Vad hände egentligen med 90-talsstjärnorna?

Geri Halliwell
WENN.com
1. Geri Halliwell

Brittiska Geri Halliwell jobbade som nakenmodell och nattklubbsdansare när hon 1994 gick på casting till en tjejgrupp som skulle bildas. Gruppen fick namnet Spice Girls och Geri fick jobbet som Ginger Spice och var plötsligt en internationell stjärna! 1998 lämnade Geri gruppen för att ge sig på en solokarriär och hennes debutalbum fick tre listettor.

Ungefär samtidigt dejtade Geri sångaren Robbie Williams. Hon släppte ytterligare två soloalbum men de sålde inget vidare. 2006 föddes dottern Bluebell Madonna (pappa är ex-pojkvännen Sacha Gervasi). Året därpå återförenades Spice Girls och gav sig ut på turné.

Geri hade en kort romans med Russell Brand efter hans skilsmässa från Katy Perry. 2013 var Geri jurymedlem i Australia's Got Talent. År 2014 började Geri dejta Formel 1 bossen Christain Horner och de gifte sig i år. I år har Geri även avslöjat att hon jobbar på ny musik med ett gäng hitmakare vid sin sida.
Mario Lopez
WENN.com
2. Mario Lopez

Mario Lopez påbörjade sin karriär redan under 80-talet men det var när han 1989 fick rollen som A.C. Slater i populära TV-serien Pang i plugget som allt skulle förändras. Mario blev flickfavoriten nummer ett med sina skrattgropar och charmiga leende. När programmet lades ner år 1993 fick Mario några småroller men jobbade framför allt som programledare på TV.

År 2006 hamnade Mario på andra plats i Dancing with the Stars. Kärlek uppstod dessutom med hans danspartner Karina Smirnoff och de var ett par mellan 2006 och 2008. Samma år som det tog slut mellan paret fick Mario jobbet som programledare för MTV:s America's Best Dance Crew vilket han behöll i fyra år. 2008 träffade Mario även dansaren Courtney Mazza och de gifte sig i Mexiko år 2012. De har dottern Gia och sonen Dominic tillsammans.
Christina Ricci
WENN.com
3. Christina Ricci

På 90-talet var det till Christina Ricci filmregissörerna ringde när de ville ha en söt men samtidigt spöklik skådis. Christina syntes i bland annat Casper och Familjen Addams och hennes karriär har hållit i sig även som vuxen. Privat har Christina funnit lyckan i filmteknikern James Heerdegen och de gifte sig år 2013. Christina har faktiskt varit förlovad en gång tidigare, med skådisen Owen Benjamin, men det hann ta slut innan ringar skulle utbytas. Christina och James fick en son år 2014.
John Stamos
WENN.com
4. John Stamos

John Stamos syntes under hela 80-talet i olika TV-produktioner men det var först när han fick rollen som farbror Jesse i Huset fullt år 1987 som han blev en kändis på allvar. När programmet lades ner 1995 fick John mest roller i filmer som aldrig gick upp på bio utan släpptes direkt på video.

År 1998 gifte han sig med skådisen/modellen Rebecca Romijn och de var ett av dåtidens snyggaste kändispar (paret skiljde sig år 2005). Karriären fick en liten skjuts uppåt när John år 2010 syntes i serien Glee och år 2013 fick han en stor roll i serien Necessary Roughness. I juni i år arresterades John för rattfylla i Beverly Hills och fick spendera en del tid på rehab. Efter att ha lämnat rehab har John återupptagit sin roll som farbror Jesse i Netflix uppdaterade version av Huset fullt. John har även två roller i komedier på gång.
Selma Blair
WENN.com
5. Selma Blair

Selma Blair pluggade på universitet i New York och fortsatte sen med sin examen på Michigans universitet. Efter avklarade studier återvände Selma till New York för att satsa på skådiskarriären. Hon fick nästan omedelbart en mindre roll i en Nickelodeon serie men det var först år 1999 som Selma fick stora genombrott i tonårsfilmen En djävulsk romans.

Selma har inte lyckats återupprepa succén med En djävulsk romans men har ändå lyckats få roller i en del populära filmer: Legally Blond, Snygg, sexig och singel samt Hellboy för att nämna några. Selma har även haft en roll i Anger Management , där Charlie Sheen är den stora stjärnan, men lämnade serien eftersom att hon och Charlie inte kom överens.

Privat har Selma varit gift med musikern Frank Zappas son Ahmet Zappa men äktenskapet slutade i skilsmässa efter bara två år. Hennes förhållande med motspelaren Mikey Day tog också slut efter två år. Och förhållandet med pappan till hennes son Arthur, modedesignern Jason Bleick , var också över efter två år.
Skeet Ulrich
WENN.com
6. Skeet Ulrich

I slutet av 90-talet var Skeet Ulrich ett av de största namnen i Hollywood, mycket tack vare sin roll som Billy Loomis i skräckisen Scream. År 1997 gifte sig Skeet med skådisen Georgina Cates och fyra år senare lämnade paret Hollywood för ett lugnt liv på en farm utanför Charleston. Samma år fick paret tvillingarna Naila Rose och Jakob Dylan. Äktenskapet slutade dock i skilsmässa 2005. Kort efter det gjorde Skeet comeback i den kultförklarade serien Jericho och han hade en av rollerna i två år. Skeet är gift med Amelia Jackson-Gry sen 2012.
Melissa Joan Hart
WENN.com
7. Melissa Joan Hart

Melissa Joan Hart var en av de mest populära yngre stjärnorna under 90-talet. Hon slog igenom på allvar när hon fick huvudrollen i Nickelodeon serien Clarissa Explains It All. Efter att ha medverkat i tre år gick hon vidare med ytterligare en huvudroll i Sabrina tonårshäxan. Melissa hade en riktig helylleimage men har avslöjat i sina memoarer att hon under en period testade ecstasy, svampar, hasch och meskalin.

