Megan Fox

16 maj 1986, Tennessee, USA
27 år

David Gallagher, Brian Austin Green
Megan Fox är en amerikansk skådis med både irländskt och franskt påbrå. Hon började träna dans och teater redan vid 5 års ålder. Vid 13 års ålder började hon även att modella. Har bland annat varit med i storfilmen Transformers. Megan Fox var tidigare tillsammans med Brian Austin Green (från Beverly Hills 90210).
RSS feed med Megan Fox
Megan Fox bilder och skvaller | Allt om Megan Fox!
203
3404


Senaste nytt

Lilo vs. Megan Fox: Vem blir nästa Elizabeth Taylor?

16:05 den 18 januari 2012
Lindsay har varit stökig den senaste tiden, kanske sänker det hennes chanser...
Det har ryktats om att Lindsay Lohan ska spela rollen som Elizabeth Taylor i den kommande filmen "Elizabeth and Richard: A Love Story." Nu verkar det dock som att Lilo har fått konkurrens, av ingen mindre än den sexiga Megan Fox! "Jag har pratat med Lindsay Lohan och med hennes representanter och jag har pratat med andra skådespelerskor, bland annat Megan Fox," sa Larry Thompson, som är producent för filmen. "Det är ett väldigt viktigt val. Det är som att välja Hollywoods kunglighet." Han sa också att Lilos prövning från rätten är "en komplikation." Lindsay är på prövning fram till mars och de kommer att börja inspelningen snart, så Megan har kanske ett övertag. Vilken av de här snyggingarna tycker ni passar bäst för rollen? (eonline)

Rösta!

Vem är bäst som Elizabeth?


Kommentera Kommentarer: 10
Relaterade bildserier:
Taggar: Heta nyheter

Inget lockar så många kändisar som Lakers gör!

19:11 den 26 december 2011
Anthony Kiedis ffrån Red Hot Chili Peppar! Megan Fox och Brian Austin Green! Kanye West, välklädd som alltid! Snoop Dogg med sitt entourage!
Vad har Adam Levine, Snoop Dogg och Megan Fox gemensamt? De älskar alla L.A Lakers! Faktum är att det verkar som att alla kändisar älskar dem. Vi menar, en Lakers match har nästan fler stjärnor närvarande än Oscarsgalan! Kolla in bilderna på stjärnorna när de kommer till matchen i vårt galleri!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Megan Fox köper julklappar... till sig själv!

12:13 den 1 december 2011
Vi såg Megan Fox när hon firade jul lite väl tidigt! Hon var i en butik i Madison och köpte lite presenter till sig själv. Det spelar ingen roll om hon varit snäll i år, Megan for presenter ändå!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Röda Mattan: Den höga slitsen!

16:23 den 30 november 2011
Leighton Meester valde en mer diskret slits. Fint! JWoww från Jersey Shore. Blankt tyg, leopardmönster, djup urringning, hög slits... Det blir inte billigare än såhär. Angelina Jolie. Miranda Kerr matchade sin svarta klänning med guldaccessoarer. Kristen Stewarts fantastiska klänning från J. Mendel. Blake Lively. Kim Kardashian visade alldeles för mycket hud Diane Kruger i Jason Wu. Rosie Huntinton Whiteley.
Nu har kändisarna klurat ut hur de ska göra för att kunna visa lite ben även i långa, vackra aftonnklänningar: den höga slitsen! Matcha klänningen med ett par höga pumps så är du redo för röda mattan! Vår favorit är definitivt Kristen Stewart, i den mörkblå paljettklänningen från J. Mendel. Klicka på bilderna för att se vilka som valde att visa lite hud, i långa klänningar!
Kommentera Kommentarer: 11
Relaterade bildserier:

Håll hårt i din man, Megan Fox!

10:19 den 26 november 2011
Fångad på bild! Heta skådisen Brian Austin Green med en mysterisk tjej! Vi undrar vad Megan Fox tycker om det här?!
Kommentera Kommentarer: 2
Relaterade bildserier:
Taggar: Rykten

Plocka och styla: Kända ögonbryn!

11:16 den 19 november 2011
Lara Stone är en modell som är mest känd för sina sexiga läppar och gulliga glugg, men fyll i de där ögonbrynen, bruden! Mary Kate och Ashley Olsen matchar sina ögonbryn med färgen på utväxten. Snyggt! Supermodellen Hilary Rhodas ögonbryn ger henne en unik och sexig look. Megan Fox matchar sin sensuella blick med böjda bryn Mästare av den naturliga looken, fina Sienna Miller. Modellen och skådespelerskan Brooke Shields med raka, tjocka ögonbryn. Inte snyggt! Är någon nånsin galnare än Lady Gaga? Den kända modellen och skådisen Agyness Deyn har kört på denna look med silverfärgat hår och mörka ögonbryn ganska länge nu! Paris Hilton är mästare på att plocka ögonbrynen och tar ofta i lite väl mycket. Det kan vara rätt så hett med tjockare ögonbryn! Prova det, Paris!
Den del av våra ansikten vi lägger ner minst tid på är nog ögonbrynen. Men ögonbrynen är en väldigt viktig del av ansiktet, då de kan få en person att se helt annorlunda ut! Vissa kändisar, som Hilary Rhoda, håller de riktigt kraftiga, medan andra som Lara Stone plockar de sjukt tunna. Klicka på bilderna för att se vilka kändisars ögonbryn som fick oss att höja våra!
Kommentera Kommentarer: 4
Relaterade bildserier: