Tv-profilen död i en bilkrasch!

Instagram
Jessie Combs
Det var under tisdagen som tv-profilen Jessie Combs, 36, försökte slå ett hastighetsrekord för kvinnor. Men under körningen gick något snett och profilen kraschade och dog.

”Hon var den mest fantastiska själ jag någonsin träffat och kommer att träffa”, skriver vännen Terry Madden på Instagram, han var även en av de första på plats vid olyckan.

I flera år har Jessi Combs varit programledare för olika bilprogram och gästa flera gånger amerikanska – australiska programmet ”Mythbusters”
Jessi Combs dröm var att bli världens snabbaste kvinna på fyra hjul.

”Det var en dröm hon försökt uppnå sedan 2012. Combs var en unik drömmare som med stort mod omvandlade möjligheter till verklighet och hon lämnade jorden körandes snabbare än någon kvinna i historien”, säger hennes familj i ett uttalande.

I november förra året dog amerikanskan Kitty O’Neil som 1976 titulerades som den snabbaste kvinnan, efter det extrema rekordet på omkring 823 km/h.

Vad som orsakat profilens bilkrasch är fortfarande oklart och myndigheter har påbörjat en utredning, skriver tidningen TMZ. Tidigare samma vecka publicerade profilen ett inlägg på Instagram där hon tackade alla som kallat henne galen.

”Det kan tyckas galet att gå direkt in i skottlinjen... Men de som försöker är de uppnår stora saker. Folk säger att jag är galen, till er säger jag tack”.
Publicerad 30 Aug. 18:32
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Skvaller

+2
17 Sep. 09:42
1878

Hailey Bieber ryter ifrån efter kritiken mot sitt äktenskap!

Sedan Justin och Hailey Bieber gifte sig förra året har paret fått enorma mängder hat. Nu ryter modellen ifrån till de som lagt sig i realtionen.

+2
16 Sep. 16:43
2134

Isabella Löwengrips på resande fot med nya kärleken!

Isabella befinner sig just nu i Kenya tillsammans med välgörenhetsorganisationen Hand in Hand Sweden och med sig har hon Erik Selin.

+2
10 Sep. 13:21
2392

Kim Kardashian West fruktar för systerns liv!

I det senaste avsnittet av ”Keeping up with the Kardashians” får man se hur Kim Kardashian West oroar för sin systers liv efter en oväntat upptäckt.

+1
10 Sep. 09:23
1428

Demi Lovato hyllas för sin ärliga bild!

På Instagram visar stjärnan upp en oredigerad bild på sig själv i bikini.

9 Sep. 15:32
2477

Jennifer Aniston kritiseras efter omslagsbilden!

Flera läsare påpekar nu att stjärnan är väldigt brun på bilden och anklagar henne för ”blackface”

9 Sep. 12:45
1941

Nicki Minaj lägger ner musiken!

Den berömda rapparen Nicki Minaj slutar meddelar hon på Twitter.

+2
9 Sep. 09:21
1175

Rebecca Stella har gift sig!

Rebecca Stella och Manny Dionisopoulos är nu äkta makar.