10 rejäla kändisfejder som du inte vill missa!

Kändisovänner hör man inte talas om lika ofta men tro oss, de finns där. Vi har grävt i arkiven och hittat kändisar som verkligen inte tål varandra efter diverse fejder!
1. Justin Bieber / Orlando Bloom

År 2014 korsades Orlando Bloom och Justin Bieber vägar oturligt nog i restaurangen Cipriani på Ibiza. Orlando satt och åt middag med Leonardo DiCaprio och ett gäng andra människor. Ingen vet exakt vad som hände men enligt de flesta ögonvittnen verkar det ha gått till så här: Justin passerade skådisarnas bord och försökte inleda en konversation, något som Leo inte verkade vara så sugen på eftersom han sjasade iväg Justin. Det i sin tur fick Justin att börja provocera Orlando som flög över soffan och fick in ett knytnävsslag på Justin innan vakter hann emellan.

Andra gäster som Lindsay Lohan och P P. Diddy kunde bara häpet titta på. Läget lugnade ner sig något men sen var Orlando och Justin redo för rond två och försökte få in slag på varandra medan Orlando ivrigt hejades på av Leo med sällskap. Eftersom att Justin inledde bråket fördes han, förnedrande nog, ut på gatan av vakterna till jubel från de andra gästerna för att lugna ner sig. Justin verkar inte ha nöjt sig med det utan har därefter publicerat bilder på Orlandos exfru tillika supermodellen Miranda Kerr följt av en bild på Orlando där det ser ut som han torkar bort tårar.
2. Tom Cruise / Brooke Shields

År 2005 var verkligen inte Tom Cruise år! Ingen har väl glömt hur han hoppade upp och ner i Oprah Winfrey soffa som en galning medan han förklarade sin kärlek till Katie Holmes (nu skiljda). Det var dock bara uppvärmningen.

I en intervju med Matt Lauer gick Tom till hårt angrepp mot Brooke Shields som hade talat ut om sin förlossningsdepression, efter dottern Rowans födsel, i hopp om att hjälpa andra. Tom kunde inte förstå hur Brooke kunde förespråka anti-depressiva medel och kallade henne oansvarig. Att Brooke tog mycket illa upp kan vem som helst förstå!
3. Rosie O'Donnell / Donald Trump

Bråket mellan Rosie O'Donnell och Donald Trump startade år 2006 med att det började cirkulera bilder på Miss USA vinnaren Tara Conner hårt festande trots att hon var minderårig. Donald, som äger tävlingen, valde att ge Tara en ny chans och behålla titeln, något som fick Rosie att se rött.

En mycket hätsk offentlig debatt blossade upp där Rosie kallade Donald för omoralisk och drog upp att han gått i konkurs (vad det nu har med saken att göra!?). Hon imiterade även Donalds överkammade frisyr, något som vi gissar är ett känsligt ämne för Donald. Donald svarade med att kalla Rosie för en förlorare och att hon helt hade tappat kontrollen, han påpekade även att Rosie var en tjockis. Fejden pågår, så vitt vi vet, än idag…..
4. Angelina Jolie / Jennifer Aniston

Att filmstjärnor fattar tycke för varandra under filminspelningar tillhör vanligheterna. Problemen hopade sig dock år 2005 när Angelina Jolie och Brad Pitt fick upp ögonen för varandra under inspelningen av Mr. & Mrs. Smith eftersom att Brad redan var gift med Jennifer Aniston! Skilsmässan lät inte vänta på sig.

Efter att ihärdigt förnekat en kärleksaffär erkände till slut Angelina och Brad att de var tillsammans, dock inte under Brads äktenskap. Det stannade inte där utan Angelina medgav senare att hon och Brad hade haft ihop det medan han fortfarande var gift (ganska onödigt kan tyckas). Angelina har även berättat att hon knappt kunde bärga sig till hon skulle få träffa Brad under inspelningsdagarna av Mr & Mrs Smith.

Jennifer har i sin tur uttryckt att hon tycker att Angelina kunde ha valt att behålla vissa detaljer för sig själv istället för att dela dom med hela världen, särskilt eftersom att Jennifer blev helt förd bakom ljuset av sin make. Angelina och Brad håller fortfarande ihop och blev äkta makar år 2014. Jennifer hittade också till slut den rätte i Justin Theroux som hon gifte sig med i år. Slutet gott allting gott?
5. Heather Locklear / Denise Richards

Heather Locklear och Denise Richards lärde känna varandra år 2001 under inspelningen av Spin City och blev snabbt vänner. När Heather år 2006 hittade olämpliga mail mellan hennes make, Bon Jovi gitarristen Richie Sambora, och hans assistent uppmuntrade Denise sin väninna att lämna Richie.

Samma år visade skvallertidningarnas förstasidor bilder på Richie och Denise tillsammans! Anledningen till att Denise så gärna ville att Heather skulle begära skilsmässa blev plötsligen väldigt tydlig.
6. John Lennon / Elvis Presley

Elvis Presley avsky gentemot John Lennon var vida känd. Om Lennons namn nämndes under en konversation flög Elvis upp i ilska. Han kontaktade till och med FBI chefen J. Edgar Hoover och presidenten Richard Nixon för att få Lennon deporterade från USA.

Anledningen till hatet verkar vara att Lennon var en känd fredsälskare, en åsikt som Elvis inte delade. Elvis lyckades aldrig med uppgiften att få Lennon utvisade ur landet eftersom att han bodde i New York till den dag han mördades.
Bruce Willis Kevin Smith
WENN.com
Bruce Willis Kevin Smith
7. Bruce Willis / Kevin Smith

Under en intervju öppnade regissören Kevin Smith upp sig och delgav sina känslor gentemot skådisen Bruce Willis. Det var, enligt Kevin, en sann utmaning att tvingas jobba tillsammans med Bruce under inspelningen av The Red State.

Han anklagade Bruce för att vara oprofessionell och helt omöjlig att jobba med, bland annat vägrade Bruce ställa upp för PR-foton. Han skyllde till och med de dåliga publiksiffrorna på Bruce! Värst av allt för Kevin var att Bruce var något av en idol för honom och hans pappa, en bild som för evigt hade grusats.
Eminem Mariah Carey
WENN.com
8. Eminem / Maria

Allting började år 2001 när Eminem och Mariah Carey träffades för att diskutera ett eventuellt samarbete till en av Mariahs album. Ryktena började gå att musikstjärnorna dejtade vilket Eminem bekräftade….. och Mariah förnekade.

På Eminems tredje album dök det upp flera sånger riktade mot Mariah och de var inte snälla. Mariah följde upp med att fortsätta förneka och dessutom göra en parodi av Eminem under en show år 2003. Eminem i sin tur spelade upp olika röstmeddelanden för publiken under hans turné år 2005 där rösten sades tillhöra Mariah. Året efter kom ytterligare en Eminem sång med referenser till Mariah och så här har det fortsatt sen dess.
9. Lindsay Lohan / Hilary Duff

Hilary Duff och Aaron Carter hade varit ett par i ungefär två år när någonting hände år 2002. Aaron gjorde plötsligt slut med Hilary för att bli tillsammans med Lindsay Lohan.

Lindsay verkade dock inte riktigt falla honom i smaken utan han dumpade Lindsay och blev tillsammans med Hilary igen! Det naturliga hade kanske varit att tjejerna blivit vansinniga på Aaron men istället gav de sig på varandra och under flera år kunde man, i skvallertidningarna, följa hur Lindsay och Hilary kastade glåpord efter varandra.
10. Kelly Osbourne / Christina Aguilera

Förr om åren retade Christina Aguilera Kelly Osbourne för hennes vikt och kallade henne för fet vid ett upprepat antal tillfällen. Nu är rollerna de omvända eftersom att Kelly har gått ner i vikt medan Christina lagt på sig några kilon, något som Kelly inte varit sen att påpeka.

Det här verkar vara något som verkligen har satt sig på Kellys hjärna för hon har fortsatt släppa kommentarer om Christinas vikt. Vi får se hur Christina kontrar om hon återigen skulle bli smalare än Kelly! Vi känner mest väx upp!
Publicerad 2 Sep. 2015 17:06
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Skvaller m.m.

+1
4 Dec. 09:52
2266

Lionel Richi berättar hur han känner för dottern Sofia Richies förhållande med Scott Disick!

Sångaren har accepterat dotterns förhållande nu men det har inte alltid varit lätt.

+1
14 Nov. 14:11
2328

Isabella Löwengrips ord om nya boendet!

Entreprenören har nu sålt sin villa på Lidingö.

+1
13 Nov. 18:43
2833

Miley Cyrus har fått operera sig igen!

Efter sin operation förra månaden tvingas Miley genom gå ytterligare en operation.

12 Nov. 12:43
1460

Hilaria och Alec Baldwin har drabbats av ett missfall!

Fyra månader in i graviditeten drabbades paret av den tragiska nyheten.

+1
30 Okt. 16:21
2335

Rick ”Zombie boy” Genest död var inte ett självmord!

”Born this way”-stjärnan blev bara 32 år.

+1
30 Okt. 15:32
2183

Fansens reaktion efter Kylie Jenners video!

En video på Kylie Jenner och hennes vänner från helgen har fått fans att reagera.

+1
28 Okt. 19:21
2337

Hailey Bieber är inte glad över Selena Gomez nya låtsläpp!

Men mest är hon orolig över makens Justin Biebers mående.

+1
25 Okt. 09:23
2712

Emily Ratajkowski stämd efter en bild på Instagram!

Den 28-åriga modellen la upp en bild på sina sociala medier och blir nu stämd av fotografen och paparazzin, Robert O’Neail.