10 kändisar som fötts till rika föräldrar!

Miley Cyrus
WENN.com
Miley Cyrus vid 2015 års upplaga av MTV Video Music Awards
1. Miley Cyrus

Samma år som Miley Cyrus föddes, år 1992, hade hennes pappa Billy Ray Cyrus en monsterhit med "Achy Breaky Heart". Den blev nummer ett på Billboards countrylista och nådde nummer fyra på Billboards 100 mest spelade. Med 1,4 miljoner sålda ex rullade kulorna in på Billy Rays konto och hans förmögenhet beräknas uppgå till 50 miljoner dollar. Billy Ray hade dessutom de rätta kontakterna och öppnade säkerligen en och annan dörr för dottern.
Adam Levine
WENN.com
Adam Levine tillsammans med hans fru Behati Prinsloo vid Vanity Fairs fest i samband med Oscarsgalan i år.
2. Adam Levine

Adam Levine , sångare i Maroon 5, har nått stor framgång. Inte bara som sångare utan även som klädesdesigner för Kmart, coach i The voice och skapare av en egen parfym. Han fick dock en flygande start med hjälp av pappa Fred Levine. Fred grundade framgångsrika klädkedjan M. Fredric. Adam växte upp i exklusiva Pacific Palisades och det var när Adam gick i snobbiga privatskolan Brentwood som han lärde känna Madden och Jesse Carmichael, som så småningom också var med och grundade Maroon 5.
Julia Louis-Dreyfus
WENN.com
Julia Louis-Dreyfus i samband med den sista showen någonsin av David Letterman.
3. Julia Louis-Dreyfus

Skådisen Julia Louis-Dreyfus, mest känd från Seinfeld, är dotter till miljardären Gerard Louis-Dreyfus. När hon föddes fick hon det glassiga namnet Julia Scarlett Elizabeth Louis-Dreyfus! Familjen Louis-Dreyfus lade grunden för sin förmögenhet år 1851 när stamfadern Leopold startade Louis Dreyfus Group, ett multinationellt företag som är verksamt inom handelsvaror och frakt. Än idag kontrollerar medlemmar av familjen företaget.
Jordin Sparks
WENN.com
Jordin Sparks är ute och promotar hennes nya album "Right Here Right Now"
4. Jordin Sparks

Jordin Sparks blev känd för den breda massan när hon vann säsong sex av American Idol. Hon är den yngsta vinnaren någonsin genom tiderna hos American Idol! Jordin var dock inte direkt barskrapad innan hon fick sitt genombrott. Jordins pappa Phillippi Sparks är förre detta back inom amerikansk fotboll och spelade för N.Y. Giants och Dallas Cowboys. Jordins mamma Jodi å andra sidan är framgångsrik entreprenör. Jordin har dock inte utnyttjat sina föräldrar för att komma in i nöjesbranschen utan har jobbat stenhårt för att nå dit.
Ed Sheeran
WENN.com
Ed Sheeran under ett Uppträdande i Birmingham i år
5. Ed Sheeran

Sångaren Ed Sheeran föräldrar är båda framstående inom sina yrken. Hans pappa, John, är konstkurator och föreläsare, medan hans mamma, Imogen är smyckesdesigner. Mamma och pappa Sheeran drev dessutom framgångsrikt det egna företaget, Sheeran Lock, under 20 år som sysslade med konstrådgivning. Ed växte upp under idylliska förhållandet i den pittoreska staden Framlingham och ingenting saknades honom.
Gwyneth Paltrow
WENN.com
Gwyneth Paltrow under ett cocktailparty i Bridgehampton
6. Gwyneth Paltrow

Skådisen Gwyneth Paltrow växte upp under väldigt priviligierade former. Hennes pappa, Bruce Paltrow var filmproducent/regissör och hennes mamma, Blythe Danner, är en erkänt duktig skådis. Gwyneth gick enbart i de allra bästa privatskolorna, däribland Spence i New York och hon fick gräddfilen in i filmvärlden genom en roll i TV-filmen "High" som hennes pappa regisserade.
Psy
WENN.com
7. Psy

