Allt du behöver veta om familjen Jagger!

I England är de nästan lika berömda som de brittiska kungligheterna. Men hur många är de egentligen och vilken är er favorit? Är verkligen alla i familjen rockstjärnor och modeller eller finns det någon doldis? Häng med på vår kartläggning där vi reder ut hur alla hänger ihop.
WENN.com
The Rolling Stones, från vänster Charlie Watts, Keith Richards, Ronnie Wood och Mick Jagger
Själva stamfadern för familjen måste man ändå säga är Mick Jagger, frontfigur och sångare i The Rolling Stones som slog igenom redan på 1960-talet och fortfarande är aktiva. Trots att Jagger har nått upp till den anmärkningsvärda åldern 71 är han fortfarande lika livlig på scen och även om han inte är samma sexsymbol som han varit verkar han fortfarande få en del kvinnor på fall.
WENN.com
Jagger har varit gift två gånger och haft en drös med flickvänner, bland de mer kända kan vi bland annat nämna sångerskan Marianne Faithful. En av Micks senaste flickvänner var amerikanska designern och modellen L'Wren Scott (hela 1,91 m lång!). L'Wren begick självmord år 2014 på grund av depression medan Mick var på turné.
Mick fick sitt första barn, dottern Karis Hunt Jagger, med flickvännen Marsha Hunt (som på den tiden både var modell och skådis). Till en början vägrade Mick att erkänna Karis som sin dotter och betala underhåll. Det var först när Marsha drog honom inför rätta som han blev tvingad att bidra ekonomiskt. Sen dess har förhållandet mellan pappa och dotter bara blivit bättre och de har idag en bra relation. Karis var tex ett stort stöd efter L'Wrens död. Karis är den enda av Micks döttrar som inte varit modell och hon lever ett tillbakadraget liv utanför strålkastarna.
WENN.com
1971 gifte sig Mick med skådisen Bianca Jagger . Bröllopsbilderna från St Tropez där Bianca har på sig en vit smokingjacka från YSL är ikoniska! Förhållandet slutade i skilsmässa pga av Micks många otrohetsaffärer.
WENN.com
Jade Jagger på pappa #mick_jaggers 70-årsfest
Tillsammans fick Mick och Bianca dottern Jade Jagger (bara ett år efter att Karis föddes!). Efter föräldrarnas skilsmässa växte Jade mestadels upp på Manhattan och hon släpptes ofta av vid The Factory där mamma Biancas bästa kompis konstnären Andy Warhol satt barnvakt. Jade är men har även varit modell och är en känd societetsprofil. År 2003 blev det stora rubriker när Jade försökte förföra Pharrell Williams medan hon redan dejtade DJ Dan Williams.
WENN.com
Jade Jagger och dottern Assisi Lola Jackson under Paris modevecka.
WENN.com
Amba Jagger tillsammans med Ed Westwick under #mick_jaggers 70-årsparty.
Hon bor på partyön Ibiza tillsammans med sina två döttrar (Assisi Lola Jackson och Amba Isis Jackson) och son Ray Emmanuel Fillary. Faktum är att Ray föddes bara en månad efter att Jade blev mormor till Assisis dotter.
WENN.com
Mick träffade långbenta modellen Jerry Hall 1977. Jerry var vid den här tidpunkten en framgångsrik modell och var förlovad med sångaren Bryan Ferry från Roxy Music. Man såg ofta Mick och Jerry hänga runt på Manhattan och legendariska nattklubben Studio54 var ett av favoritställena. Det tog dock flera år innan Jerry slutligen lämnade Bryan för Mick och i samma veva skiljde sig Bianca och Mick. År 1984 föddes parets första dotter Elizabeth Jagger som går under smeknamnet "Lizzie".
WENN.com
Elizabeth är framgångsrik modell och har modellat för bl a H&M, Victoria's Secret och Tommy Hilfiger. Hon har även provat på några småroller som skådis.
Wenn.com
Kändistät Tommy Hilfiger fotografering; Ian Webb, Lauren Bush, Elizabeth Jagger, Jake Sumner, Ally Hilfiger, Tommy Hilfiger, Alexandra Richards, Amy Lemons, Paul Stiell och Theodora Richards.
Hon och Theodora Richards och Alexandra Richards, döttrar till Micks bandkompis Keith Richards , har synts i flera gemensamma modelljobb. Lizzie dejtade under en period John Lennons son Sean Lennon .
Lizzies absolut bästa kompis är lillasystern Georgia May Jagger (född 1992) som är en ännu mer framgångsrik modell än storasystern. Hon utsågs till årets engelska modell år 2010 och har varit ansiktet utåt för bl a Louis Vuitton och Hudson Jeans. Hon har bl a dejtat Django Stewart, son till Dave Stewart från Eurythmics.
WENN.com
James Jagger
Det har varit mer tyst kring Jerry och Micks söner James Jagger (född 1985) och Gabriel Jagger (född 1997). James har försökt sig på en skådiskarriär och är även sångare i ett punkband. Han har i intervjuer berättat att det på grund av hans efternamn är omöjligt att vara en doldis men att han framför allt vill bli dömd utifrån egna meriter. Han har aldrig varit ett stort fans av Rolling Stones. Under de Stones konserter han varit på brukade han oftast somna innan konserten satte igång. Jagger barnen kommer bra överens med Richards barnen och romansen mellan James och Alexandra Richards var givetvis omskriven i tidningarna.
Wenn.com
Jerry Hall med sonen Gabriel Jagger som bebis.
Gabriel Jagger går fortfarande i skolan och har hållit sig undan rampljuset. Han ska enligt uppgift ha konstnärstalang och hemma hos L'Wren Scott stod ett porträtt av systern Georgia May Jagger på den öppna spisen. Vi känner att vi inte kan uttala oss om hans begåvning utifrån just det porträttet, hum…..
WENN.com
Luciana Gimenez Morad med hennes och Micks son Lucas Morad Jagger.
Slutligen har vi yngsta sonen Lucas Morad Jagger (född 1999) som sägs vara orsaken till att Mick Jagger och Jerry Hall skiljde sig. Jerry är nämligen inte mamma till Lucas utan fick reda på hans existens genom stora tidningsrubriker. Lucas blev till efter en kort otrohetsaffär mellan Mick och brasilianska modellen Luciana Gimenez Morad. Lucas är en kopia av en ung Mick och Mick har tagit på sig fadersrollen även om han och Luciana verkar försöka ha så lite som möjligt att göra med varandra.