Efter att Sabrina lades ner år 2003 tog Melissa en paus i karriären och satsade istället på familjelivet. Hon gifte sig med musikern Mark Wilkerson i Italien och de har fått tre söner; Mason, Braydon och Tucker. År 2010 gjorde Melissa comeback mot en annan 90-talsstjärna, Joey Lawrence . Serien fick passande nog namnet "Melissa & Joey" och sändes i fyra säsonger innan den lades ner.
Ian Ziering
WENN.com
8. Ian Ziering

Ian Ziering hade rollen som Steve Sanders i Beverly Hills 90210 i hela tio år (från 1990 till 2000)! Under 90-talet gifte sig Ian med Playboy modellen Nikki Schieler. När 90210 lades ner fortsatte Ian med några småroller i olika TV produktioner. År 2002 gick han och Nikki skilda vägar efter fem års äktenskap.

Några år senare syntes Ian i filmen Domino tillsammans med Brian Austin Green (som spelade David Silver i 90210). Båda spelade parodier på deras tidigare roller i 90210. Ian tävlade även i fjärde säsongen av Dancing With the Stars. Han gifte sig med Erin Kristine Ludwig år 2010 och de har nu döttrarna Penna Mae och Mia Loren. Karriären fick ett uppsving år 2013 med rollen som SyFy i Sharknado och jobbet som en Chippendale.
Mayim Bialik
WENN.com
9. Mayim Bialik

De flesta som växte upp under 90-talet vet vem "Blossom" är. Serien handlade om den tokiga och roliga Blossom som spelades av Mayim Bialik. Mayim spåddes en lysande framtid och gjorde en hyllad roll som en ung Bette Midler i filmen Beaches. Efter att TV-serien lades ner efter fem år försvann dock Mayim praktiskt taget från Hollywood.

Mayim valde att fokusera på studierna istället för sin fortsatta skådiskarriär och utbildade sig inom bland annat neurovetenskap på UCLA. Mayim blev till och med filosofie doktor inom ämnet! Hon gifte sig med Michael Stone år 2003 och de fick en son två år senare. Förhållandet tog slut år 2012. År 2010 gjorde Mayim comeback som neurobiologisten Amy Farrah Fowler i The Bing Bang Theory och har hittills nominerats till fyra Emmys för rollen.
Vanilla Ice
WENN.com
10. Vanilla Ice

Ingen har väl missat rapparen Vanilla Ice megahit "Ice Ice Baby" som släpptes år 1990? Albumet "To the Extreme" var etta under hela sexton veckor på Billboard. Men Vanilla Ice andra album blev långtifrån en lika stor succé som det första och i mitten av 90-talet försvann Ice från rampljuset in i ett drogmissbruk.

År 1994 försökte Ice ta livet av sig genom att ta en överdos heroin. Det misslyckade självmordsförsöket fick Ice att ta sig ur drogträsket. Han fokuserade istället på att tävla i motocross och jetski och startade flera projekt vid sidan av nöjesindustrin, till exempel en affär för extremsporter.

1997 gifte han sig med Laura Giaritta och de har nu två döttrar, KeeLee Breeze och Dusti Rain. År 2011 var äktenskapet över och det ryktades om att Laura hade varit otrogen. Ice har även fortsatt med musiken men har inte varit i närheten av framgången med "Ice Ice Baby". Han har deltagit i flera dokusåpor.
Publicerad 7 Okt. 2015 16:54
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Skvaller

2 Mars 10:32
1237

Taylor Swift förvandlas till en man!

Se hennes nya musikvideo till låten The Man.

18 Feb. 13:19
2010

Justin Bieber berättar om sin stormiga relation med Selena Gomez!

Selena har tidigare anklagat Justin för psykisk misshandel under deras relation. Nu berättar Justin själv om deras stormiga förhållande.

27 Jan. 10:32
1323

Channing Tatum och Jessie J är tillsammans igen!

Stjärnparet har återförenats efter uppbrottet i december.

+1
16 Jan. 18:34
3986

Blake Lively oigenkännlig!

Förbereder sig för nya rollen.

14 Jan. 13:50
1423

Nikkie de Jager kommer ut som transperson!

På sin Youtubekanal väljer hon att berätta.

+1
14 Nov. 2019 14:11
2551

Isabella Löwengrips ord om nya boendet!

Entreprenören har nu sålt sin villa på Lidingö.

+1
13 Nov. 2019 18:43
3055

Miley Cyrus har fått operera sig igen!

Efter sin operation förra månaden tvingas Miley genom gå ytterligare en operation.