Psy, som låg bakom megahiten Gangnamn Style är faktiskt själv ifrån distriktet Gangnam i Seoul, Sydkorea. Gangnam är ett av de absolut mest välbärgade områdena i Seoul och motsvarar USA:s Beverly Hills. I likhet med de flesta familjer i Gangnam är Psys familj välbeställda och har sitt på ditt torra. Psys pappa, Park Win-Ho, är styrelseordförande för DI Corporation (faktum är att Psy äger 30 % av företaget tillsammans med sin pappa, farbror och farmor) och Psys mamma, Kim Young-hee, är restaurangägare.
Lady Gaga
WENN.com
Lady Gaga vid en gala på hotellet Marriott Marquis i New York
8. Lady Gaga

Artisten Lady Gaga växte upp i New York, närmare bestämt Upper West Side och hon gick i den privata flickskolan, Convent of the Sacred Heart, på Manhattan tillsammans med bland annat Paris Hilton. Båda Gagas föräldrar var entreprenörer och arbetade inom telekom industrin. Genom deras jobb kunde de säkerställa att Lady Gaga fick en uppväxt som de flesta bara kan drömma om.
Kristen Stewart
WENN.com
Kristen Stewart vid Los Angeles premiären av "American Ultra"
9. Kristen Stewart

Twilight skådisen Kristen Stewart är praktiskt taget född rakt in i nöjesbranschen. Hennes pappa, John Stewart, är producent och har arbetat för Fox medan hennes mamma, Jules Mann-Stewart, bland annat har regisserat en film. Kristen växte upp i Los Angeles tillsammans med sina tre bröder (förutom mamma och pappa) och bodde i ett riktigt drömhus uppe i Hollywood Hills.
Lana Del Rey
WENN.com
10. Lana Del Rey

Sångerskan Lana Del Rey (med födelsenamnet Elizabeth Woolridge Grant) är dotter till entreprenören Ray Grant och Pat Grant. Även farfar, Robert England Grant Sr, var framgångsrik men då inom investment banking. En finansiellt säker barndom är dock ingen säker väg till lycka och redan vid 15 års ålder skickades Lana ifrån New York till en internatskola i Kent för att ta itu med sina problem med alkohol.
Publicerad 11 Sep. 2015 17:01
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Coola kändisar m.m.

+4
Igår 13:21
675

Sarah Hyland och Wells Adams har förlovat sig!

Modern Family stjärnan delade med sig av de glada nyheterna på sin Instagram.

+1
Igår 09:32
462

Madonna slår tillbaka mot kritiken i en ny video!

Stjärnan har kritiserats flitigt under den senaste tiden i flera sammanhang. Nu ger hon ett kaxigt svar i form av en väldigt provocerad video på Instagram.

17 Juli 18:54
1071

Se Jennifer Lopez i nya ”Hustler” trailern!

Jennifer Lopez har varit i New York för att filma hennes nya film, en film som handlar om en strippklubb och dess drama. Filmen, som ska vara en modern tolkning på Robin Hood, har flera stora stjärnor so gästar bland annat Constance Wu, Cardi B, Keke Palmer, Lili Reinhart, Julia Stiles och Lizzo

17 Juli 12:49
350

R Kelly nekas borgen!

Efter flera misstänkta sexbrott mot unga kvinnor nekas nu stjärnan R Kelly att släppas mot borgenssumman.

+1
17 Juli 09:23
398

Svenskan pekas ut som stjärnans nya kärlek!

Skådespelaren Michael Sheen och svenska skådespelaren Anna Lundberg pekas ut som det nya heta paret.

+9
16 Juli 18:43
1766

Kylie Jenner tog med sina vänner på en lyxresa!

Och gav dem massor av gratis saker!

+1
16 Juli 14:23
612

Jake Paul och Tana Mongeau har bestäm bröllopsdatum!

Och det är inte lång tid kvar.

16 Juli 09:23
1448

Han ska spela Elvis Presley!

Austin Butler ska spela kungen av rock’n’roll och tar rollen från Harry Styles och Ansel Elgort.

+1
15 Juli 18:34
492

Här är Terry Crews provspelning för kung Trition till “Lilla Sjöjungfrun”

Terrt Crew vill spela Ariels pappa i Disneys remake av ”Lilla sjöjungfrun”

+1
12 Juli 16:32
2544

Kim Kardashian delar med sig av en ny bild på Psalm West!

Bilden på den 2-månader gamla killen är den sötaste hittills!