Madonna slår tillbaka mot kritiken i en ny video!

Instagram
Hennes ena öga är täckt av en piratlapp och det är en del av hennes nya persona men kaxigheten har hon kvar sedan länge.
Nyligen släppte Madonna, 60, ett nytt album ”Madame X” och gör sig redo för att ge sig ut på en turné. Men stjärnan har den senaste tiden hamnat i en del konflikter och mött mycket hat.
Efter sitt uppträdande under Eurovision Song Contest i maj möttes hon av enorm kritik från tittarna. Flera anklagade stjärnan för att sjunga falsk och tyckte stjärnan skulle använda sina pengar på sånglektioner.
En av låtarna från det nya albumet ”Madame X” är ”God control”. Låten och musikvideon lyfter problematiken kring vapenvåld och har blivit mycket omtalad. I videon gestaltas hur dansande människor skjuts ihjäl av en ensam gärningsman och Madonna citerar medborgarrättsaktivisten Angela Davis och tar tydlig ställning i ett meddelande skrivet med vit text mot svart bakgrund ”Ingen är säker. Hårdare vapenlagar. Nu.” Men Madonna fick en hel del kritik för den blodiga musikvideon av bland annat överlevare från masskjutningen i Orlando 2016.

Nu har artisten gett kritikerna ett svar genom ett inlägg på sin Instagram. I ett videoklipp syns Madonna liggandes på golvet klädd i shorts, nätstrumpor och boots. Hon rullar omkring och särar på benen medan hon imiterar olika accenter och påstår sig vara olika kända personer.

Till videoklippet skriver Madonna en text där hon uppmuntrar följarna att avfölja henne ifall att de inte håller med om hennes åsikter.

”Madame X är en historielärare. P.S Instagrampolisen som också är kända för att vara kvinnohatande missgynna rasister kan dra åt helvete. Eran rädsla för det som jag representerar är påtaglig och det faktum att ni följer mig. Att ta er tid och göra anmärkningar visar bara på er dumma ignorans och intolerans för det som är annorlunda. Om jag inte är relevant, bevisa det. Sluta följ mig då. LOL”, skriver hon till filmklippet.
Instagram
Madonna i sin video
Publicerad 18 Juli 09:32
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
Mer om:

mer Madonna m.m.

29 Nov. 10:55
1383

Madonna ställer in!

Efter läkarens rekommendationer ställer Madonna in delar av sin turné.

+1
14 Nov. 14:11
2373

Isabella Löwengrips ord om nya boendet!

Entreprenören har nu sålt sin villa på Lidingö.

+1
13 Nov. 18:43
2890

Miley Cyrus har fått operera sig igen!

Efter sin operation förra månaden tvingas Miley genom gå ytterligare en operation.

12 Nov. 12:43
1471

Hilaria och Alec Baldwin har drabbats av ett missfall!

Fyra månader in i graviditeten drabbades paret av den tragiska nyheten.

+1
30 Okt. 16:21
2367

Rick ”Zombie boy” Genest död var inte ett självmord!

”Born this way”-stjärnan blev bara 32 år.

+1
30 Okt. 15:32
2195

Fansens reaktion efter Kylie Jenners video!

En video på Kylie Jenner och hennes vänner från helgen har fått fans att reagera.

+1
25 Okt. 09:23
2721

Emily Ratajkowski stämd efter en bild på Instagram!

Den 28-åriga modellen la upp en bild på sina sociala medier och blir nu stämd av fotografen och paparazzin, Robert O’Neail.

+2
21 Okt. 18:34
3280

Miley Cyrus säger att hennes ex-man inte var en snäll person!

På en livesändning på Intagram berättar Miley Cyrus att Cody Simpsons är den första snälla mannen hon träffat.