Melodifestivalens coolaste outfits!

Vissa hoppar av lycka medan andra gråter av olycka över att Melodifestivalen är över! I sex veckor har Sverige legat i melodifestivalsfeber och nu är det alltså slut för den här gången. Som vi alla vet var det Anna Bergendahl som stod som segrare efter årets tävling och vi hoppas att hon tar Oslo och Eurovision Song Contest med storm. I år bjöd inte bara deltagarna på sång och dans utan även en hel del intressanta klädval, allt i från Lady Gaga inspirerade klänningar till vita kostymer har dykt upp i Melodifestivalen i år och detta kräver såklart en tillbakablick. Vilken outfit gillade du bäst i årets Schalgerfestival?
Pauline Kamusewu var sockersöt i sin bedårande rosa klänning. Att hon sedan hade en rosett i håret var bara ännu roligare. Vi gillar Pauline!
Anna Bergendahl valde en romantiskt ljus klänning som passade henne utmärkt. Vårt enda problem är de omdebatterade röda skorna som vi tycker att hon borde ha lämnat hemma!
Ola Svensson såg ganska cool ut i sin skinnjacka och Jeans. Inte särskilt märkvärdigt men den stilen går alltid hem.
Peter Jöback var riktigt Trendig i sin militärinspirerade jacka med gulddetaljer. Tyvärr gick det inte så bra för honom i Globen men vi tycker ändå att hans scenkläder var riktigt coola!
Darin Zanyar valde en kritvit kostym under finalen i Globen. En rörande låt och en känslig Darin bjöd på skönsång men vi hade önskat lite mer färg!
Sibel Redzep valde en mycket intressant Lady Gaga inspirerad klänning i lilarosa under sitt framträdande. Tyvärr hamnade hon näst sist i sin deltävling med låten Stop och fick således ingen biljett till Globen. Frågan är nu, vad tycker du om klänningen?
Pernilla Wahlgren körde på ett säkert kort med en guldig klänning. Var det förresten någon som märket någon större skillnad på de två olika klänningar hon hade i kvalet och i Globen?
Jessica Andersson sjöng en smäktande balad och valde således en lika smäktande klänning under finalen i Globen. Fullt godkänd tycker vi men vad anser du?
Eric Saade är en riktig sötnos! I svart skinnjacka och lila skjorta tog han hela Sverige med storm i årets Melodifestival och vi gillar verkligen den här stilen. Fast borde han inte ha skippat handskarna?
Salem al Fakir är en man med stil! Detta visade han verkligen upp i Globen i denna snygga kostym. Vi har sagt det förut men vi säger det gärna igen. Salem har allt!
Christine Meltzer valde den "lilla svarta" under deltävlingen i Sandviken. Vi gillade den här looken på Christine och tycker att svart passar henne utmärkt!
Publicerad 15 Mars 2010 10:53
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Svenska kändisar m.m.

3 Apr. 11:58
507

Bianca Ingrosso misstänker att hon har Corona.

Bianca misstänker att hon och pojkvännen Phillipe Cohen har smittats av coronaviruset.

2 Apr. 14:16
835

Detta tjänar Bianca Ingrosso mest pengar på!

På sin Youtube berättar Bianca vilket av hennes jobb som ger bäst betalt.

+1
31 Mars 14:21
961

Kenza kritiserar efter inlägg om ekonomisk kris!

Kenza ber följarna om hjälp under coronakrisen.

19 Mars 17:23
1486

Katrin Zytomierska har fått 120 anmälningar mot sin reklam!

Katrin Zytomeirska använde sig av Corona för att sälja sin fiskolja.

4 Mars 17:32
1277

Isabella Löwngrips företags stäms!

Företaget Löwengrip Beauty AB stäms på flera hundra tusen kronor!

4 Mars 10:21
475

Joakim Lundells tid i Big Brother!

Kommer bara vara kvar några dagar.

2 Mars 20:21
1858

Så mycket tjänar Paow på PH!

Detta är fjärde gången hon är med och lönen har ökat rejält.

+2
2 Mars 13:19
1594

Elena Bells man har dött!

Svenska Hollywoodfrun Elena Belles man Michael Theanne är död.

+1
1 Mars 12:59
586

Andreas Lundstedt skriver historia!

Blir den första med samkönad partner i Let’s Dance.

26 Feb. 15:01
1349

Isabella Löwngrip berättar om relationen med Erik Selin!

Hon väljer att berätta varför paret valde att gå skilda vägar i januari i år.