10 kändisar som gift sig med vanliga människor!

Bland kändisar som gift sig med "vanliga människor" finns det däremot många lyckliga exempel - kolla bara in de här:
Vince Vaughn
WENN.com
Vince Vaughn och Kyla Weber vid en välgörenhetsgala i Brentwood, Los Angeles
1. Vince Vaughn, som vi just nu kan se som skurk i True Detective, hade åren 2005-2006 ett stormigt förhållande med Jennifer Aniston. Tidningarna rapporterade bland annat att Vince var otrogen mot Jennifer. Huruvida det är sant eller ej kanske vi aldrig får reda på men paret gjorde i alla fall slut. År 2009 vände det för Vince när han träffade kanadensiska fastighetsmäklaren Kyla Weber och paret gifte sig mindre än ett år senare i Vince hemstad Lake Forest. Paret har en dotter och en son.
Meryl Streep
WENN.com
Meryl Streep och Don Gummer vid Oscarsgalan.
2. Skådisen Meryl Streep har sin bror Harry att tacka för att hon träffade sin make Don Gummer (skulptör till yrket). Meryl bodde i Harrys kompis Dons lägenhet medan han var bortrest. När han kom tillbaka blev de snabbt förälskade i varandra och har numera mer än 35 års äktenskap bakom sig. De har dessutom fyra barn; musikern Henry, skådisarna Mamie och Grace och modellen Louisa.
Matt Damon
WENN.com
Luciana Barroso och Matt Damon vid ACE Eddie Awards i Beverly Hills
3. Matt Damon har dejtat både Minnie Driver och Winona Ryder men det var först när han träffade argentinska bartendern Luciana Barroso år 2003 som han träffade rätt. Dom gifte sig år 2005 och har tre döttrar tillsammans. Luciana har även en dotter sedan tidigare.
Cynthia Nixon
WENN.com
Christine Marinoni och Cynthia Nixon på fest i New York
4. Sex and the City stjärnan Cynthia Nixon har sen tidigare två barn tillsammans med Danny Mozez . Bara ett år efter att paret gjorde slut träffade Cynthia sin stora kärlek, utbildningsaktivisten Christine Marinoni, men de gifte sig först år 2012. Paret har även fått en son. Fram tills att Cynthia träffade Christine har hon alltid haft förhållanden med män och hon definierar sig själv som bisexuell.
Marcia Cross
WENN.com
Marcia Cross och maken Tom Mahoney på LAX.
5. Marcia Cross, som framför allt är känd för sin roll som Bree i Desperate Housewives, var den som först la in en stöt när hon mötte börsmäklaren Tom Mahoney i en blombutik. Det var en framgångsrik raggning och två år senare gifte sig paret. Efter att ha genomgått IVF lyckades Marcia bli gravid och födde tvillingarna Eden och Savannah strax innan hon fyllde 45 år.
Tina Fey
WENN.com
Jeff Richmond och Tina Fey vid premiären av Something Rotten i New York
6. Komikern Tina Fey träffade pianisten Jeff Richmond för första gången år 1994 i Chicago. Paret blev kära efter att ha tillbringat en dag tillsammans på museum i staden. Efter att ha dejtat i sju år gifte de sig år 2001 i en grekisk-ortodox ceremoni. Paret har fått två döttrar och bor i en lyxig våning på Upper West Side i New York.
Elizabeth Banks
WENN.com
Elizabeth Banks och Tom Max Handelman vid världspremiären av Pitch Perfect 2 i Los Angeles
7. The Hunger Games stjärnan Elizabeth Banks träffade sin blivande man, sportjournalisten och producenten Max Handelman, första dagen på college. Detta var år 1992 och år 2003 gifte sig paret. Under bröllopsceremonin använde sig paret av brev de skrivit till varandra under första året de dejtat som bröllopslöften. Gulligt tycker vi! De har fått två söner med hjälp av surrogatmödrar. Elizabeth har studerat judendomen eftersom att hennes make är jude. Hon har inte konverterat ännu men har följt alla judiska traditioner sedan ungefär 15 år tillbaka.
Chris O´Donnell
WENN.com
Chris O'Donnell tillsammans med Caroline Fentress när han får en stjärna på Hollywood Walk Of Fame.
8. Chris O´Donnell , känd ifrån NCIS, träffade sin fru Caroline Fentress medan de gick på college och de har varit tillsammans sedan dess. Chris bodde i samma hus som Carolines bror och det var där stjärnan fick upp ögonen för henne. Han visste direkt att det var något alldeles särskilt med Caroline, som är lärarinna, och paret gifte sig tre år senare. De har numera smått otroliga fem barn tillsammans. Något som kanske kan förklaras av att Chris är troende katolik!?
Eric Bana
Mr Blue/WENN.com
Rebecca Gleeson och Eric Bana i New York
9. Skådisen Eric Bana, som vi har sett i bl a Star Trek och Munchen, träffade publicisten Rebecca Gleeson år 1995. De gifte sig 1997. Ironiskt nog friade Eric under en resa som han vunnit för att ha blivit utnämnd till "Årets ungkarl". Paret har barnen Klaus och Sophia och de lever i Melbourne.
Jerry Seinfeld
WENN.com
10. Komikern Jerry Seinfeld träffade år 1998 Jessica Sklar, PR ansvarig för Tommy Hilfiger, på ett gym i New York. Jessica hade precis kommit tillbaka från sin smekmånad med maken Eric Nederlander men paret fattade omedelbart tycke för varandra. Jessica har senare förklarat att hon och Eric hade problem i förhållandet redan innan de gifte sig. Redan året efter gifte sig Jerry och Jessica! Snabbt jobbat kan tyckas. Familjen har sedan dess utökats med tre barn; Sascha, Julian och Shepherd. Jessica Seinfeld är numera något av en kändis själv och har skrivit två böcker om hur man ger barn hälsosamma matvanor. Hon är dessutom oerhört engagerad i välgörenhet.
Publicerad 5 Aug. 2015 17:15
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Hollywood kändisar

