Pete Doherty: "Kate Moss brukar fortfarande ringa mig!"

Whoops! Kate Moss må vara lyckligt gift, men enligt exet Pete Doherty så har fotomodellen fortfarande kontinuerlig kontakt med honom. Hon brukar nämligen ha för vana att ringa honom på fyllan. Skandalrockaren påstår också att Kate kanske fortfarande har känslor kvar för honom. Om det är fakticitet eller rent önsketänkande från hans sida är vi dock osäkra på.

Pete och Kate dejtade mellan 2005 och 2007,även om det forna paret gjorde slut ett x antal gånger under de två åren. Den 38-åriga supermodellen gifte sig med Jamie Hince förra sommaren och paret har till synes sett lyckliga ut, så varför skulle Kate få för sig att fylleringa sitt gamla ex?

Pete förklarar: " Jag har lyssnat på hennes röstmeddelanden. Hon ringer mig ofta när hon är full och beter sig lite fånig. Men hon är en lyckligt gift kvinna, varför skulle hon prata med mig? Kanske är hon fortfarande kär i mig. Nej, det är hon inte. Hon hatar mig ändå". Han gör dock ingen hemlighet av att han själv har bestående känslor för sitt ex och tillägger sorsget: " Hon var en tjej som jag verkligen, verkligen gillade. Anledningen till att det inte längre fungerade berodde på andra saker".

Detta låter lite underligt. Att ha kontakt med sitt ex behöver absolut inte vara några större konstigheter, men det här beteendet låter ytterst tveksamt. Särskilt med tanke på den ostadiga relation paret hade innan de bröt upp. Tror ni att Kate fortfarande har känslor för Pete? Vi betvivlar starkt...(entertainmentwise.com)
Kate Moss och Pete Doherty
"Hon kanske fortfarande är kär i mig"
Kate Moss
"Hon kanske fortfarande är kär i mig"
Kate Moss
"Hon kanske fortfarande är kär i mig"
Pete Doherty
"Hon kanske fortfarande är kär i mig"
Pete Doherty och Kate Moss
Pete Doherty och Kate Moss var tillsammans i två år.
Kate Moss
Bildbyrå: WENN.com
Pete Doherty och Kate Moss var tillsammans i två år.
Publicerad 27 Maj 2012 10:02
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Kate Moss

+9
4 Sep. 2019 21:01
1382

Bildspecial - Kändisar med sina look-alikes till barn!

+7
10 Mars 2018 13:41
1245

Kändisar och deras mammor

+9
4 Mars 2018 20:34
2012

Hollywoodmammor med deras döttrar