Lina Hedlund

28 mars 1978, Hanebo, Gävle
36 år

Lina Hedlund är en svensk sångerska som är med i gruppen Alcazar.
RSS feed med Lina Hedlund
Lina Hedlund bilder och skvaller | Allt om Lina Hedlund!
14
67


Röda mattan

Se stjärnorna från röda mattan på QX Gaygalan 2014!

08:48 den 4 februari 2014
Se stjärnorna från röda mattan på QX Gaygalan 2014!
Tess Merkel. Lina Hedlund. Gina Dirawi. Mark Levengood och Jonas Gardell. Carin da Silva Steffo Törnquist. Kevin Walker. Petra Mede med sällskap. Robin Stjernberg. Sean Banan och Robin Stjernberg. Christer Björkman. Molly Sandén. Petra Marklund. Thobias Johansson och Aina Lesse. Marie Serneholt. Sofia Wistam. Noor El Refai. Babsan. Velvet med sällskap. Bodil Bergström från Timoteij med sällskap. Erik Rapp med sällskap.
I går hölls den årliga QX Gaygalan i Stockholm. Stjärnorna strömmade till röda mattan för att visa sitt stöd under kvällen, och vi måste säga att det blev en riktigt stjärnspäckad afton. Allt från sångerskor, till programledare till Paradise Hotel-deltagare anslöt under kvällen. Klicka på bilderna och se allt från röda mattan!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Lista! Här är kändisarna som ska stylas av Trinny & Susannah i TV!

09:23 den 26 juni 2013
Trinny & Susannah har vi sett en hel del av, och nu ska stylistduon ta sig an Sveriges kändisar, och ge dem deras bästa möjliga looks. Progr...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 0

Här är bilderna från röda mattan på premiären av Iron Man 3!

10:46 den 23 april 2013
Här är bilderna från röda mattan på premiären av Iron Man 3!
Agneta Sjödin tog med sig dottern på röda mattan. Sanna Bråding med sällskap. Hannah Graaf och sönerna hade en trevlig biokväll tillsammans. Richard Herrey missar sällan en mingelkväll. Regina Lund och sonen var nyfikna på Iron Man 3. Alcazar-gänget var på plats: Lina Hedlund, Andreas Lundstedt och Tess Merkel. Isabella Löwengrip och fästmannen Odd Spånberg poserade tillsammans. Komikern Hasse Brontén tog med kvinnligt sällskap på röda mattan. Anton Abele. Posh24 föll pladask för Marie Serneholts häftiga byxor. Lulu Carter. Camilla Läckberg och Martin Melin har begärt skilsmässa, men de minglar ändå gärna tillsammans på filmpremiärer. Naim Josefi var coolast på plats som vanligt. Sibel Redzep iklädd färgglada brallor. Arge kocken Alexander Nilsson. Robert Wells och sonen tog lite kvalitetstid tillsammans. Daniel Paris var riktigt stiligt klädd kvällen till ära. Här med Ellen Bergström. Sean Banan. Elsa Billgren med sällskap. Lars-Åke Wilhelmsson, även känd som Babsan, var på g!
I går var det dags för den svenska galapremiären av actionrullenröda mattan. Bianca Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren strålade ikapp och Marie Serneholt stod för kvällens coolaste brallor. Klicka på bilderna och kolla in alla bilder från minglet på röda mattan!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Röda mattan

I går älskade hela kändissverige Alex Schulman på Maximteatern!

14:39 den 8 mars 2013
I går älskade hela kändissverige Alex Schulman på Maximteatern!
Sanna Lundell och Ann Söderlund var sugna på Alex Schulman. Felix Herngren tog med frun Clara på röda mattan. Nanne Grönvall smilade stort framför kamerorna. Rockige Kicken syns mycket oftare på röda mattan än på scener runtom i Sverige. Gry Forsell med sällskap hade blommor med sig till Alex. Josefine Sundström. Hans Wiklund, Emma Wiklund och festfixaren Micael Bindefeld hade riktigt kul ihop. Anders Timell och flickvännen Emma matchade frillorna. Självklart var Renée Nyberg och David Hellenius på plats - paret med mest äktenskapstycke i hela Sverige! Lina Hedlund tog med sig ormskinnsbrallor och en vän på röda mattan. Alex kompis Sigge Eklund har varit med och producerat föreställningen. Här syns han med sin familj. Rikard Wolff. Jonas Gardell var strålande glad kvällen till ära. Alex bror Calle Schulman och Michael Nyqvist hittade varandra i minglet. Jessica Almenäs körde på ett säkert kort och gick på fest i den lilla svarta. Amanda Schulman var stolt över makens insats. Här med systern Hannah Widell. Cimon Lundberg poserade som alltid på röda mattan. Färgstarka Elsa Billgren bjöd på ett leende. Martin Melin och frugan Camilla Läckberg lämnade vardagslivet hemma för lite torsdagskalas.
I går hade Alex Schulmans monolog "Älska Mig" premiär på Maximteatern i Stockholm. Evenemanget lockade många nyfikna kändisar, och självklart har vi spanat in hur det såg ut på röda matta. Klicka på bilderna och se alla från kvällen!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:
Taggar: Röda mattan

Röda mattan

Så sminkchockade Blondinbella på premiären av "Mammas Pojkar"!

11:28 den 18 december 2012
Så sminkchockade Blondinbella på premiären av "Mammas Pojkar"!
Filmstjärnan Michael Nyqvist. Humoristiske Peter Magnusson var det längesen vi såg i filmsammanhang. Kvällens värd Johan Petre och Özz Nûjen. Lina Hedlund med kompisen Marie Robertsson. Modeprofilen Petra Tungården poserade likadant som kompisen till vänster. Linda Lindorff var läcker i leopard. Rebecca Scheja från Rebecca&Fiona med sin mamma Marianne Scheja. Mia Skäringer med hela familjen. Stjärnkrögaren Anders Timell ville in i biomörkret. Marie Picasso - är det någon som vet vad hon sysslar med i dag? Vi har inte riktigt saknat henne, men vi kan inte låta bli att undra. Sara Sommerfeldt har väl aldrig missat en premiär. Ensamma mamman Johanna Toftby var inte så ensam, hon hade med sin vän Micaela Castellari på premiären. Robert Wells med ett stadigt grepp om sonen, som inte anammat hans frilla. Petra Mede.
Det var många mingelsugna svenska kändisar som dök upp på röda mattan när Petré Event bjöd in till premiär av nya svenska filmen Mammas Pojkar, med bland andra Kjell Bergqvist och Mia Skäringer i huvudrollerna.

röda mattan var det fullspäckat av stjärnor, och i vimlet skymtade vi bland andra Isabella Löwengrip (som drabbats av sminkkris kvällen till ära), ena halvan av Rebecca&Fiona och Marie Picasso - som vi undrat var hon tagit vägen på senaste tiden. Klicka dig in på bilderna för att spana in allihop!
Kommentera Kommentarer: 5
Relaterade bildserier:

Galapremiären av nya filmen Cockpit!

10:45 den 10 juli 2012
Galapremiären av nya filmen Cockpit!
Annika Jankell i en söt klänning. Håkan Juholt visade sig i vimlet. Kissie dök också upp på röda mattan. Tillsammans med en vän minglade Lina Hedlund. Posh24-favoriten Linda Sundblad var smashing kvällen till ära!
I går vimlade Posh24 med alla från Kissie till Håkan Juholt på galapremiären av svenska filmen Cockpit. Filmen handlar om Valle Andersson, en medelålders pilot med ett väldigt ordnat liv. En dag blir han uppsagd från sitt jobb, vilket utlöser en kedjereaktion av dåliga händelser. Plötsligt är han hemlös, nyskild och arbetslös, vilket sätter honom i riktig knipa. Men en dag får han en "bra" idé om att byta identitet med sin syster och könskvoteras in på ett flygbolag som pilot...

En riktigt kul film med smarta poänger och pinsamma scener - och så har söta Björn Gustafsson en roll i filmen! Klicka på bilderna för att kolla in delar av vimlet!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:
Taggar: Röda mattan