Kim Kardashian och Kanye West firade fyra år som gifta.

Instagram
Under torsdagen firade paret sitt fjärde år som man och hustru, det firade KUWTK stjärnan med att dela nya foton från sitt bröllop på sin Instagram.
”4 år avklarade och föralltid kvar, tack älskling för att du har gett mig vår familj och att du bryr dig så mycket om oss. Tack för att du inspirerar mig dagligen, jag är så lyckliglottad. Jag längtar till föralltid. grattis på vår bröllopsdag” skrev Kim under sitt foto.
Kim valde även att dela med sig av nya bilder från deras bröllop.
Kim och Kanye gifte sig i Florence, Italien, den 24 maj 2014. Kim bra en klänning av Givenchy – samma designer som skapade Meghan Markles klänning.
Bröllopet firades under en hel vecka, innan paret sa “ja” till varandra hade paret ett flertal fester, en av festligheterna innebar en brunch som Valention Garavani anordnade i sitt slott utanför Paris och en middag på Versailles slottet.
Det blev dock ett litet drama när Kims bror Rob Kardashian, i sista minuten, valde att inte delta eftersom han kände sig obekväm med sin viktökning.
Under sina år har Kim och Kanye välkomnat tre barn till världen.
Kim fick dottern North West 2013 och sonen Saint West 2015. Paret välkomnade sitt tredje barn, Chicago West, via en surrogatmamma i januari
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Publicerad 25 Maj 2018 06:34
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Kim Kardashian m.m.

+9
Igår 21:12
373

Bildspecial - Teen Choice Awards 2019

+7
13 Aug. 21:23
624

Kylie Jenner och Stormi Webster matchar!

Under sin semester i Italien såg Kylie till att hon och dottern matchade.

+1
12 Aug. 20:31
2663

Kim Kardashian West oigenkännlig!

Kim Kardashian West lanserar en sminkkollektion med inspiration från 90-talet men bilden har fått många fans att reagera.

31 Juli 11:18
2241

Kim Kardashian väljer att vara miljövänlig!

Nästan två miljoner av stjärnans plagg är tryckta med fel logga efter namnbytet, Kim väljer då att vara klimatsmart och ska lösa detta på ett annat sätt än att slänga alla plagg.

30 Juli 09:32
4465

Kylie Jenners kritikstorm efter kärleksbilden!

Sminkmogulen delade en bild på sig själv och pojkvännen och möttes av kritik.