Kholé Kardashian kritiserar som mamma!

Förra året fick Khloé Kardashian, 35, och hennes dåvarande pojkvän Tristan Thompson, 28, sitt första barn tillsammans, dottern True.
Khloé har under dotterns tid i livet gjort att för att True ska ha det så bra som möjligt och har inte snålat med lyxiga prylar till sin dotter.
Bannat har dottern fått en eldriven leksaksbil av lyxmärket Bentley i julklapp. Förra veckan la Khloé upp ett videoklipp på sina sociala medier där dottern syns leka med leksaksbilen men inlägget fick väldigt starka reaktioner.
Följarna kritiserar hur mycket pengar hon spenderar på lyxiga prylar till sitt barn.

”Fantastiskt, ännu en Kardashian i en Bentley. Ni är alla helt omedvetna om hur ert överdrivna frossande i lyxprylar ser ut för omvärlden. Jag älskade verkligen din familjs berättelse, men kan nu bara inte fortsätta titta på när du spenderar alla dessa pengar på värdelös materialism. Det är bara sorgligt”, skriver en följare, rapporterar Hänt.

Men istället för att ta åt sig av kritiken valde Khloé att besvara kritiken med kärlek.
”Hmm… Du vet väl att det inte är en riktig Bentley? Det är en leksak. Det finns väl ingen orsak till att bli ledsen över en bebis i en leksaksbil? Oavsett det, så är jag ledsen att du känner så, men jag hoppas du har en fantastisk helg! Fokusera på saker som gör dig glad i stället!”, svarade hon i en kommentar och fortsatte senare:
”Ja, jag väljer att skämma bort min dotter. Jag vill skämma bort henne med både kärlek och materiella saker. Men hon kommer även att uppfostras med värderingar, ansvarskänsla, kärnvärden, respekt och lära sig att älska sig själv… Vi jobbar alla hårt och har därför möjligheten att spendera våra pengar precis hur vi själva väljer att göra det.”
Instagram
True Thompson med sin Bently
Publicerad 17 Juli 16:32
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Khloe Kardashian m.m.

9 Aug. 12:11
1442

Kylie Jenner och Khloé Kardashian tar shots och sminkar sig!

För att fira sin 22-årsdag och visa upp sin nya kollektion valde Kylie Jenner att göra en ”Drunk get ready with me” video tillsammans med systern Khloé Kardashian.

+3
26 Juli 16:32
6597

Jordyn Woods festar med Khloé Kardashians ex!

På en video från TMZ syns hur Jordyn dansar tillsammans med Khloés ex-pojkvänn James Harden.

+2
24 Juli 13:23
2642

Khloe Kardashian förklarar sina känslor för Tristan Thompson.

På sina sociala medier förklarar stjärnan hur hon känner för sitt ex.

18 Juni 08:35
2152

OJ Simpsons berättar sanningen om Khloé Kardashian!

I flera år har det spekulerats i att OJ Simpson är pappa till Khloé Kardashian

+2
24 Maj 11:34
1585

Khloé Kardashian kritiseras för sin frisyr!

Realitystjärnan visar upp en bild där hon har cornrowfläter i håret, något som hennes följare menar är kulturell appropiering.

+1
17 Maj 15:32
1
1725

Lamar Odom avslöjar sitt sexmissbruk!

Khloé Kardashians exman Lamar Odom avslöjar nu att han var otrogen mot Khloé under deras äktenskap och att han har haft sex med över 2000 kvinnor.

25 Apr. 11:34
2998

Khloe Kardahsian delar ett inlägg om sin tidigare relation.

Det har gått två månader sedan NBA spelaren Tristna Thompson och realitystjärnan gick skilda vägar efter att han varit otrogen med Jordyn Wood