Några av de absolut kortaste kändisäktenskapen!

10. 5 månader: Carmen Electra och Dennis Rodman

Carmen Electra och Dennis Rodman satsade på ett snabbt Vegas bröllop 1998. Bara nio dagar senare fick Dennis kalla fötter och försökte få äktenskapet upphävt. Paret härdade sedan ut i ytterligare fyra och en halv månad innan de kastade in handduken och lämnade in en skilsmässoansökan. Så vad hände egentligen? Tydligen ägde bröllopet rum efter en riktigt blöt festkväll och Dennis var inte helt nykter när han äktade Carmen. Kanske inte det bästa sättet att inleda ett äktenskap på?
Pamela Anderson Kid Rock
WENN.com
9. 3 månader och 23 dagar: Pamela Anderson och Kid Rock

Pamela Anderson har alltid varit svag för festande rockkillar med tillhörande turbulenta romanser. Hon och första maken Tommy Lee, trummis i Motley Crue, hade ett långt från-och-till förhållande och under en av deras pauser träffade Pamela Kid Rock. De gifte sig hela tre gånger år 2006; första ceremonin ägde rum 29:e juli på en yacht i St. Tropez, den 3:e augusti blev äktenskapet legalt inne i en domstol i Beverly Hills och den 17:e augusti var det dags för överraskningsbröllop i Nashville. Lyckan blev dock kort och fem månader senare, strax efter Thanksgiving, ansökte de båda om skilsmässa.
Lisa Marie Presley Nicholas Nicolas Cage
WENN.com
8. 3 månader och 15 dagar: Lisa Marie Presley och Nicholas Nicolas Cage

3 år efter Lisa Marie Presley skilsmässa från Michael Jackson träffade hon Nicholas Nicolas Cage på en kompis födelsedagsfest. De inledde ett förhållande och efter några år som par gifte de sig sommaren 2002. Bara 108 dagar senare ansökte Nicholas om skilsmässa. Lisa Marie tyckte att det var tråkigt men berättade att de inte borde ha gift sig till att börja med. Nicholas vägrade att kommentera både bröllopet och skilsmässan. Ironiskt nog gick skilsmässan inte igenom förrän våren 2004, vilket betyder att skilsmässan var fem gånger så lång som själva äktenskapet.
Nicky Hilton
WENN.com
Nicky Hilton och Todd Meister
7. 85 dagar: Nicky Hilton och Todd Meister

Strax efter midnatt den 15:e augusti 2004 stannade en limo till utanför ett bröllopskapell i Las Vegas och ut steg ett ungt par för att utbyta äktenskapslöften. Bruden, Nicky Hilton, då 20 år, krönte en partyhelg med tjejkompisarna Nicole Richie, Bijou Phillips, Tara Reid och Lindsay Lohan, genom att äkta affärsmannen Todd Meister. Efter att ha slantat upp några hundra dollar, sagt ja till varandra och tänt ett ljus förklarades Nicky och Todd man och hustru kl 2.30. Bruden valde bort den traditionella vita brudklänningen och hade istället en tajt blå halterneckklänning, systern Paris Hilton (som agerade brudtärna) bar en kort rosa klänning och brudgummen hade jeans och svart skjorta. Kanske var det inte helt genomtänkt att gifta sig efter tre månaders dejtande för paret skiljde sig bara 85 dagar senare. Inom parentes kan sägas att Nickys bröllop 11 år senare med den engelska bankiren James Rothschild höll en helt annan standard.
6. 72 dagar: Kim Khloe Kardashian och Kris Humphries

De allra flesta kändisbröllop och skilsmässor kostar oerhörda pengar men det här bröllopet (och skilsmässan) genererade faktiskt paret stora summor pengar. TV- och fotorättigheterna till bröllopet såldes för smått otroliga 17,9 miljoner dollar vilket innebär att Kim och Kris faktiskt tjänade 250 000 dollar per dag under deras korta äktenskap. Skilsmässan verkade inte direkt vara ömsesidig. Kris berättade att han älskade sin fru och blev alldeles förkrossad när hon ansökte om skilsmässa. Han var beredd att göra allt för att få det att funka. Kim däremot tyckte att det kändes som att hon var fast i en snabb bergochdalbana. Elaka tungor menar att Kim framför allt gifte sig med Kris för att hon visste att det skulle bli bra TV och stärka hennes varumärke. Äktenskapsförordet är dessutom vattentätt och inga smutsiga detaljer får avslöjas för pressen utan rättsliga konsekvenser.
Pamela Anderson
WENN.com
Rick Salomon och Pamela Anderson
5. 60 dagar: Pamela Anderson och Rick Salomon

Baywatch stjärnan Pamela Anderson fann kärleken i Rick Salomon, mest känd från en sexvideo med Paris Hilton. Det ledde till ett impulsivt Las Vegas bröllop som ägde rum när Pamela hade en tre-timmars paus ifrån en trollerishow där hon uppträdde. Bara tio veckor senare ansökte Pamela om skilsmässa.
Drew Barrymore
WENN.com
Jeremy Thomas och Drew Barrymore
4. 30 dagar: Drew Barrymore och Jeremy Thomas

Innan Drew Barrymore galna äktenskap med komikern Tom Green (som varade i några månader) hade hon ett ännu kortare äktenskap med barägaren Jeremy Thomas. Drew var 19 år vid tillfället och vigseln ägde rum klockan 5 på morgonen i brudgummens bar! Nu verkar det dock som tredje gången gillt för Drew; hon är sedan 2012 lyckligt gift med konsthandlaren Will Kopelman och de har två döttrar tillsammans.
Axl Rose
WENN.com
Axl Rose och Erin Everly
3. 26 dagar: Axl Rose och Erin Everly

Erin Everly, modell och dotter till den kända sångaren Everly Brothers och Axl Rose, frontfigur i Guns N´Roses fattade tycke för varandra under 80-talet och Guns N' Roses monsterhit "Sweet Child o' Mine" sägs vara inspirerad av Erin. När Axl, efter några års förhållande, friade till Erin klockan fyra på morgonen med motiveringen att hon var tvungen att gifta sig med honom eller så skulle han ta livet av sig gick allt snabbt utför. Det gick bara en månad efter bröllopsceremonin i Las Vegas tills dess att Axl lämnade in en skilsmässoansökan. Paret återförenades faktiskt en period efter skilsmässan men förhållandet slutade med smutsiga anklagelser i pressen om att Axl hade misshandlat Erin i hemmet.
Mario Lopez Ali Landry
WENN.com
2. 2 veckor: Mario Lopez och Ali Landry

Tydligen gick Mario Lopez svensexa vilt till och när den nyblivna hustrun Ali Landry upptäckte avslöjande foton på Mario tillsammans med en annan kvinna krävde hon skilsmässa. Några år senare erkände Mario att han hade varit otrogen bara dagar före bröllopet på svensexan i Mexiko. Förklaringen till misstaget var att det hade varit "spring break" och att han hade hamnat i en situation som han inte var tillräckligt mogen för att handskas med.
1. 55 timmar: Britney Spears och Jason Alexander

Barndomskompisarna Britney Spears och Jason Alexander gifte sig klockan 5.30 på morgonen i ett drive-thru kapell efter en helkväll ute i Las Vegas. Givetvis bar bruden vitt, nämligen en vit truckerkeps matchat med midjekort topp och avklippta jeansshorts. Redan morgonen efter begav sig Brittan och Jason till domstolen där de till slut lyckades få äktenskapet annullerat. Britneys skivbolag ska tydligen inte ha varit helt nöjda med giftermålet och ha hjälpt till vid upphävandet.
Publicerad 9 Dec. 2015 16:54
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Skvaller m.m.

Idag 08:34
679

Heather Locklear dömd till sluten psykiatrisk vård!

”Melrose place”-stjärnan greps två gånger förra året för misshandel.

16 Aug. 18:40
984

Paulina ”Paow” Danielsson berättar om den tuffa tiden!

Abort, missbruk, dödsfall och sexuella övergrepp allt under de senaste månaderna.

+1
16 Aug. 13:21
1208

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf lägger ner sin podcasat!

Sedan 2017 har duon Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf drivit succépodden ”Har du sagt A får du säga B”

15 Aug. 13:21
401

ASAP Rocky har fått sin dom!

ASAP Rocky och hans livvakter döms till villkorlig dom och ska betala skadestånd till den 19-åring som de bråkade med.

15 Aug. 08:21
2170

Bella Thorne byter ut Disney till Pornhub.

Stjärnans nya jobb blir att regissera porr för sexsajten.

+1
14 Aug. 12:32
1871

Brad Pitts brutala tid hos scientologkyrkan!

Ett vittne berättar nu om hur stjärnan i en livsfarlig ritual innan han lämnade kyrkan.

14 Aug. 08:21
2203

Beyoncé får hård kritik!

Beyoncé visade den extrema diet hon gick på inför sitt uppträdande på Coachella 2018. En diet som hon själv förkastar men ändå säljer.

+7
13 Aug. 21:23
696

Kylie Jenner och Stormi Webster matchar!

Under sin semester i Italien såg Kylie till att hon och dottern matchade.

+1
13 Aug. 16:21
1369

Jade Thirlwall öppnar upp om sin sjukdom!

”Jag var nära att dö”