Förbannelsen över Oscarsgalan!

Är det inte konstigt att alla dessa par har gjort slut kort efter att de har visat upp sig på Röda mattan under Oscarsgalan för första gången? En del säger att det är någon form av förbannelse som vilar över galan och vi kan inte annat än att hålla med. En som har blivit drabbad är George Clooney! Bara tre månader efter att han tagit med sin första flickvän till Oscarsgalan tog förhållandet slut och samma sak hände med Julia Roberts och Benjamin Bratt! Deras fyra åriga relation tog slut tre månader efter att Julia van en Oscar! Tror ni förbannelsen kommer drabba några av de lyckliga paren under detta års Oscarsgala? Vi får vänta och se, under tiden kan ni ta en titt på dessa par som drabbats av Oscarsförbannelsen!
Hilary Swank och Chad Lowe gjorde slut nästan exakt på dagen efter att hon vunnit en Oscar.
Jennifer Lopez och Ben Affleck blåste av sitt stora "Bennifer" bröllop kort efter att de visat sig på Oscarsgalan!
När Leonardo DiCaprio tog med sig Gisele Bundchen till Oscarsgalan för första gången var det även premiär för honom att visa upp sig som en upptagen man. Förbannelsen slog till några månader senare och paret meddelade att förhållandet var över.
Reese Witherspoon och Ryan Phillipe chockade hela världen när de meddelade att de skulle skilja sig bara månader efter att Reese fått en Oscarstatyett!
Halle Berry beslutade sig för att dumpa sin otrogne make Eric Benet bara några månader efter att paret visat upp en enad front på Oscarsgalan!
George Clooney och Sarah Larson verkade vara så kära och alla tyckte att hon var perfekt för honom. Förhållandet tog slut några månader efter Oscarsgalan och vi undrar om samma historia kommer upprepa sig med Elisabetta Canalis det här året?
Stackars Anne Hathaway! Bara fyra månader efter den här bilden är tagen arresterades hennes pojkvän Raffaelo Follieri för bedrägeri. Även om Anne var jättekär dumpade hon honom så fort hon fick reda på att han lurat massa välgörenhetsorganisationer!
Efter att ha dykt upp tillsammans på Röda mattan under Oscarsgalan 2007 skilde sig Eddie Murphy och Tracey Edmonds bara fjorton dagar efter sitt romantiska ö-bröllop!
Julia Roberts tackade knappt Benjamin Bratt under sitt tacktal på Oscarsgalan. Detta gjorde att många misstänkte att saker och ting inte stod rätt till...
Bildbyrå: WENN.com
Jennifer Aniston och John Mayer höll bara ihop två veckor efter att de gick på Oscarsgalan tillsammas. Jennifer ville gärna visa upp sig med John framför hennes expojkvän Brad Pitt och Angelina Jolie. Ryktet säger att detta egentligen var den enda anledning till att Jen och John visade upp sig tillsammans. Egentligen visste Jennifer att förhållandet var över men hon ville inte gå på gala ensam!
Publicerad 9 Mars 2010 18:38
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
11 Feb. 10:32
1249

Här är vinnarna från årets Oscarsgala!

2020 upplaga av Oscarsgala har skapat historia av många anledningar bland annat van den sydkoreanska filmen Parasite fyra priser, bland annat för bästa film, vilket gör det till den första icke- engelskspråkiga film som någonsin vunnit det priset.


Här kan du läsa en lista över vinnarna i de största kategorierna.

+1
6 Feb. 17:32
2413

Oscarsgalans goodiebag är värd två miljoner kronor!

Detta är vad alla nominerade får.

14 Jan. 19:32
971

Här är alla nominerade till Oscarsgalan 2020!

Den 9 februari är det dags för årets upplaga av Oscarsgalan och här är alla dem nominerade till årets gala.