Nour El Refai blir kärleksbombad på sociala medier efter sabotaget

Nour El-Refai
Instagram
Nour skriver på sin Instagram om vad som hände på Norra Brunn onsdags kväll. Ni kan läsa här nedan vad hon skriver. Efter inlägget har hon blivit kärleksbombad av fansen. Det är fruktansvärt vad hon råkade ut för. Vi stöttar henne till fullo.
"Igår kväll var en sån där kväll man har mardrömmar om som ståuppkomiker. En sån kväll som hade fått mig att aldrig ställa mig på en scen igen, om det hänt för några år sen.
Vi var några komiker som delade på kvällen igår, som vanligt, på Norra Brunn.
Vi sitter alltid i köket och kramas, retar varandra, frågar om hjälp till skämt och skrattar så vi skiter på oss ihop. Komikerna tillsammans med all personal. Det är en av dom bästa platserna jag vet. För er som aldrig varit på Norra Brunn kan jag berätta att det är en restaurang, rätt liten, plats för ca 300 pers som sitter vid olika bord och äter i större eller mindre sällskap. Vissa står i baren och tar en öl. Det är alltså inte en teatersittning utan vi komiker är vana vid att det ibland är folk som är fulla, pratiga och ibland inte särskilt intresserade av vad som händer på scen. Helt i sin ordning. Det är därför vi älskar att vara där. Vi vet aldrig hur det blir och vilka som ska vara där. Ibland är det fans, ibland inte. Ibland river vi stället och ibland känner man att det var en kväll på jobbet.
Scenen är väldigt, väldigt, liten, den står precis intill borden där publiken sitter, är inte särskilt hög och gör att man aldrig är mer än en halvmeter ifrån varann. När jag gick upp på scen satt ett stort gäng killar till höger om mig och gick in för att totalt sabotera mitt uppträdande.
Den ena, 30 cm ifrån mig, en kille som är dubbelt så stor som jag, sitter med sitt ben upp på scen och manspreadar, och minskar det lilla utrymme jag redan har. Han har benet upp, men han sitter ändå tydligt med huvudet vänt ifrån mig och pratar högt om hur dåligt han tycker det är. Jag buffar på hans ben och ber han ta bort det eftersom han har den på min arbetsplats. Han tar ner det och räcker fingret och blir än
Publicerad 2 Juni 2017 12:47
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Svenska kändisar m.m.

+1
Idag 09:23
118

Svenskan pekas ut som stjärnans nya kärlek!

Skådespelaren Michael Sheen och svenska skådespelaren Anna Lundberg pekas ut som det nya heta paret.

12 Juli 18:34
1002

Kenza delar med sig av sin förlossning

Efter år av försök så fick Kenza och Aleks sin son. Nu har Kenza valt att dela med sig av sin förlossning. I en ärlig och känslosam video visa bloggaren den bästa stund i sitt liv!

Se videon här

11 Juli 09:21
702

Chris Kläfford för succé i America’s got talen!

Kläfford blir hyllad under sitt uppträdande i ”America’s got talent”

+2
9 Juli 13:21
536

Rapparen bojkottar Sverige efter ASAP Rockys häktning!

Rapparen ASAP Rocky sitter just nu häktad efter en misshandel i Stockholm.

+1
8 Juli 17:53
647

Travis Scott vill se ASAP Rocky frisläppt!

Under sitt framträdande i London krävde Travis att ASAP Rocky skulle släppas fri.

5 Juli 11:45
523

ASAP Rocky begärs häktad!

Stjärnan skulle egentligen spelat på en festival i Polen.

26 Juni 15:43
7852

Joakim Lundells hat efter bilden!

Influencern publicerade en bild på sociala medier – där han skrev att man får hålla och ta kort på hans dotter för 350 kr.

+1
24 Juni 15:44
1843

Nicole Falciani kritk efter Marguax Dietz bikinibilder!

När Marguax publicerade några bikinibilder på Instagram fick det många att reagera.

+2
20 Juni 11:23
1311

Kenza avslöjar namnet på sin son!

Namnet har varit en hemlighet länge.