Kändisarna som gjorde slut under 2010

Vissa av dessa par hade de starkaste och längsta förhållandena i showbizvärlden och vissa, tja inte direkt! Vi har listat några av årets allra största och mest chockerande uppbrytningar och åh, vilket stort år för hjärtesorg det har varit!
En månad efter att Ryan Reynolds röstades fram till People Magazines sexigaste man på jorden, så dumpade hans fru Scarett Johansson honom! Paret var endast gifta i ungefär två år och sedan uppbrytningen har Ryan klagat på hur illa Scarlett behandlade honom. Inte speciellt sexigt...
Vanessa Hudgens & Zac Efron
Allas unga och gyllene favoritpar, High School Musical-stjärnorna Zac Efron och Vanessa Hudgens bröt upp precis före jul. Så sorgligt!
*XCLUSIVE*
Årets mest skandalösa och röriga uppbrytning! Eva Longoria försökte ansöka om skilsmässa innan hennes make Tony Parket gjorde det, så att hon kunde få hans pengar, tros att de hade ett äktenskapsförord! Hon ljög till pressen och dagen efter talade hon ut om hans otrohetshistorier. Det fick henne att se ut som en riktig idiot och en uppmärksamhetssökare .... ouch!
Christina Aguilera och Jordan Bratman
Christina Aguilera och maken Jordan Bratman hade sett miserabla ut i flera år, så vi blev inte direkt överraskade när de offentliggjorde sin uppbrytning, men det som var chockerande med det hela var att Christina hade en fling med Samantha Ronson precis efter och sedan direkt gick vidare till en ny man!
Courteney Cox Arquette och David Arquette
Ett av de längsta äktenskapen i Hollywood! Courteney Cox och David Arquette offentliggjorde att de tar en paus från varandra, men inte nödvändigtvis kommer att skilja sig. Ända sedan dess har ryktena gått heta om att Courtney och hennes medskådespelare i Cougar Town och David har öppet meddelat att han har något av ett nervöst sammanbrott - rörigt!
Billy Ray Cyrus och Tish Cyrus
Miley Cyrus föräldrar Billy Ray Cyrus och Tish Cyrus verkade som de perfekta showbizföräldrarna, starka och stabila, men sedan som från tomma intet offentliggjorde de att det var över! Ryktet är att Mileys mamma hade en affär med countrystjärnan Brett Michaels, men han förnekar det!
Penn Badgley, Blake Lively
Aw, vårat favoritpar från Gossip Girl, Penn Badgley och Blake Lively gjorde även de slut för ett par månader sedan. Vi hör att orsaken var att Blake helt plötsligt är en A-lister och har fått hennes ögon på en mycket mer berömd (och kanske till och med gift) man!
*xclusive*
Joe Jonas och Demi Lovato varade inte länge, men wow, vilket drama deras uppbrytning och Joes nästa förhållande med Twilight-stjärnan Ashley Greene gav upphov till! Demi kollapsade totalt efteråt, ställde in sin turné med Jonas Brothers och slutade i rehab efter att hon attackerat en av sina medarbetare!
Kate Winslet och Sam Mendes
Detta kom som en stor chock! Det stabila paret Kate Winslet och regissören Sam Mendes avslutade sitt äktenskap i början på förra året och de gick båda vidare till nya förhållanden kort därefter!
Gabriel Aubry och Halle Berry
Även Halle Berry avslutade sitt förhållande med den otroligt snygga pappan till hennes baby, Gabriel Aubry tidigare i år, men de är fortfarande vänner och spenderar mycket tid tillsammans med deras dotter Nahla. Halle dejtar nu Olivier Martinez och mer om Gabriels kärleksliv kan ni läsa nedan!
Reggie Bush och Kim Kardashian
Bildbyrå: WENN.com
Realitystjärnan Kim Kardashian och fotbollsspelaren Reggie Bush gjorde slut när Reggie vägrade att fria till henne och Kim gav sig ut på en riktig dejtingrunda efteråt! Det ryktas att hon hade en fling med alla från John Mayer till Kanye West och fotbollsstjärnan Miles Austin! Runt Thanksgiving avslöjades det att Kim och Halle Berry ex Gabriel Aubry kommit varandra nära, men Kims liv i rampljuset var dock inget för Gabriel och det är redan över mellan dem.
Publicerad 1 Jan. 2011 14:13
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer High School Musical m.m.

+9
10 Juli 15:31
1743

Bildspecial - Så ser kändisarna ut på Instagram vs Verkligheten

8 Apr. 18:46
265

Jonas Brothers nya musikvideo till “Cool” är som taget ur 80 talet!

Videon föreställer Miami 1984 enligt bandet och ska skapa känslan av 80-talets MTV era. Se den härliga videon här!

21 Mars 18:34
1082

Emma Roberts och Evan Peters har brutit sin förlovning!

Efter sju år tillsammans har paret gått skilda vägar.

+7
3 Mars 20:12
1249

Vecka 9 - Instagrambilder

1 Mars 18:43
963

Jonas Brothers är tillbaka!

Jonas Brothers är tillbaka med ny musik!
Se musikvideon där brödernas favorit tjejer har huvdrollen!

4 Dec. 2018 18:43
1
1455

Eddie Murphy har fått sitt tionde barn!

Bebislyckan fortsätter för Skådespelaren.

7 Mars 2018 15:32
970

Beyoncé och Jay-z ska turnera tillsammans!

Stjärnparet har längtat efter att få turnera ihop!