Kissie

18 april 1991, Stockholm
23 år

Kissie, eller Alexandra Nilsson som är hennes riktiga namn, är en svensk bloggerska. 2009 vann hon utmärkelsen som Sveriges Kaxigaste Bloggare under VeckoRevyn Blog Awards. Kissie provocerar gärna andra bloggare och hennes blogg var under en period under 2009 Sveriges mest lästa privata blogg. Kissies blogg handlar främst om hennes privatliv men även om skönhet, mode och kläder.
RSS feed med Kissie
Kissie bilder och skvaller | Allt om Kissie!
117
804


Röda mattan

Se kändisarna på premiären av Guardians of the Galaxy!

09:16 den 29 juli 2014
Se kändisarna på premiären av Guardians of the Galaxy!
Bodil Bergström och Cecilia Kallin från Timoteij. Paradise Hotel-profilen Niklas Örn minglade runt. Fredrick Federley med sällskap. Hannah Graaf var sommarfin! Anna Benson med vän. Självklart spexade Peter Siepen runt. Katerina Janouch med väninna. Robinson-Robban Robert Andersson med sällskap. Coolast i biomörkret var Jasmine Kara och hennes vän! Sibel Redzep bytte solglasögon mot 3D-glasögon. Ellen Bergström med vän. Isabel Adrian kom på besök från Hollywood! Kissie vimlade runt i sin kalasfina outfit! Malin Berghagen med Anna Olausson samt barnen Christopher och Love Taylor. Tobias Bader med sällskap. Charlotte Perrelli och sönerna var glada för en biokväll. Lulu Carter tog med sig en vän in i biomörkret. "Nyhetsmorgon"-profilerna minglade ihop. Regina Lund med sin son. Martin Melin var på glatt humör.
I går tog kändisarna en liten paus från semestern i sommarhettan och samlades på Rigoletto i Stockholm där Subito höll i galapremiären av Guardians of the Galaxy. Det blev en riktigt stjärnspäckad kväll med massor av kända ansikten i vimlet, så klicka på bilderna och se alltihop!
Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Kissie utreds för smygreklam - riskerar böter!

11:24 den 15 juli 2014
Kissie och fem andra bloggare utreds för smygreklam. Konsumentverket anser att det verkar finnas ett samarbete mellan företaget Biljett Nu o...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 0

Röda mattan

Spana in vimmelbilderna från Elle Beauty Awards 2014!

09:31 den 15 maj 2014
Spana in vimmelbilderna från Elle Beauty Awards 2014!
Bea Szenfeld. Ingela Klemetz-Farago. Daniel Paris med sällskap. Elaine Eksvärd och Linda Sundblad. Isabella Löwengrip med kollegan Pingis Hadenius. Kissie med vän. Kristin Zetterlund med vän. Theres Alexandersson med vän. Daniel Paris omgiven av finfixade tjejerna Ida och Annica Englund. Carin Hellman och Emilia de Poret med sällskap.
I går var det dags för galan Elle Beauty Awards 2014 där årets bästa märken och profiler i skönhetsbranschen skulle krönas. Självklart blev det en både stjärnspäckad och glamourfylld kväll - och vi har bilderna från galan. Klicka på bilderna och se allihop!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Kissie avslöjar: "Jag gick troslös på finska blog awards!"

10:04 den 14 april 2014
I helgen begav sig storbloggerskan Kissie, Alexandra Nilsson, till Finland för att medverka i landets version av Blog Awards. 22-åringen upp...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 1

Senaste nytt

Kissie: "Jag vill skaffa barn!"

09:54 den 14 mars 2014
Det senaste året har det varit en stor baby boom i svenska bloggvärlden, och nu avslöjar storbloggaren Kissie att även hon börjar bli sugen ...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 0

Röda mattan

Bildspecial: Se allt från stjärnspäckade Finest Awards 2014!

08:51 den 13 mars 2014
Bildspecial: Se allt från stjärnspäckade Finest Awards 2014!
Paow tog sig till galan - trots att hon precis opererat brösten. Tess Merkel satsade på silver, trots att klädkoden var guld. Angelica Blick såg ut som en riktig gudinna i sin chiffongskapelse. Nyblivna mamman Dessie poserade glatt inför kamerorna. J.E.M. Ellen Bergströms väska hade kunnat misstas för att vara ett fjäderfä. Melodifestival-favoriten Linus Svenning var på plats. Bodil Bergström och Cecilia Kallin utgör hälften av bandet Timoteij. Grabbarna från De Vet Du glassade runt. Gravida Sanna Bråding tog på sig jobbet som kvällens konferencier. Mårten Nylén smilade upp sig tillsammans med sitt sällskap. Daniel Paris var glad och sprallig som alltid, här syns han tillsammans med Meral Tasbas. Pernilla Wahlgren kammade inte hem något pris, men var glad ändå. Jackie Ferm och pojkvännen Ola Brising, som snart släpper en bok tillsammans. Frank Andersson var en av många som satsat på en spray tan innan galan. Anna-Katarina Rydberg, känd från Paradise Hotel, med sällskap. Katerina Janouch klänning matchade hennes väns hår - undrar om det var genomtänkt? Daphne Leon poserade försiktigt. Viktor Frisk, som vann pris för bästa modeblogg, bekräftade att han och Aina Lesse är ett par. Grattis! Bianca Wahlgren-Ingrosso var dösnygg (som alltid!) och kammade hem ett pris under galan! Jasmine Kara. Ensamma mamman Johanna Toftby missar sällan ett tillfälle att mingla. Paradise Hotel-killarna Niklas Örn och Samir Badran. Samir, som hade solglasögon på sig inomhus större delen av kvällen, hade ett stort kamerateam med sig. Vi får se vad han hittar på härnäst! Kissie var brunast i lokalen! Dessie med vän. Paradise Hotel-vinnaren Aina Lesse var helt fantastiskt sminkad! Bianca Wahlgren Ingrosso. Kissie satsade på en cool byxdress i kontrast till alla andra galaklänningar.
I går gick årets omgång av Finest Awards av stapeln på Café Opera och Operaterrassen i Stockholm. Det blev en riktigt festlig tillställning som lockade större delen av Sveriges kändisar till röda mattan. Självklart var Posh24 på plats och spanade in stjärnorna - så klicka på bilderna för att se och läsa allt skvaller om kvällen!
Kommentera Kommentarer: 7
Relaterade bildserier: