11 kändisbarn med helt galna förnamn!

Gwyneth Paltrow
WENN.com
Gwyneth Paltrow tillsammans med dottern Apple i New York år 2004.
1. Apple Martin

Apple Blythe Alison Martin är dotter till numera skilda skådisen Gwyneth Paltrow och Coldplay sångaren Chris Martin. Rubrikerna blev stora när paret valde en frukt som namn till deras dotter. Många ansåg att namnet var riktigt löjligt medan andra tyckte det var sött och gulligt.
Peaches Geldof
WENN.com
Peaches Geldof ute i London.
2. Peaches

Ett annat par som var inne på frukt var sångaren Bob Geldof och programledaren Paula Yates. De döpte deras dotter till Peaches Honeyblossom Geldof! Även hennes systrar har fått ovanliga namn eller vad tycker ni om Little Pixie, Fifi Trixibelle och Tiger Lily?
Sunday Kidman
WENN.com
Hela familjen på LAX; Nicole Kidman, Keith Urban och döttrarna Sunday och Faith.
3. Sunday

Veckodagar verkar också populärt bland kändisar. Skådisen Nicole Kidman och countrysångaren Keith Urban valde namnen Sunday Rose Kidman Urban till deras förstfödda dotter där Sunday är förnamnet medan andra dottern (som föddes genom surrogatmamma) fick det mer vanliga förnamnet Faith.

Här i Sverige har Isabel Adrian och Steve Angello följt upp trenden med dottern Monday-Lily (lillasyster heter Winter-Rose).
Suri Cruise
WENN.com
Suri Cruise har kul i Brooklyn Bridge i New York.
4. Suri

När skådisparet Katie Holmes och Tom Cruise skulle få barn gick spekulationerna vilda kring vilket namn det skulle bli. Efter att Katie hade fött en dotter den 18:e april år släppte paret ett pressmeddelande där de berättade att namnet på deras dotter var Suri Cruise och att Suri betyder prinsessa på hebreiska och röd ros på persiska. Vad som inte framgick i meddelandet är att namnet även betyder ficktjuv på japanska och taggmakrill på italienska. Experter på hebreiska menade att Suri inte heller betyder prinsessa! Katie och Tom verkade dock inte bry sig över att det skämtades friskt utan Tom berättade att när de fastnade för Suri kändes det helt perfekt!
Mariah Carey
WENN.com
Mariah Carey tillsammans med sonen Moroccan när hon får en stjärna på Hollywood Walk of Fame.
5. Morrocan

När sångerskan Mariah Carey och mångssysslaren Nick Cannon välkomnade deras tvillingar till världen år 2011 förärades båda med varsitt ovanligt namn. Dottern fick namnet Monroe efter Hollywoodikonen Marilyn Monroe. Mariah är ett stort fans av Marilyn Monroe och äger till och med hennes vita piano. Sonen fick det ännu mer ovanliga namnet Morrocan! Översta delen i Mariahs New York lägenhet kallas ”Morrocan Room” efter dess marockansk inspirerade dekor och det var här Nick friade till Mariah. Namnet till sonen var med andra ord givet.
Isla Fisher
WENN.com
Isla Fisher och dottern Elula efter att ha varit på en balettlektion i Los Angeles.
6. Elula

När komikern Sacha Baron Cohen och skådisen Isla Fisher fick sin andra dotter höll de hennes namn hemligt i flera månader. Kanske för att slippa att eventuellt hängivna fans skulle välja samma namn till deras nyfödda. Till slut avslöjade de att dottern heter Elula vilket härstammar från Elul som är den sjätte månaden i den hebreiska kalendern.
Shiloh Nouvel Jolie-Pitt
WENN.com
Shiloh Nouvel Jolie-Pitt spelar fotbollsmatch i Los Angeles.
7. Shiloh

År 2006 föddes Brad Pitt och Angelina Jolie dotter Shiloh Nouvel Jolie-Pitt på ett sjukhus i Namibia. Bakgrunden till namnet är att när Angelinas föräldrar Marcheline Bertrand och Jon Voight väntade deras första barn skulle det heta Shiloh Baptist. Tyvärr fick Marcheline missfall men Angelina har alltid älskat namnet. Hon har till och med använt det några gånger när hon checkat in under falskt namn på hotell. Mellannamnet Nouvel kommer ifrån en av Brads favoritarkitekter, Jean Nouvel.
Birdie
WENN.com
Busy Philipps tillsammans med dottern Birdie vid premiären av Askungen i Los Angeles.
8. Birdie

Tills för inte så länge sen var Birdie framför allt ett smeknamn men nu är det på väg tillbaka tillsammans med liknande ”retronamn” som Mamie, Millie, Josie och Hattie. Skådisen Busy Philipps som egentligen heter Elizabeth i förnamn vet hur det är att växa upp med ett dopnamn men kallas för ett helt annat och ville att dottern skulle slippa det. Lika bra att satsa på ett smeknamn direkt! Innan dottern föddes lyssnade hon och maken Marc Silverstein på radion där man diskuterade Lady Bird Johnson som var gift med presidenten Lyndon B. Johnson. De tyckte båda att Lady Bird verkade ha varit en riktigt cool kvinna och älskade namnet. När dottern väl föddes kände Busy direkt att hon var en Birdie.
Sparrow
WENN.com
Joel Madden hissar upp sonen Sparrow under en semester i södra Frankrike.
9. Sparrow

Eftersom att Nicole Richie och Joel Madden äldsta barn fick de ovanliga namnen Harlow Winter Kate var spänningen stor vad lillebror skulle få heta när han föddes. Paret Richie/Madden gjorde ingen besviken utan valde det ännu mer unika Sparrow James Midnight. Rent generellt sett har Sparrow varit ett flicknamn men i och med Jonny Johnny Depp roll som Captain Jack Sparrow i Pirates of the Carribean filmerna har vindarna vänt för namnet. Om Sparrow någon gång skulle tröttna på sitt annorlunda namn kan han alltid välja sitt supervanliga mellannamn James.
Bronx
WENN.com
Ashlee Simpson med sonen Bronx på ett event i New York
10. Bronx

Ashlee Simpson och Pete Wentz valde att namnge deras son efter New York området Bronx. Andranamnet Mowgli kommer givetvis från Djungelboken som är en favorit för både Ashlee och Pete. Tillsammans med efternamnet Wentz bildar initialerna dessutom bilmärket BMW! Bronx är långtifrån det enda kändisbarnet som namngetts efter en plats eller stad. Vi har tex David och Victoria Beckham son Brooklyn, Marcia Cross dotter Savannah och Mike Tyson dotter Milan. Nedan kan ni läsa om en stjärna som fann inspirationen till sin sons namn i ett land!
Egypt
WENN.com
Swizz Beatz, Alicia Keys och Egypt vid en gala i New York
11. Egypt

Sångerskan Alicia Keys och rap producenten Swizz Beatz valde namnet Egypt till deras förstfödda. När Alicia kände sig nära ett sammanbrott gjorde hon en resa till Egypten på egen hand; hon åkte nerför Nilen, såg pyramider, gravar och tempel. Det var en viktig resa för Alicia och hon kände hur hon utvecklades som människa under sin vistelse. När Alicia och maken Swizz upptäckte att hon var gravid föreslog Swizz att bebisen skulle få namnet Egypt eftersom att den resan förändrade Alicias liv.
Publicerad 14 Okt. 2015 17:07
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Kändisars barn

+6
28 Apr. 14:07
2142

Bildspecial - Kändisar med sina döttrar

+8
9 Apr. 18:42
1301

Snart fyller Silas Timberlake fyra år!

Detta firar vi genom att kola igenom våra favorit bilder på Silas med sin familj!
Justin Timberlake och Jessica Biel är inte dåliga på att visa sin kärlek till varandra och till deras son SIlas.

27 Mars 11:43
2164

Paris Jackson röker på!

Paris Jackson festar på trots hennes senaste besök på rehab.

+8
16 Sep. 2018 13:43
3345

Vilka är Kardashian barnen?

Vi går igenon från Mason Disick till True Thompson.

+1
10 Sep. 2018 11:43
964

Robbie Williams har fått barn!

Robbie Williams och hans fru Ayda Field har i nio månader haft en stor hemlighet: en surrogatmamma har burit deras tredje barn.

+1
3 Maj 2018 06:32
1296

Enrique Iglesias gillar livet som pappa!

El Baño" sångaren delade en bild på sin lilla bebis på sina sociala medier