Den här veckans bäst klädda kändisar!

Värmen har redan kommit ett steg närmare oss i och med att vårens och sommarens senaste Haute Coutere käder har visats på catwalken i Paris den här veckan. Många stjärnor har vist upp chica små outfits i samband med visningarna och vi är naturligtvis inte sena med att rapportera! Vi gillar särskilt Kristin Cavallari men vi ger också en eloge till de brittiska fashionistorna som tagit hem topp fem placeringarna den här veckan. Kolla in vem som hamnade på första plats i sin sexiga lilla Herve Leger!
9. Private Practise stjärnan Kate Walsh såg så het ut i den här outfiten att vi nästan inte kände igen henne! Klänningar i kostymmaterial är riktigt hett den här säsongen och vi älskar den snygga passformen som de ger!
8. Beyonce har exprimenterat med en tuff ny stil den senaste tiden och vi måste säga att vi gillar den. Den här outfiten som hon bar i London på Hope for Haiti galan var riktigt het. Vi gillar särskilt militärjackan. Ett riktigt "måste ha" objekt!
7. Även om vi fortfarande är lite tveksamma till den före detta supermodellen Kate Moss nya frisyr går det inte att förneka att hon vet precis hur hon ska klä sig för att visa upp sin kropp från sin bästa sida. Hennes ben ser fantastiska ut i den här mini-klänningen med Loboutin klackar!
6. The Hills stjärnan Kristin Cavallari kan verkligen det här med mode! Hon stal hela showen under "When In Rome" premiären den här veckan i denna chockrosa klänning med söta leopardfärgade pumps. Go Kristen!
5. Älskar inte du också den brittiska stjärnan Emilia Foxi i den här mörka dräkten? Vi kan inte sluta stirra på detaljen på bältet, fickorna och hela jackan! Dessutom tycker vi att det är ett mycket intelligent val till en prisutdelning istället för en cocktailklänning!
4. Alexa Chung sviker oss aldrig. Hon är bekväm i sin personliga stil och hon bär upp den i alla sammanhang. Hon fixade till och med att sätta sin personliga prägel på den här Chanel-klänningen hon bar under deras visning nu i veckan!
3. #peaches_geldof såg riktigt chic ut på South Bank Awards den här veckan. Wow, det här är en riktigt snygg vuxenlook för rockprinsessan och hon menar att hon är sugen på affärer. Vi hoppas på fler sådana här outfits från den här tjejen.
2. Victoria Beckham visar att du faktiskt inte behöver klä dig för stylat i den här klassiska Burberry outfiten. Hon bar det här plagget enkelt med ett par hög klackar och sitt kända läppplut. Många har bloggat om den här looken nu i veckan och vi ger också högsta betyg till Victoria!
Bildbyrå: WENN.com
1. Den brittiska sångerskan Cheryl Cole visade att hon var värd utmärkelsen "Storbrittaniens sexigaste kvinna" förra året i den här tajta klänningen. Hon satte den senste Herve Leger bandageklänningen på kartan när hon bar upp den perfekt på Röda mattan förra veckan. Vi älskar den och tror att alla fashionistas kommer att visa upp olika varianter på den här klänningen på olika fester riktigt snart!
Publicerad 31 Jan. 2010 18:04
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Röda mattan m.m.

+7
30 Nov. 15:31
889

Bildspecial - Kändisar som passar i kort hår!