Nu återstår att se om barnaskaran Jagger kommer utökas ytterligare!? Eller om det väntar ytterligare några giftermål för Mick?
Publicerad 1 Juli 2015 17:06
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Modell m.m.

+3
27 Nov. 2019 16:32
6372

Hon pekas ut som Danny Saucedos nya kärlek!

Efter uppbrottet från Molly Sandén har Danny hittat kärleken i modellen.

+1
25 Okt. 2019 09:23
2802

Emily Ratajkowski stämd efter en bild på Instagram!

Den 28-åriga modellen la upp en bild på sina sociala medier och blir nu stämd av fotografen och paparazzin, Robert O’Neail.

4 Juni 2019 18:43
1235

Ashley Graham öppnar upp om viktångesten!

Ashley Graham är den mest framgångsrika kurviga modellen i världen, men trots detta kämpar hon fortfarande med ångest.

+9
11 Maj 2019 14:21
1436

Bildspecial - Sexiga rygg!

2 Apr. 2019 08:34
282

Mick Jagger har blivit sjuk – Tunern skjuts upp!

Jagger måste nu opereras och räknar med minst 12 veckors vila.

+1
7 Mars 2019 15:32
1829

Modellen Ashley Luther har dött!

Efter en tids sjukdom i cancer gick hon bort.

+9
22 Dec. 2018 15:12
2047

Bildspecial - Kendall Jenners bästa looks på röda mattan!

Kendall Jenner klär i allt, från svarta balklänningar till genomskinliga små klänningar