Veckans 9 Sämst Klädda Kändisar!

Vi upphör aldrig att förvånas över hur illa vissa kändisar klär sig! Man kan tycka att stjärnorna som har alla pengar i världen och möjlighet till stylisthjälp skulle kunna undvika de allra värsta missarna..... fast det är klart, hur kul skulle det vara då? Som vi har skrattat åt en del bilder under den gångna veckan. Titta på bilderna och döm själv vad ni tycker om exempelvis Kat Von D och glamourmodellen Holly Madison? Och vilken planet kommer Veckans Etta ifrån?
9. Tatueraren Kat Von D, känd från bland annat Miami Ink och LA Ink, är riktigt duktig på sitt yrke men det här med kläder verkar inte riktigt vara hennes grej! Kat passar dessutom mycket bättre i sitt mörka hår och den som har färgat hennes långa, slitna hårman borde fundera på en ny karriär.
8. Hur passé känns inte skådisen Shailene Woodley Jeans!? Shailene måste vara absolut sist med att haka på trenden och helt ärligt gillade vi inte ens Jeans med extremt hög midja när det var helt nytt!
7. Oj då, den här klänningen framhäver inte skådisen Veronica Grey bra sidor. Tvärtom ser det ut som att Veronica har en onormalt lång överkropp, kortkorta ben och ingen hals att tala om.
6. Någon som skulle tro oss om vi sa att Disney-stjärnan Jennifer Stone bara är sexton år!? Nä, skulle inte tro det... Den här utstyrseln plussar på minst 20 år till Jennifers verkliga ålder och får henne att se ut som en riktig, liten tant.
5. Miley Cyrus bästis Mandy Jiroux klädsel kanske skulle funka på stranden men knappast här. Mandy ser dessutom riktigt grabbig ut den djupa urringning till trots och det tror vi inte var Mandys avsikter.
4. Här har vi Elvis Presley ex-fru Priscilla Presley i en klänning som skulle vara helt ok om det inte var för att Priscilla bestämde sig för att kasta på sig en långärmad tröja under och som får henne att se riktigt stoppad ut. Lite tid i solen skulle inte heller skada. Är Priscilla möjligen blekast i LA?
3. Vi är vana vid att se Playboy-grundaren Hugh Hefner ex-flickvän Holly Madison betydligt mer avklädd än så här. När Holly äntligen bestämmer sig för att klä på sig lite mer blir resultatet..... en KATASTROF! Hollys klänning är ett enda virrvarr och vi blir yra och illamående av att titta på den.
2. Modellen och skådisen Mallika Sherawat bestämde sig för att gå på Röda mattan i mer eller mindre bara underkläderna och långa handskar.... Hiskeligt!
Bildbyrå: WENN.com
1. VECKANS SÄMST KLÄDDAOch jumbopriset går till.... Angelyne! Denna dam är "Modell"/skådis och är mest känd för att ha köpt reklamplatser med sig själv på bilderna. Om ni inte redan har gissat det är Angelyne absoluta favoritfärg rosa och hon har till och med en stackars liten rosa vovve... Räkna med att vi kommer få se mer av henne på den här listan! Tyvärr.
Publicerad 16 Aug. 2009 16:10
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Modell m.m.

+9
17 Sep. 21:31
490

Bildspecial - Netflix premiär av TALL GIRL!

+1
12 Sep. 09:34
1182

The Weeknds nya look efter uppbrottet med Bella Hadid!

Nu visar The Weeknd han upp sin förändring.