Kissie

18 april 1991, Stockholm
23 år

Kissie, eller Alexandra Nilsson som är hennes riktiga namn, är en svensk bloggerska. 2009 vann hon utmärkelsen som Sveriges Kaxigaste Bloggare under VeckoRevyn Blog Awards. Kissie provocerar gärna andra bloggare och hennes blogg var under en period under 2009 Sveriges mest lästa privata blogg. Kissies blogg handlar främst om hennes privatliv men även om skönhet, mode och kläder.
RSS feed med Kissie
Kissie bilder och skvaller | Allt om Kissie!
120
808


Senaste nytt

Samir Badran och Kissie övernattar i Aftonbladets spökhus!

13:09 den 29 oktober 2014
Det är inte långt kvar till Halloween och ikväll kan vi följa Samir Badran, 24, Kissie, 23 och Anna Book, 44, när de tillsammans med Aftonbl...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 2

Röda mattan

Här är kändisarna som vimlade på Peace One Day!

08:35 den 22 september 2014
Här är kändisarna som vimlade på Peace One Day!
"Judit och Judit"-duon. Artisten Peter Englund var på plats. Chris Medina med sällskap. Kissie vimlade med två väninnor. Zinat Pirzadeh med pojkvännen Knut Berggren. Shirley Clamp. Richard Herrey med frun Marie. Dragomir Mrsic. Jasmine Kara var cool som alltid. Dregen hade på sig en höstig poncho kvällen till ära. Agneta Sjödin med Subitos Marita Hammervold. Chris Medina. Arja Saijonmaa med vän. Regina Lund med vän.
I går hölls galan Peace One Day på Café Opera i Stockholm för första gången. Det var en riktigt storslagen tillställning med uppträdanden av bland andra Chris Medina, Regina Lund och Shirley Clamp. Klicka på bilderna och spana in vimlet från kvällen!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:
Taggar: Röda mattan

Röda mattan

Se bilderna från Blog Awards 2014!

08:22 den 19 september 2014
Se bilderna från Blog Awards 2014!
Ellen Bergström vimlade med Robin Bengtsson. Simon Kachoa delade ut pris till årets träningsblogg. Samir Badran bjussade inte på ett leende - till skillnad från hans tjusiga sällskap. Zara Larsson kammade hem hela två vinster under kvällens gång - för årets kändisblogg och för årets bloggraket. Amanda Schulman och Hannah Widell vann pris för sin podcast. Så fort de hämtat priset på scenen smög de försiktigt hem. Chloé Schuterman var chic i helsvart. Chloé Schuterman och vännen Nicole Falciani. Kissie tog med sig vännen Julia och brorsan Peter Nilsson på galej. Ellinor Bjurström från Top Model var på plats. Kissie har verkligen höjt modegraden ett par snäpp och strålade i en snygg silvrig skapelse. Caroline Roxy. Angelica Blick kammade hem pris för årets modeblogg och vann hela 10 000 kronor att handla för hos Ellos. Avis? Eh, ja. Vackra Molly Sandén vann pris för årets inspiratör på Instagram - och sjöng sin rörande låt "Freak" inför en häpnad publik. Grabbarna från De Vet Du var på plats för att dela ut pris. Maxime Björk spexade till det och stack ut ur mängden med sin outfit. Awa Santesson-Sey strålade. Linn Herbertsson fyrade av sitt största leende. Dessie tog en paus från mammalivet för att vimla med andra bloggare. Kakan Hermansson vann inget pris - men var på gott humör ändå! Bloggerskan Frida Grahn med sällskap. Sibel Redzep missar sällan en galakväll. Zara Larsson med vän. Bloggerskan Molly Rustas vimlade med sin vän på röda (rosa!) mattan. Sarah Tjulander bjöd på kvällens mesta solbränna, trots att sommaren är förbi. Danny Saucedo minglade med ett gäng tjejer. Coola Jasmine Kara var helrätt i magtröja. Ida Warg vann pris för årets träningsblogg. Big Brother-paret Marcelo Pena och Annica Englund. Foki var flickig i ljusrosa. Alexander Erwik hängde med ett gäng Finest-bloggare.
I går hölls Veckorevyns årliga Blog Awards på Fotografiska i Stockholm. Det var en riktigt mäktig och påkostad tillställning, som lockade Sveriges största bloggare till röda mattan.

På scen stod bland andra Miriam Bryant och Molly Sandén, och flera storbloggare kammade hem priser i de olika kategorierna. Dessutom uppmärksammades tidningens uppror mot näthatet - något som fick publiken att utbryta i stort jubel. Klicka på bilderna och se allt från kvällen!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:
Taggar: Röda mattan

Röda mattan

Se kändisarna på premiären av Guardians of the Galaxy!

09:16 den 29 juli 2014
Se kändisarna på premiären av Guardians of the Galaxy!
Bodil Bergström och Cecilia Kallin från Timoteij. Paradise Hotel-profilen Niklas Örn minglade runt. Fredrick Federley med sällskap. Hannah Graaf var sommarfin! Anna Benson med vän. Självklart spexade Peter Siepen runt. Katerina Janouch med väninna. Robinson-Robban Robert Andersson med sällskap. Coolast i biomörkret var Jasmine Kara och hennes vän! Sibel Redzep bytte solglasögon mot 3D-glasögon. Ellen Bergström med vän. Isabel Adrian kom på besök från Hollywood! Kissie vimlade runt i sin kalasfina outfit! Malin Berghagen med Anna Olausson samt barnen Christopher och Love Taylor. Tobias Bader med sällskap. Charlotte Perrelli och sönerna var glada för en biokväll. Lulu Carter tog med sig en vän in i biomörkret. "Nyhetsmorgon"-profilerna minglade ihop. Regina Lund med sin son. Martin Melin var på glatt humör.
I går tog kändisarna en liten paus från semestern i sommarhettan och samlades på Rigoletto i Stockholm där Subito höll i galapremiären av Guardians of the Galaxy. Det blev en riktigt stjärnspäckad kväll med massor av kända ansikten i vimlet, så klicka på bilderna och se alltihop!
Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Kissie utreds för smygreklam - riskerar böter!

11:24 den 15 juli 2014
Kissie och fem andra bloggare utreds för smygreklam. Konsumentverket anser att det verkar finnas ett samarbete mellan företaget Biljett Nu o...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 0

Röda mattan

Spana in vimmelbilderna från Elle Beauty Awards 2014!

09:31 den 15 maj 2014
Spana in vimmelbilderna från Elle Beauty Awards 2014!
Bea Szenfeld. Ingela Klemetz-Farago. Daniel Paris med sällskap. Elaine Eksvärd och Linda Sundblad. Isabella Löwengrip med kollegan Pingis Hadenius. Kissie med vän. Kristin Zetterlund med vän. Theres Alexandersson med vän. Daniel Paris omgiven av finfixade tjejerna Ida och Annica Englund. Carin Hellman och Emilia de Poret med sällskap.
I går var det dags för galan Elle Beauty Awards 2014 där årets bästa märken och profiler i skönhetsbranschen skulle krönas. Självklart blev det en både stjärnspäckad och glamourfylld kväll - och vi har bilderna från galan. Klicka på bilderna och se allihop!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier: