Nu talar Scherzinger öppet ut om svåra ätstörningen!

nicole scherzinger bulimi ätstörning ätstörningar kändisar 2014
Bildbyrå: WENN.com
Nicole Scherzinger har talat ut om ätstörningarna som höll på att ta livet av henne i 20-årsåldern, när The Pussycat Dolls var som störst. För första gången någonsin berättar hon om sin sjukdom, i det senaste numret av Cosmopolitan.

"Att tala ut om min bulimi är jättesvårt," förklarar hon i tidningen. "Det är fortfarande svårt och när jag tänker på det försöker jag att inte kräkas." Sångerskan pratar om tiden när hon led av ätstörningen, och säger att det var en förlamande tid i hennes liv. "Jag tror ingen i gruppen eller min familj visste om det, för jag gömde det bra. Jag skämdes så. Jag visste att det var onormalt och ohälsosamt eftersom jag skadade mig själv."

Nicole, som i dag är 36, säger att hon insåg allvaret i sjukdomen när hon föll ihop under en turné. "Jag minns att min manager hittade mig i en hög på golvet på Malta. Jag tänkte, 'Jag kommer att förlora allt jag älskar om jag inte älskar mig själv.'" Nicole förklarar att hon tycker att hon slösade bort flera år av sitt liv på sjukdomen, och tänker aldrig falla tillbaka igen.
Publicerad 2 Juli 2014 10:05
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Pussycat Dolls m.m.

+8
16 Jan. 21:01
623

Bildspecial - Kändisar älskar sina iPhones!

+9
23 Sep. 2019 21:32
1178

Bildspecial - The 71st Emmy Awards