Kändisar som arbetat sig upp ur fattigdom!

Ibland kan det vara svårt att tänka sig att kändisar har haft det svårt rent ekonomiskt men faktum är att flera av dem har arbetat sig upp från allra längst ner på botten. Här är några av de riktiga solskenshistorierna från Hollywood.
Halle Berry
Halle Berry

När Halle Berry flyttade till Chicago för att bli skådespelerska hade hon svårt att få pengarna att räcka till och fick ofta sova på härbärgen för att klara sig. Numera är hon ett av de stora namnen i Hollywood och har en förmögenhet på ca $80 miljoner.
Jay-Z
Jay-Z Jay-Z växte upp i Marcy Housing Projects i Brooklyn där han tjänade pengar genom att sälja knark. Numera heter hans fru Beyonce och tillsammans har de mer pengar än vad de flesta av oss kan drömma om.
Leighton Meester
Leighton Meester

Leighton Meester föddes i ett fängelse - där hennes mamma satt inspärrad för drogsmuggling. Hennes mormor fick hjälpa till med hennes uppfostran och efter att Leighton slog igenom i Gossip Girl så behöver hon aldrig mer oroa sig för pengar.
Jim Carrey
Jim Carrey

Jim Carrey familj hade det tufft i Kanada och som ung fick Carrey arbeta som vaktmästare för att stötta familjen ekonomiskt. Numera tjänar Carrey ca $20 miljoner per film.
Oprah Winfrey
Oprah Winfrey

Oprah Winfrey kommer från extremt fattiga förhållanden och hennes mamma levde stundtals på bidrag. Oprah är nu en av de mäktigaste kvinnorna i världen och hon har en förmögenhet på över $2.9 miljarder.
Demi Moore
Bildbyrå: WENN.com
Demi Moore

Demi Moore växte upp i en trailer park med hennes alkoholiserade mamma och styvpappa. Vid 16 år så hoppade Demi av skolan för att bli Modell och ett år senare slog hon igenom i TV-serien General Hospital. Demi Moore är idag god för ca $150 miljoner.
Publicerad 25 Nov. 2014 15:00
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Hollywood kändisar m.m.

Idag 11:34
130

ASAP Rockys present till Sverige!

Stjärnan vill sänka kläder till de intagna på Kronobergshäktet.

+2
3 Sep. 09:34
1334

Kevin Hart svårt skadad efter en bilolycka!

Stjärnan ska ha förts akut till sjukhuset efter en allvarlig bilolycka.