Veckans nio sämst klädda kändisar!

Det har varit en lugn vecka på modefronten i kändisvärlden och många av våra stjärnor har undvikit rampljuset för att istället spendera Thanksgiving med sina familjer. Några kändisar kunde inte hålla sig ifrån några heta partynätter den här veckan, så visst har vi hittat några riktiga modemissar åt er! Som tur var inleddes också veckan med några prisutdelningar och där finns det alltid mycket att spana in. Vi är lite förvånade över stjärnor som Leona Lewis and Shakira's som vanligtvis har riktig modekoll men som gjorde riktiga missar på American Amusic Awards den här veckan. Nu är frågan, vad tyckte du? Här är det värst klädda kändisarna den här veckan!
9. Amanda Peet dök upp på en filmpremiär den här veckan i den här förvirrande outfiten. Vi tycker att de där jeansen är alldeles för slappa för att bäras till den leopardfärgade jackan. Dessutom är passformen riktigt dålig! Det här är verkligen en missmatchad outfit!
Vi vet att Leona Lewis klänning faktiskt är en Vivienne Westwood, men den här gången måste vi bortse från märket och se att denna klänning faktiskt är alldeles för superhjälteinspirerad och den passar inte alls Leona, dessutom är längden riktigt osmickrande för Leonas annars så snygga ben. En riktig miss med andra ord!
7. Den vanligtvis så trendsäkra Twilight stjärnan Ashley Greene dök upp på en intervju med David Letterman i den här röda kostymen med ränder. Vi tycker verkligen att den här Bottega Veneta kostymen skulle ha passat mycket bättre på en äldre kvinna än på Ashley!Skärpning, du kan bättre än såhär!
6. Vi säger som Heidi Klum says "One day in Fashion you are in and the next you are out!". Förra veckan var Lydia Hearst på vår bäst klädda lista för sin fina outfit, den här veckan har hon verkligen åkt av banan! Den här lilla cocktailklänningen sitter inte alls bra på Lydia och hon ser mer ut som en cremefärgad muffins än en fashionista!
5. Shakira visade upp en riktig Modemiss under American Music Awards den här veckan. Det är helt enkelt lite för mycket glitter och glans! Att Shakira valde långa handskar i samma material och lårhöga stövlar gjorde inte direkt saken bättre. Less is more Shakira!
4. Den brittiska stjärnan Cheryl Cole har måhända blivit framröstad som den sexigaste kvinnan som finns av sina brittiska fans, men i den här orangea klänningen med svarta detaljer och spetsränder ser hon bara billig ut!
3. Singer Chanti är fortfarande ung och en nykomling inom modevärlden, därför förlåter vi henne för den här lilla modemissen. Se och lär flickor, det är bättre att klä sig efter sin figur om man ska på gala än att bära den senaste trenden som Chanti gjorde, Hotpants är inte hennes bästa val!
2. Det hör inte till ovanligheten att, Shauna Sand dyker upp på den här listan. Nu har hon gjort det igen, den här outfiten är bara för tajt, för kort och helt smaklös! Ett praktexempel på varför hon så ofta hamnar på listan. Förresten tjejer, ett tips är att inte matcha pälsen med hårfärgen!
Bildbyrå: WENN.com
1. Vi misstänkte att Alexis Arquette skulle dyka upp på listan så fort vi såg henne i Hollywood den här veckan. Hela den här looken skriker bara trashy! Allt ifrån det galna toviga håret till de sönderrivna strumpbyxorna, det här är en riktigt grov Modemiss som vi hoppas att vi aldrig ser igen!
Publicerad 29 Nov. 2009 17:22
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Hollywood kändisar m.m.

+6
13 Okt. 20:34
1
584

Bildspecial - 5th Annual Baby Ball!

+2
3 Sep. 09:34
1330

Kevin Hart svårt skadad efter en bilolycka!

Stjärnan ska ha förts akut till sjukhuset efter en allvarlig bilolycka.