12 kändisar som går på gala praktiskt taget nakna!

De vet att bilderna kommer att synas i alla tidningar och överallt på nätet under en lång tid framöver. Ett sett som brukar generera uppmärksamhet är att ha så lite som möjligt på sig eller visa mesta möjliga hud, något som de här kändisarna dragit till sin spets!
Erin Wasson
WENN.com
Erin Wasson vid 69:e upplagan av Golden Globe i Los Angeles
1. När modellen Erin Wasson dök upp på Golden Globe efterfesten år 2013 var det många som inte kunde låta bli att stirra och säkerligen undra vad Erin tänkte när hon hoppade i den här trasan. Outfiten fullkomligen sågades i pressen! Att Erin en gång varit designern Alexander Wangs musa känns svårt att förstå.
Jennifer Lopez
WENN.com
Jennifer Lopez och P. Diddy vid den 42:a Grammy galan i Los Angeles
2. Jennifer Lopez gröna Versace klänning från Grammygalan år 2000 är vid det här laget ikonisk och en vanlig sökning på Google. Hela världen fick beskåda Jennifers navel! Vid sin sida hade JLo dåvarande pojkvännen P. Diddy som såg mäkta stolt ut över flickvännen.
Amber Rose
WENN.com
Amber Rose vid MTV Video Music Awards år 2014
3. Amber Rose kedjeklänning från 2014 års MTV music awards lämnade inte mycket över till fantasin. Designern Laurel DeWitts kreation gjorde att Amber snabbt hamnade på det årets listor över sämst klädda. Amber såg dock nöjd och glad ut och vi gillar det faktum att hon vågade visa upp sig så avklädd efter att ha fått barn bara några månader tidigare. Dåvarande maken Wiz Khalifa spanade in frugan från alla håll och kanter.
Gwyneth Paltrow
WENN.com
Gwyneth Paltrow vid premiären av Iron Man 3 i Los Angeles
4. Skådisen Gwyneth Paltrow dök upp på premiären av Iron Man 3 i en avslöjande klänning från Antonio Berardi. Vi tycker att hon såg alldeles fantastisk ut och många kommenterade att Gwyneth verkade vara i sitt livs form trots att hon fött två barn och faktiskt hunnit bli 40. Tydligen var klänningen aningens mer avslöjande än vad Gwyneth hade förstått och eftersom att hon inte kunde bära underkläder tvingades alla i Gwyneths entourage febrilt leta efter en rakhyvel så att Gwyneth kunde raka de mer privata delarna.
Irina Shayk
WENN.com
Irina Shayk vid Vanity Fairs 87:e efterfest till Oscarsgalan
5. När modellen Irina Shayk dök upp på Vanity Fairs efterfest till Oscarsgalan i år var det många som höll på att tappa hakan. Irinas klänning från Atelier Versace visade mer än vad den dolde och vi undrar vad Irinas tidigare pojkvän fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo tänkte. Paret hade nyligen gjort slut och Irina var ute på singelmarknaden igen. Den här klänningen syntes för första gången på Jourdan Dunn när hon intog Versaces catwalk under modeveckan och kräver en självsäker kvinna som känner sin kropp.
Samantha Mumba
WENN.com
Samantha Mumba vid premiären av Spiderman 2 i London
6. År 2004 dök sångerskan Samantha Mumba upp på premiären av Spider Man i en kreation som få glömmer! Klänningen designades av Scott Henshall och var beströdd med 3 476 diamanter. Det ska ha varit dåtidens absolut dyraste klänning. Samantha förkunnade glatt att klänningen faktiskt var riktigt bekväm. År 2014 kröp det fram att det inte riktigt var hela sanningen utan att Samantha verkligen skämdes över hur hon såg ut. Samantha visste inte exakt hur klänningen skulle se ut och kände sig tvingad att ta på sig den när den dök upp. Hon ringde till och med sin mamma efter premiären och sa att hon absolut inte skulle titta i tidningen de närmaste dagarna.
Gigi Hadid
WENN.com
Gigi Hadid vid Vanity Fairs efterfest till Oscarsgalan år 2015
7. Även modellen Gigi Hadid gjorde precis som Irina Shayk och hoppade i en stass från Atelier Versace när det var dags för Vanity Fairs efterfest till Oscarsgalan i år. Ring och örhängen kom ifrån Martin Katz. Gigi visade upp en hel del hud och alla kunde ta en titt på hennes långa smäckra ben. Underkläderna lämnade hon hemma.
Bleona Qereti
WENN.com
Bleona Qereti vid 2014 års American Music Awards i Los Angeles
8. Sångerskan Bleona Qereti utsågs snabbt till en av de sämst klädda på 2014 års upplaga av American Music Awards. Bleona är inte direkt något stort namn inom musikbranschen men nu plötsligt fick hon uppmärksamhet, dock av helt fel anledningar. Att dyka upp praktiskt taget naken är inget att bli ihågkommen för. På hennes Wikipedia sida står det att hon är Albaniens version av Madonna. Vi tror att Madonna skulle känna sig djupt förolämpad om hon visste det.
Anja Rubik
WENN.com
Anja Rubik vid Met Galan år 2012
9. Modellen Anja Rubik lämnade inte mycket till fantasin när hon kom i en mycket avslöjande och vågad klänning designad av Anthony Vaccarello på 2012 års Met Gala. Klänningen är så avslöjande att det var helt omöjligt för Anja att bära underkläder. Hon fick passa sig noggrant från att visa för mycket när hon kindpussades med andra kändisar. Anja är dock van vid att visa hud och har varit avklädd modell för både Victoria's Secret och Pirelli.
Beyonce
WENN.com
Beyonce vid Met Galan i New York år 2015
10. Även Beyonce valde en avslöjande klänning till 2015 års Met Gala. Beyonces juvelutsmyckade Givenchy stass dolde enbart de allra mest privata delarna. Enligt källor var den här klänningen faktiskt inte Beyonces förstahandsval utan hon var på väg till galan i en röd outfit. När hon spanade in alla de andra kändisarnas outfits på Instagram kom hon plötsligt på andra tankar och bad chauffören att vända tillbaka för ett klädbyte. Hon var sugen på något mer uppseendeväckande och sexigare! Sant eller ej - vi gillade det vi såg!
Rihanna
WENN.com
Rihanna vid CFDA galan i New York år 2014
11. När Rihanna dök upp på CFDA galan år 2014 (för att motta pris som modeikon) var hon iförd 216 000 Swarovski kristaller och inte mycket mer! Designern bakom outfiten (klänning, handskar och huvudbonad) är Adam Selman och kristallerna är broderade för hand. På smyckesfronten bar Rihanna en ring från Jacob & Co. och ring och örhängen från Paul Morelli. Trots att outfiten är otroligt avslöjande lyckas Rihanna samtidigt att se riktigt elegant ut.
Rita Ora
WENN.com
Rita Ora vid Vanity Fairs efterfest i Beverly Hills år 2015
12. Rita Ora stack definitivt ut på Vanity Fairs efterfest till Oscarsgalan 2015! Den här avslöjande klänningen är något otippat ifrån Donna Karan Atelier. Framför allt exponeras Ritas bakre parti men varför inte!? Hon har definitivt inget att skämmas över….
Publicerad 28 Okt. 2015 17:01
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
+7
19 Apr. 2019 21:03
733

Bildspecial - Gult på röda mattan!

Påsken till äran, vi kollar på de bästa gula klänningarna på Röda mattan!