Sex ikoniska designers burna av stjärnorna!

Det finne ett antal modehus som varje modeintresserad tjej (eller kille) borde känna till. Utan dem skulle mode, eller det du har på dig just nu, inte se ut som det faktiskt gör. De stora modehusen som Chanel, Dior och Versace har förändrat modehistorien! Kändisar vet det och bär gärna deras vackra kreationer både utanför och på den Röda mattan! Här ger vi dig ett par exempel på hur bland annat Kristen Stewart och Dita Von Teese valt sina favoritklänningar från de olika ikoniska husen. Ta dig en titt och rösta på den du tycker är finast!
Leona Lewis Vivienne Westwood svart klänning läder
Fierce! Leona Lewis ser cool och lite dominatrixaktig ut i den här svarta klänningen från Vivienne Westwood, en designer känd för att ha infört punkstilen på 70- talet! Snacka om modedrottning, utan henne skulle modet inte alls ha varit så vågat som det är idag! Tack Vivienne!
Leigh Lezark Chanel
Chanel Chanel Chanel! Vi älskar det här ikoniska märket så otroligt mycket. Under Karl Lagerfeldts järnhand har modehuset bara fortsatt på framgångssagan startad av CoCo Chanel på tidigt 1900- tal och han gör verkligen kläder vi vill bära! Leigh Lezark ser till exempel fantastisk ut i den här vita klänningen!
Dita Von Teese Dior svart läder
Ok... det här kanske inte är en typisk look från Dior men du måste erkänna att den är häftig! Den 1940- talsinspirerade looken blir tuff och modig genom valet av läder som material men den är ändå feminin genom den mjuka skärningen och det vackra decolltaget.
Sienna Miller Balmain metallic
Den här metalliska Balmainklänningen ser ut som om den är skulpterad direkt på Sienna Miller kropp! Balmain är en av de där ikoniska modehusen som startade upp i mitten av förra seklet i Paris och nu designar Christopher Decarnin för dem. Hans design är en storfavorit hos kändisarna och de senaste åren har hans klänningar synts på otaliga röda mattor!
Eva Longoria-Parker Versace Klänning
Versace oh Versace! Donatella gör verkligen fantastiska klänningar. #eva_longoria-Parker ser fantastisk ut i den här klänningen som verkligen inte är en look för den blyge!
Kristen Stewart Pucci Klänning
Bildbyrå: WENN.com
Pucci är ett modehus känt för sin färgglada stil med mycket mönster. Den här klänningen buren av Kristin Stewart är alldeles underbar! Designern just nu för Pucci, Matthew Williamson har verkligen lyckats!
Publicerad 13 Nov. 2010 15:24
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Röda mattan m.m.

+8
6 Dec. 21:13
964

Bildspecial - Gravida kändisar på röda mattan!