft problem med både droger och alkohol och har fått hjälp med sina beroenden på rehab. Dakota verkar inte ha funnit den rätta killen ännu men har haft förhållanden med sångaren Matthew Hitt, musikern Noah Gersh och skådisen Jordan Masterson. Bland kompisarna finns Mary-Kate Olsen, Rumer Willis och Paris Hilton. Hennes bästis är Elvis Presleys barnbarn Riley Keough.
5. År 2002 adopterade megastjärnan Angelina Jolie sitt första barn, sju-månader gamla sonen Maddox Chivan (född 2001) från ett barnhem i Kambodja. Efter att ha varit i Kambodja två gånger återvände Angelina med dåvarande maken Billy Bob Thornton i slutet av 2001, de träffade Maddox och bestämde sig för att ansöka om adoption.

Eftersom att Angelina och Bob separerade strax efteråt slutade det med att Angelina adopterade Maddox själv. Familjen har sedan dess utökats med pappan/maken Brad Pitt och fem syskon till. Maddox är, enligt föräldrarna, lugnet själv och har tagit på sig rollen som storebror med stort allvar. Han kallas för Mad av familj och vänner. Maddox håller en låg profil och är inget stort fans av skvallerpressen
Lila Grace Moss
WENN.com
6. Lila Grace Moss (född 2002) är dotter till supermodellen Kate Moss och Dazed & Confused redaktören Jefferson Hack. Gudföräldrar var ursprungligen Sadie Frost och Jude Law (Kate Moss är i sin tur gudmor till deras dotter Iris). Efter Sadie och Judes skilsmässa befriade Kate Jude från hans roll som gudfar och istället är sångaren Bobby Gillespie numera gudfar.

Vid Kates bröllop hade hon sexton brudnäbbar och Lila Grace var självklart en av dem! Lila Grace kan också tänka sig en karriär inom modebranschen, men inte som modell utan hellre som designer. Hon har definitivt ärvt sin mammas stilkänsla och blandar kläder hej vilt med ett lyckat resultat. Det finns inte många nyblivna tonåringar med en lika cool garderob!
7. Patrick Schwarzenegger (född 1993) är son till Arnold Schwarzenegger och Maria Shriver. Patrick har två äldre systrar, Katherine och Christina och en yngre bror, Christopher. Ingen har väl glömt skandalen när det uppdagades att han dessutom har en yngre halvbror, Joseph som Arnold fick tillsammans med en tidigare hushållerska!

Patrick växte upp i Los Angeles. Vid 15 års ålder fick han hjälp av sina föräldrar att starta det egna företaget Project 360, ett modeföretag inriktat på herrkläder. Han är även modell och representeras av LA Models. Han har haft några småroller i olika filmer och har spelat Romeo i Ariana Grande musikvideo "Right There".
Ireland Baldwin
WENN.com
8. Ireland Baldwin (född 1995) är dotter till skådisarna Kim Basinger och Alec Baldwin. Hon har två yngre syskon på sin pappas sida och ett gäng kända farbröder och kusiner; Stephan, Daniel, William och Hailey Bieber för att nämna några.

Vid 11 års ålder fick media upp ögonen för Ireland när ett argt meddelande som pappa Alec hade lämnat på hennes svarare sipprade ut. Alec fick sedan be sin dotter om ursäkt offentligt.

Ireland är modell och ansluten till IMG Models. Hon är hela 1,88 m lång! Hon har synts i en del mindre filmroller. Hon har haft ett förhållande med kvinnliga rapstjärnan Angel Haze men just nu verkar det vara Jon Kasik som gäller.
Brandon Lee
WENN.com
Brandon Lee
9. Brandon Lee (född 1996) är son till Baywatch skådisen Pamela Anderson och Mötley Crue trummisen Tommy Lee (Pamela gifte sig med Tommy efter att ha känt honom i fyra dagar iförd en bikini på stranden - paret skiljde sig tre år senare). Han har även en yngre bror, Dylan.

Brandons föräldrar har hållit Brandon och hans bror borta från rampljuset så mycket som möjligt och det är först på senare tid som Brandon har börjat synas på premiärer och mingel. När Brandon tog examen gjorde han sitt allra bästa för att förevigas med sin version av Derek Zoolanders "Blue Steel", den absolut sexigaste blick en man kan ge! Han verkar ha humor den där killen.

Brandon dejtar skådisen Bella Thorne och Bella har generöst delat med sig av bilder på de båda på Instagram.
Lourdes Leon
WENN.com
10. Lourdes Leon Le (född 1996), kallad Lola, är dotter till megastjärnan Madonna och personliga tränaren Carlos Leon. Lourdes är Madonna äldsta barn och Madonna hade hunnit fylla 38 år när Lourdes föddes. Namnet Lourdes kommer ifrån en plats i södra Frankrike dit pilgrimer brukar åka.

Året efter att Lourdes föddes tog det slut mellan Madonna och Leon. Även om förhållandet tog slut fort har Lourdes bra kontakt med sin pappa. Hon har tre halvsyskon; Rocco (från Madonnas förhållande med regissören Guy Ritchie) och David och Mercy (som båda är adopterade från Malawi).

Lourdes växte upp i London men har gått i en fransk skola eftersom att Madonna anser att familjen har en internationell livsstil. Redan vid tidig ålder började Lourdes följa med sin mamma på olika välgörenhetsevent. När Madonna gav ut barnboken "The English Roses" (som delvis är baserad på Lourdes) följde Lourdes med till olika skolor för offentliga uppläsningar.

När Madonna släppte dubbelalbumet "Celebration" syntes Lourdes i två musikvideos vilket genererade mycket uppmärksamhet. Mor och dotter har även släppt en egen klädkollektion, Material Girl, där Taylor Momsen och Kelly Osbourne varit ansikten utåt. Som om detta inte var nog kan Lourdes även sjunga och har medverkat på flera av Madonnas skivor.
Publicerad 19 Aug. 2015 17:11
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Roliga kändisbilder m.m.

2 Mars 10:32
1237

Taylor Swift förvandlas till en man!

Se hennes nya musikvideo till låten The Man.

18 Feb. 13:19
2010

Justin Bieber berättar om sin stormiga relation med Selena Gomez!

Selena har tidigare anklagat Justin för psykisk misshandel under deras relation. Nu berättar Justin själv om deras stormiga förhållande.

27 Jan. 10:32
1323

Channing Tatum och Jessie J är tillsammans igen!

Stjärnparet har återförenats efter uppbrottet i december.

+1
16 Jan. 18:34
3986

Blake Lively oigenkännlig!

Förbereder sig för nya rollen.

14 Jan. 13:50
1423

Nikkie de Jager kommer ut som transperson!

På sin Youtubekanal väljer hon att berätta.

+1
14 Nov. 2019 14:11
2551

Isabella Löwengrips ord om nya boendet!

Entreprenören har nu sålt sin villa på Lidingö.