Megan Fox

16 maj 1986, Tennessee, USA
28 år

David Gallagher, Brian Austin Green
Megan Fox är en amerikansk skådis med både irländskt och franskt påbrå. Hon började träna dans och teater redan vid 5 års ålder. Vid 13 års ålder började hon även att modella. Har bland annat varit med i storfilmen Transformers. Megan Fox var tidigare tillsammans med Brian Austin Green (från Beverly Hills 90210).
RSS feed med Megan Fox
Megan Fox bilder och skvaller | Allt om Megan Fox!
206
3411


Senaste nytt

Rollen som Liz Taylor gick till Lindsay Lohan!

08:58 den 22 februari 2012
Hon kommer spela Elizabeth Taylor. Passande? Det tycker inte vi. Vad har hänt med den söta tjejen?
Hon klarade det. Lindsay Lohan fick en skådespelarroll. Och inte vilken roll som helst, hon kommer spela Elizabeth Taylor i den nya filmen om stjär...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 8
Taggar: Heta nyheter

Topplista: Megan Foxs snyggaste looks!

23:01 den 9 februari 2012
9. Mörka läppar på Megan är ingen hit. 8. Men hudfärgade är inte heller supersnyggt. 7. Så fin! 6. En stram hästsvans klär upp looken. 5. Perfekt matchat med klänningen, läpparna och ögonskuggan. 4. En ung Megan med solbränna och fräknar. Visst var hon söt? 3. Megan körde på en snygg sidobena på förra årets Golden Globe-gala. 2. Så snygg! 1. Megan ser bäst ut med endast lite eyeliner och rosa läppar.
Det verkar som att hela världen har fallit för Megan Fox och det har vi med! Eftersom att hennes nya film "Friends with Kids" har premiär om ett tag tänkte vi ta oss en närmre titt på Megan. Klicka på bilderna för att se hennes snyggaste looks från röda mattan!
Kommentera Kommentarer: 3
Relaterade bildserier:

De sexigaste gifta männen i Hollywood!

20:01 den 20 januari 2012
Alla förstår sig inte på Tom Cruise och Katie Holmes men som ett av kändisvärldens mest stabila par indikerar det att Tom trots allt är en bra make. Och vi kan inte låta bli att tycka att han är lite söt.
Inget har bekräftas men enligt rykten är Paul Wesely och Torrey DeVitto gifta. Gissa om vi önskade att vi var Torrey. Våra ögon kommer aldrig få nog av Josh Duhamel. Men han är redan gift med Fergie. 
Äntligen fick Brian Austin Green sin Megan Fox efter flera år fram och tillbaka. Synd för oss eftersom det betyder att han inte längre finns på marknaden. Vi älskar Taye Diggs, han är rolig, stilig och en underbar make. Hans fru Idina Menzel är lyckligt lottad. Det finns två saker vi vill ha från Victoria Beckham. Hennes garderob och hennes man, David Beckham!
De är inte gifta än men med en förlovning i julas är det bara en tidsfråga innan vi får se Jessica gå nerför altaret. En bitterljuv känsla eftersom vi är dödskära i Justin Timberlake!
Rachel Weisz och Daniel Craig är verkligen ett stiligt par. Vem skulle tacka nej till att dejta James Bond?
Holllywood är fullt till bredden med attraktiva män men långt ifrån alla är hängivna, charmiga och trogna makar. Frugorna Miranda Kerr och Victoria Beckham är lyckligt lottade och trots att deras andra hälft, Orlando Bloom och David Beckham, inte är tillgängliga för resten av oss är de fortfarande några av de stiligaste männen vi vet! Så vilken äkta make i Hollywood tycker ni är sexigast?
Kommentera Kommentarer: 6
Relaterade bildserier:
Taggar: Kändispar

Senaste nytt

Lilo vs. Megan Fox: Vem blir nästa Elizabeth Taylor?

16:05 den 18 januari 2012
Lindsay har varit stökig den senaste tiden, kanske sänker det hennes chanser...
Det har ryktats om att Lindsay Lohan ska spela rollen som Elizabeth Taylor i den kommande filmen "Elizabeth and Richard: A Love Story." Nu verkar det dock som att Lilo har fått konkurrens, av ingen mindre än den sexiga Megan Fox! "Jag har pratat med Lindsay Lohan och med hennes representanter och jag har pratat med andra skådespelerskor, bland annat Megan Fox," sa Larry Thompson, som är producent för filmen. "Det är ett väldigt viktigt val. Det är som att välja Hollywoods kunglighet." Han sa också att Lilos prövning från rätten är "en komplikation." Lindsay är på prövning fram till mars och de kommer att börja inspelningen snart, så Megan har kanske ett övertag. Vilken av de här snyggingarna tycker ni passar bäst för rollen? (eonline)

Rösta!

Vem är bäst som Elizabeth?


Kommentera Kommentarer: 10
Relaterade bildserier:
Taggar: Heta nyheter

Inget lockar så många kändisar som Lakers gör!

19:11 den 26 december 2011
Anthony Kiedis ffrån Red Hot Chili Peppar! Megan Fox och Brian Austin Green! Kanye West, välklädd som alltid! Snoop Dogg med sitt entourage!
Vad har Adam Levine, Snoop Dogg och Megan Fox gemensamt? De älskar alla L.A Lakers! Faktum är att det verkar som att alla kändisar älskar dem. Vi menar, en Lakers match har nästan fler stjärnor närvarande än Oscarsgalan! Kolla in bilderna på stjärnorna när de kommer till matchen i vårt galleri!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Megan Fox köper julklappar... till sig själv!

12:13 den 1 december 2011
Vi såg Megan Fox när hon firade jul lite väl tidigt! Hon var i en butik i Madison och köpte lite presenter till sig själv. Det spelar ingen roll om hon varit snäll i år, Megan for presenter ändå!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier: