Vilket är Sveriges sötaste kändispar?

Visst är det härligt med kärlekspar? Våra Svenska kändisar bjuder faktiskt på en hel del kärlek och romantik i sina parkonstallationer. Turturduvor som Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt, Laila Bagge och Niclas Wahlgren och Agnes Carlsson och Vincent Pontare har blivit riktiga parikoner den senaste tiden. Vi tycker det är underbart med så mycket kändisromantik i luften så därför är det nu dags att lyfta fram våra kändisars kärlek till varandra ännu mer i rampljuset. Vi undrar helt enkelt: Vilket tycker du är Sveriges sötaste Kändispar?
1. Måns Zelmerlöw och #marie_serneholtKan det bli gulligare än såhär? Måns och Marie dyker alltid upp tillsammans och är inte sena med att berätta hur kära de är i varandra. Båda arbetar inom samma branch och paret säger att de alltid stöttar varandra genom vått och torrt. Så gulligt!
2.Elin Kling och #gustaf_torlingModestylisten och reklamkillen gör ett perfekt par! Även om det kanske är Elin som är den mest kända halvan i den här duon finns ändå Gustaf alltid med som stöd till sin Fashionprinsessa. Dessutom är han själv intresserad av mode och arbetar inom design och marknadsföring.
3. Bingo Rimér och Katrin Zytomierska. Det här ett par som vi kanske inte trodde på för fem år sedan när Bingo fortfarande jagade blondiner och Katrin var gift med Alex Schulman. Nu däremot är dessa turturduvor ett av Sveriges stabilaste par som dessutom väntar sitt första gemensamma barn. Heja Bingo och Katrin!
4. Molly Sandén och #eric_saadeDet unga stjärnparet skulle passa i vilket program som helst på Disney Channel! Molly som varje fredag dansar fram i höga klackar i Let's Dance och Eric som just har gjort stor succé i Melodifestivalen. Vilket par!
5. David Hellenius och #renee_nybergProgrameledarparet nummer 1! Även fast de har haft många år tillsammans är de just nu nygifta och kärleken spirar som aldrig förr! Trots stressade scheman och mycket tv har dessa två lyckats att hålla kärleken vid liv. Det gillar vi!
6. Laila Bagge och Niclas Wahlgren.Med nyköpt villa och långt framskridna bröllopsplaner kan vi inte annat än hylla detta gulliga par! Inte nog med att de har poserat i MQ-reklamen, de är dessutom inte sena med att visa sin kärlek på olika evenemang och premiärer!
7. Zlatan Ibrahimovic och #helena_segerFotbollsproffset med stort F och den blonderade skönheten har varit ett par i flera år. De har hunnit med både barn och husköp och verkar just nu vara lyckligare än någonsin. Vi tror att Zlatan och Helena verkligen har hittat rätt i varandra!
8. Dhani Lennevald och #natacha_peyreDen före detta A-teens sångaren och den blonderade modellen har kilat stadigt ett bra tag nu. Det verkar som att paret faktiskt har lyckats att se förbi allt skvaller om otrohet och lögner och istället fokuserat på varandra. Bra jobbat!
9. Martin Stenmarck och #hanna_hedlundDe flesta svenska tjejer har någon gång varit avundsjuk på Hanna Hedlund. Hon har fångat ett riktigt kap i artisten Martin Stenmarck! Han är inte bara snygg och har en bra röst. Han verkar dessutom vara världens snällaste man! Vi tror mycket på det här paret!
10. Agnes Carlsson och #vincent_pontareDet blev en riktig skräll när det här söta kändisparet annonserade sin kärlek i slutet på förra året. Agnes som just nu slår igenom stort i USA och Pontar-sonen verkar vara ett perfekt par som det slår gnistor om! Agnes har vid flera tillfällen berättat om sin kärlek till Vincent och att hon äntligen är kär för första gången! Vi hoppas att det håller!
Publicerad 16 Feb. 2010 14:45
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Kändispar m.m.

14 Nov. 18:34
817

Så mycket tjänar Therese Lindgren!

Hon har en av Sveriges största Youtube-kanaler, ett eget skönhetsmärke och böcker.

+1
14 Nov. 14:11
1881

Isabella Löwengrips ord om nya boendet!

Entreprenören har nu sålt sin villa på Lidingö.

12 Nov. 09:32
832

Margaux Dietz Liebermann ger en uppdatering kring relationen!

Det är genomgår en tuff period men de kämpar på.

11 Nov. 18:34
658

Hanna Friberg och Lovisa Wallin kritiseras hårt efter sitt podavsnitt!

I ett avsnitt av ”Måndagsvibe” menar Lovisa att tjejer ska ha ”bita ihop” och ha sex om pojkvännen vill ha sex.

11 Nov. 12:54
467

Margaux Dietz programledare!

Dejtingprogrammet ”Hemliga beundrare” får en ny programledare.

7 Nov. 12:43
1129

Isabella Löwengrip tvingas säga upp all personal!

Bloggaren berättar nu att hon inte ha råd att ha kvar alla som jobbar med hennes sociala medier.

5 Nov. 09:32
1954

Marguax Dietz och Jacob Liebermann flyttar isär.

Det har varit en tuff period för de nyblivna makarna och förra veckan tog de beslutet att bo isär.

+1
4 Nov. 09:21
2582

Hailey Bieber hyllar Zara Larssons nya look!

Zara Larsson bestämde sig för att testa en ny look i höst.

+1
30 Okt. 12:42
372

Kanal 5 raderar klipp ur ”Familjen Lundell”

Efter att Joakim Lundell riktat grova anklagelser mot Joz of Swden väljer kanal 5 att radera Youtube-klipp med scener ur kommande säsongen.

29 Okt. 13:12
2367

Isabella Löwengrip får stöd av pojkvännen!

Isabella Löwengrip går igenom en tuff period i livet just nu och stöttas av Erik Selin under den jobbiga tiden.