Nour El Refai blir kärleksbombad på sociala medier efter sabotaget

Nour El-Refai
Instagram
Nour skriver på sin Instagram om vad som hände på Norra Brunn onsdags kväll. Ni kan läsa här nedan vad hon skriver. Efter inlägget har hon blivit kärleksbombad av fansen. Det är fruktansvärt vad hon råkade ut för. Vi stöttar henne till fullo.
"Igår kväll var en sån där kväll man har mardrömmar om som ståuppkomiker. En sån kväll som hade fått mig att aldrig ställa mig på en scen igen, om det hänt för några år sen.
Vi var några komiker som delade på kvällen igår, som vanligt, på Norra Brunn.
Vi sitter alltid i köket och kramas, retar varandra, frågar om hjälp till skämt och skrattar så vi skiter på oss ihop. Komikerna tillsammans med all personal. Det är en av dom bästa platserna jag vet. För er som aldrig varit på Norra Brunn kan jag berätta att det är en restaurang, rätt liten, plats för ca 300 pers som sitter vid olika bord och äter i större eller mindre sällskap. Vissa står i baren och tar en öl. Det är alltså inte en teatersittning utan vi komiker är vana vid att det ibland är folk som är fulla, pratiga och ibland inte särskilt intresserade av vad som händer på scen. Helt i sin ordning. Det är därför vi älskar att vara där. Vi vet aldrig hur det blir och vilka som ska vara där. Ibland är det fans, ibland inte. Ibland river vi stället och ibland känner man att det var en kväll på jobbet.
Scenen är väldigt, väldigt, liten, den står precis intill borden där publiken sitter, är inte särskilt hög och gör att man aldrig är mer än en halvmeter ifrån varann. När jag gick upp på scen satt ett stort gäng killar till höger om mig och gick in för att totalt sabotera mitt uppträdande.
Den ena, 30 cm ifrån mig, en kille som är dubbelt så stor som jag, sitter med sitt ben upp på scen och manspreadar, och minskar det lilla utrymme jag redan har. Han har benet upp, men han sitter ändå tydligt med huvudet vänt ifrån mig och pratar högt om hur dåligt han tycker det är. Jag buffar på hans ben och ber han ta bort det eftersom han har den på min arbetsplats. Han tar ner det och räcker fingret och blir än
Publicerad 2 Juni 2017 12:47
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Svenska kändisar m.m.

+6
13 Okt. 20:34
1
523

Bildspecial - 5th Annual Baby Ball!

9 Okt. 18:32
1322

Marguax Dietz öppnar upp om relationen med maken!

”Vi har det lite kämpigt just nu” skriver hon på sin blogg.

+1
9 Okt. 09:34
852

Ellen Bergström är gravid!

Ellen och pojkvännen Niclas Lij väntar sitt första barn.

+2
4 Okt. 13:12
1219

ABBA-Björns stöd till Greta!

Björn Ulvaeus ger sitt stöd till kilmataktivisten Greta Thunberg.

+1
4 Okt. 09:32
1402

Joakim och Jonna Lundells kritik efter senaste köpet!

Makarna är inte snåla när det gäller deras ettåriga dotter och nu kritiserar de för senaste inköpet till Lunabelle.

3 Okt. 12:34
1121

Marcelo Peña petas från programmet!

De kunde inte garantera att han var singel, säger presschefen för Nent som äger Viafree.

26 Sep. 13:21
444

Arne Weise död!

Sonen Andreas Weise berättar nyheten på sin Instagram

+1
19 Sep. 16:32
2185

Joakim Lundell köpte en Lamborghini!

Joakim ”Jocke” Lundell, 33, har köpt en Lamborghini utan att ha körkort.

19 Sep. 13:43
993

Danny Saucedo krävs på 195 000kr!

Skatteverket godkänner inte Saucedos avdrag för att bygga en studio och nu får hans bolag betala 195 000 kronor i skatt och böter.

+2
16 Sep. 16:43
2517

Isabella Löwengrips på resande fot med nya kärleken!

Isabella befinner sig just nu i Kenya tillsammans med välgörenhetsorganisationen Hand in Hand Sweden och med sig har hon Erik Selin.