Den här veckans sämst klädda kändisar!

Åh nej! Den här veckan har varit full av modemissar igen. Vi har sett fruktansvärda outfits både från modeveckan i Milano och på förfesterna till Oscarsgalan! Vi kan inte förstå hur tjejer som Mena Suvari och Ciara tänker. Ta en titt och se du med!
9. Holly Madison trodde antagligen att hennes guldiga klänning skulle vara glamourös och lyxig men tyvärr såg den bara smörig och billig ut! Holly är säkert en jättegullig tjej men hon är inte direkt känd för sin smak. Kan det vara dags för en stylist?
8. Salma Hayek har ingen anledning att klä sig fult! Hon är gift med en man som äger lyxmärken som Gucci. Den här klänningen är så osmickrande och vad tänkte hon vid valet av bootsen?
7. Kara Dioguardi är duktig som jurymedlem i American Idol men hon har definitivt inte samma talang när det kommer till att välja klänningar! Den här klänningen som han bar när Vera Wang öppnade en ny butik i Los Angeles förra veckan passade henne inte alls!
6. Phoebe Price i ännu en överarbetad outfit! De lila ränderna, spetsstrumpbyxorna, skärpet och bootsen blev bara för mycket! Det är som om hon läste en trendguide inför vintersäsongen och satte på sig allt som hon blev tipsad om på samma gång! Helt fel!
5. Estelle lilla partyklänning hade varit så mycket sötare om den var i rätt storlek! Det här var inte helt okej!
4. Vi har börjat tvivla ordentligt på sångerskan Ciara känsla för stil! Hon har inte fått till det många gånger på Röda mattan den senaste tiden. Hon vet i och för sig vilka delar av sin kropp hon ska framhäva men det finns bättre sätt att visa det på än det här!
3. Det finns ett uttryck som säger att en skönhet klär i allt, till och med en svart plastpåse! Det här stämmer tyvärr inte för Brooke Shields! Hon har helt gömt sina vackra kurvor i den här säcken till klänning!
2. Vi kan inte förstå vad som hände med Mena Suvari den här veckan. Som om en illasittande rosa retroklänning inte räcke. Vad har hon gjort med frisyren? Försöker hon säga något med detta måntro? Vi gillar i alla fall inte den här looken!
Bildbyrå: WENN.com
1. Ingen har kunnat toppa Courtney Love dåliga stil den här veckan. Hon befinner sig fortfarande i Europa för att spana in modevisningar så vi förstår inte varför ingen kan hjälpa denna kvinna! Kan inte hennes många designervänner sträcka ut en hand och ta tag i katastrofen!
Publicerad 7 Mars 2010 17:21
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Röda mattan m.m.

+9
Igår 20:12
375

Bildspecial - SAG awards 2020

+9
26 Nov. 2019 20:31
1139

Bildspecial - AMA 2019 röda mattan