Kourtney Kardashian i ny kritikstorm efter bilden på dottern!

Instagram
Kourtney Kardashian med Penelope!
Kourtney Kardashian, 40, och Scott Disick, 36, var ett par i över nio år. Tillsammans har de barnen Mason, 9, Penelope, 7, och Reign, 4.
Trots att paret inte är tillsammans längre och att Scott har en ny flickvän, modellen Sophia Richi,20, så umgås paret fortfarande.
Kourtney Kardashian har över 81 miljoner följare på Instagram. Där uppdaterar hon fansen om sitt lyxiga liv med resor, designerkläder och fester, men också om livet som mamma och vardagssysslor hemma.
För nästan ett år sedan la realitystjärnan upp bilder på sig själv vid en pool med texten ”Ibland behöver du en ledig dag”. Något som en av hennes följare reagerade på.
”Men du jobbar ju aldrig” skrev följaren i kommentarsfältet.
Kourtney var inte sen med att ge svar på tal.

”Låt mig svara dig med all den tid jag har… åh vänta, mitt ombud är på den andra linjen för att diskutera 6 olika affärsidéer, jag har en kamera i mitt ansikte som filmar säsong sexton av Familjen Kardashian (du kanske har hört om den) och jag uppfostrar mina 3 fantastiska barn… Gud välsigne dig och oroa dig inte för mig.” skrev hon.

Trots det har flera följare fortsatt att påpeka att hon aldrig verkar jobba. När realitystjärnan nyligen la upp en bild på sig själv och sin dotter Penelope på golfbanan menade många att just bilderna på Instagram är en anledning till att folk tror att hon aldrig jobbar.
Även denna gången fick de svar på tal.
”Vi alla prioriterar olika. Så jag skapar minnen med mina barn och andra fantastiska människor medan jag lever mitt liv till fullo”, skriver Kourtney Kardashian.
Publicerad 26 Aug. 13:23
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Kourtney Kardashian m.m.

+2
17 Sep. 09:42
1878

Hailey Bieber ryter ifrån efter kritiken mot sitt äktenskap!

Sedan Justin och Hailey Bieber gifte sig förra året har paret fått enorma mängder hat. Nu ryter modellen ifrån till de som lagt sig i realtionen.

+2
16 Sep. 16:43
2134

Isabella Löwengrips på resande fot med nya kärleken!

Isabella befinner sig just nu i Kenya tillsammans med välgörenhetsorganisationen Hand in Hand Sweden och med sig har hon Erik Selin.

+2
10 Sep. 13:21
2392

Kim Kardashian West fruktar för systerns liv!

I det senaste avsnittet av ”Keeping up with the Kardashians” får man se hur Kim Kardashian West oroar för sin systers liv efter en oväntat upptäckt.

+1
10 Sep. 09:23
1428

Demi Lovato hyllas för sin ärliga bild!

På Instagram visar stjärnan upp en oredigerad bild på sig själv i bikini.

9 Sep. 15:32
2477

Jennifer Aniston kritiseras efter omslagsbilden!

Flera läsare påpekar nu att stjärnan är väldigt brun på bilden och anklagar henne för ”blackface”

9 Sep. 12:45
1941

Nicki Minaj lägger ner musiken!

Den berömda rapparen Nicki Minaj slutar meddelar hon på Twitter.

+2
9 Sep. 09:21
1175

Rebecca Stella har gift sig!

Rebecca Stella och Manny Dionisopoulos är nu äkta makar.