Madonna slår tillbaka mot kritiken i en ny video!

Instagram
Hennes ena öga är täckt av en piratlapp och det är en del av hennes nya persona men kaxigheten har hon kvar sedan länge.
Nyligen släppte Madonna, 60, ett nytt album ”Madame X” och gör sig redo för att ge sig ut på en turné. Men stjärnan har den senaste tiden hamnat i en del konflikter och mött mycket hat.
Efter sitt uppträdande under Eurovision Song Contest i maj möttes hon av enorm kritik från tittarna. Flera anklagade stjärnan för att sjunga falsk och tyckte stjärnan skulle använda sina pengar på sånglektioner.
En av låtarna från det nya albumet ”Madame X” är ”God control”. Låten och musikvideon lyfter problematiken kring vapenvåld och har blivit mycket omtalad. I videon gestaltas hur dansande människor skjuts ihjäl av en ensam gärningsman och Madonna citerar medborgarrättsaktivisten Angela Davis och tar tydlig ställning i ett meddelande skrivet med vit text mot svart bakgrund ”Ingen är säker. Hårdare vapenlagar. Nu.” Men Madonna fick en hel del kritik för den blodiga musikvideon av bland annat överlevare från masskjutningen i Orlando 2016.

Nu har artisten gett kritikerna ett svar genom ett inlägg på sin Instagram. I ett videoklipp syns Madonna liggandes på golvet klädd i shorts, nätstrumpor och boots. Hon rullar omkring och särar på benen medan hon imiterar olika accenter och påstår sig vara olika kända personer.

Till videoklippet skriver Madonna en text där hon uppmuntrar följarna att avfölja henne ifall att de inte håller med om hennes åsikter.

”Madame X är en historielärare. P.S Instagrampolisen som också är kända för att vara kvinnohatande missgynna rasister kan dra åt helvete. Eran rädsla för det som jag representerar är påtaglig och det faktum att ni följer mig. Att ta er tid och göra anmärkningar visar bara på er dumma ignorans och intolerans för det som är annorlunda. Om jag inte är relevant, bevisa det. Sluta följ mig då. LOL”, skriver hon till filmklippet.
Instagram
Madonna i sin video
Publicerad 18 Juli 2019 09:32
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
Mer om:
18 Feb. 13:19
1741

Justin Bieber berättar om sin stormiga relation med Selena Gomez!

Selena har tidigare anklagat Justin för psykisk misshandel under deras relation. Nu berättar Justin själv om deras stormiga förhållande.

10 Feb. 17:12
999

Madonna sjukdom tvingar henne ställa in spelningar!

Madonnas hälsa hindrar henne för att fullfölja turnéplan till hennes världsturné ”Madame X Tour”

27 Jan. 10:32
1272

Channing Tatum och Jessie J är tillsammans igen!

Stjärnparet har återförenats efter uppbrottet i december.

+1
16 Jan. 18:34
3912

Blake Lively oigenkännlig!

Förbereder sig för nya rollen.

14 Jan. 13:50
1375

Nikkie de Jager kommer ut som transperson!

På sin Youtubekanal väljer hon att berätta.

+1
27 Dec. 2019 15:43
1788

Madonnas har hittat kärleken igen!

Superstjärnan är tillsammans med den 36 år yngre dansaren Ahlamalik Williams.

29 Nov. 2019 10:55
1429

Madonna ställer in!

Efter läkarens rekommendationer ställer Madonna in delar av sin turné.