20 Mars 10:37
1309

Demi Lovato ger kroppspepp!

I en intervju med Miley Cyrus pratar duon om kroppskomplex

+4
18 Mars 11:16
2157

Kändisar som befinner sig i karantän!

Coronapandemin påverkar just nu hela världen och även våra kändisar uppmanas nu att stanna hemma. Några av dem har skrivit om det på sociala medier och uppmanar sina fans att också vara hemma tills spridningen minskat. Här är några av dem!

11 Feb. 10:32
1248

Här är vinnarna från årets Oscarsgala!

2020 upplaga av Oscarsgala har skapat historia av många anledningar bland annat van den sydkoreanska filmen Parasite fyra priser, bland annat för bästa film, vilket gör det till den första icke- engelskspråkiga film som någonsin vunnit det priset.


Här kan du läsa en lista över vinnarna i de största kategorierna.

+1
27 Jan. 18:32
1115

Alicia Keys hyllade bortgångna Kobe Bryan under Grammy Awards!

Under söndagen omkom basketlegenden Kobe Bryant tillsammans med sin dotter och sju andra.

27 Jan. 14:21
1087

Här är vinnarna av Grammy Award 2020!

Den 26 januari 2020 var det dags för årets Grammy Awards. Galan leddes av Alicia Keys och Billie Eilish blev kvällens stora vinnare och kammade hem hela fem priser!

5 Dec. 2019 15:32
656

Alla artister till Lollapalooza 2020!

Under juni månad nästa år är det dags för festivalen Lollapalooza i Stockholm mellan 26 -28 juni!

4 Dec. 2019 17:21
409

ASAP Rocky vill spela på Kronobergshäktet!

Han har skickat in en formel begäran via sitt ombud till kriminalvården.