Veckans 9 Bäst Klädda Kändisar!

Vi kan nöjt konstatera att veckan har varit en riktig fullträff modemässigt. Vi har framför allt fastnat för ett gäng outfits i svart och vitt utan att för den skull vara det minsta tråkiga. Modeller verkar vara överrepresenterade bland Veckans Bäst Klädda och bland favoriterna finns Alexa Chung och Agyness Deyn. Ettan är en riktig Posh24-favorit som helt välförtjänt till slut kammat hem förstaplatsen! Vem är Din favorit?
9. Före detta Miss Universum-modellen Jennifer Hawkins är en riktig snygging i sin djupt urringade svarta klänning med strassdetaljer på axlarna. Den långa raka frisyren som är enkelt uppsatt på sidorna gillar vi också!
8. Arvtagerskan Nicky Hilton gör stan i stentvättade tajta Jeans, vitt baslinne och fin väst. Chanel-väskan är så klart också med! När får vi se syrran Paris Hilton så här?
7. Sångerskan Ciara shoppar loss inne på Chanel i fin vit klänning som piffas upp med brett skärp i midjan.
6. Annabelle Dexter-Jones dök upp på styvsystern Charlotte Ronson (syster till Samantha Ronson för de som inte vet) Modevisning i jeansshorts, snygg röd blus och härligt rufsig frisyr.....
5. Modellen Emily Senko matchar sin blekt svarta klänning med fina silversmycken och liten kuvertväska.
4. Sångerskan Cassie ser bara såååå cool ut i sin helsvarta outfit!
3. Vi gillar verkligen kombinationen av modellen Agyness Deyn prydliga page och svarta skinnkjol med instoppad t-shirt.
2. Engelska modellen och TV-stjärnan Alexa Chung är en fashionista i alla lägen. Älskar kjolen, blusen, Chanel:en och frisyren!
Bildbyrå: WENN.com
1. VECKANS BÄST KLÄDDA...är förstås skådisen Diane Kruger! Diane ser som vanligt alldeles fantastisk ut och den här outfiten finns det väl ingen som inte skulle vilja ha!?
Publicerad 23 Aug. 2009 22:09
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Modevisning m.m.

+7
5 Sep. 2019 21:13
1490

Bildspecial - Kändisar som väljer att skippa BH:n

+7
19 Apr. 2019 21:03
730

Bildspecial - Gult på röda mattan!

Påsken till äran, vi kollar på de bästa gula klänningarna på Röda mattan!

+9
6 Apr. 2019 20:12
1196

Bildspecial - Who Wore It Best

+8
30 Mars 2019 13:43
912

Bildspecial - Kändisar som trivs i morgonrocken!

Finns det något bättre än att spendera lördagsförmiddagen i morgonrocken? Även kändisarna gillar att bo extra länge i sina mysiga rockar