Kate Uptons kritik mot Victoria’s Secret!

Modellen Kate Upton är trött på normerna inom modebrancen och kritiserar nu Victoria Secret.
Victoria's secret brukar vanligtvis ha en modevisning varje år med några av de största namnen inom showbiz men i år är den tv-sända modeshowen inställd.
Upton menar att hon och många andra har ledsnat på hur märket bara använder modeller av en specifik kroppstyp – väldigt smala.

– Vet du vad? Vi är trötta på att se samma kroppstyp. Man måste vara kroppsinkluderande nu. Alla kvinnor måste finnas representerade, annars blir det jättetråkigt, säger modellen i tv-showen ”Watch what happens live”.

Upton har tidigare arbetat med företaget men väljer att inte göra det längre.
En annan som tagit steget bort från Victoria's secret är supermodellen Karlie Kloss, som är en av branschens mest välbetalda arbetare. Kloss studerade feministisk teori på universitetet i New York, och bestämde sig för att lämna företaget.

– Anledningen till att jag slutade jobba med Victoria's secret är att jag inte kände att det inte var ett budskap som reflekterar vem jag är och vilken typ av signaler som jag vill skicka ut till unga kvinnor världen över, gällande vad det innebär att vara vacker, har hon berättat, skriver Female First.

– Jag tror att det var ett avgörande ögonblick för mig som feminist, att ta mina egna beslut och välja mitt eget narrativ. Oavsett om det är genom vilka företag jag väljer att arbeta med, eller genom vilken bild jag förmedlar till världen.
Instagram
WENN.com
Victoria's Secret Fashion Show 2018
Publicerad 23 Aug. 09:12
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
Mer om:

mer Victoria's Secret m.m.

Igår 13:21
245

Kanye West är världens bäst betalda hiphopartist!

Han har dragit in 150 miljoner dollar det senaste året.

19 Sep. 13:43
656

Danny Saucedo krävs på 195 000kr!

Skatteverket godkänner inte Saucedos avdrag för att bygga en studio och nu får hans bolag betala 195 000 kronor i skatt och böter.

+2
17 Sep. 09:42
2479

Hailey Bieber ryter ifrån efter kritiken mot sitt äktenskap!

Sedan Justin och Hailey Bieber gifte sig förra året har paret fått enorma mängder hat. Nu ryter modellen ifrån till de som lagt sig i realtionen.

+2
16 Sep. 16:43
2366

Isabella Löwengrips på resande fot med nya kärleken!

Isabella befinner sig just nu i Kenya tillsammans med välgörenhetsorganisationen Hand in Hand Sweden och med sig har hon Erik Selin.

+2
10 Sep. 13:21
2455

Kim Kardashian West fruktar för systerns liv!

I det senaste avsnittet av ”Keeping up with the Kardashians” får man se hur Kim Kardashian West oroar för sin systers liv efter en oväntat upptäckt.

+1
10 Sep. 09:23
1486

Demi Lovato hyllas för sin ärliga bild!

På Instagram visar stjärnan upp en oredigerad bild på sig själv i bikini.

9 Sep. 15:32
2541

Jennifer Aniston kritiseras efter omslagsbilden!

Flera läsare påpekar nu att stjärnan är väldigt brun på bilden och anklagar henne för ”blackface”