Rockstjärnor och deras flickvänner!

Eller flickvänner och deras rockstjärnor... för det finne verkligen kvinnor som aldrig verkar vilja dejta någor annat än en man med musiköra (och en härlig "jag bryr mig inte alls om hur jag ser ut- jag är en rockstjärna raring"- attityd). Titta till exempel bara op Pamela Anderson och Kate Moss, de är de eviga rockstärneflickvännerna! Sen finns det ju förstås de mera stabila stjärnorna, men de är vanligtvis lite äldre, något som i och för sig inte verkar stoppa dem från att få superheta modeller som flickvänner. Här ger vi dig ett par exempel från den romantiska världen av rockstjärnor, enjoy!
Kate Moss  Pete Doherty
Kate Moss och #pete_doherty- drömrockparet. Eller inte. Det här förhållandet var kantat av skandaler och vi tror verkligen inte att det var speciellt hälsosamt för någon av dem. Synd, för de såg verkligen svincoola ut tillsammans!
Pamela Anderson  Kid Rock
Kid Rock och Pammy var ett stadigt (?) par för ett par år sedan. Vi försöker desperat att se vad Pam såg i den sluskige rockern, det kan väl ändå inte ha varit mustaschen hon beundrar så?
Drew Barrymore Fabrizio Moretti
Drew Barrymore var ihop med en av de största hunkarna någonsin, Fabrizio Moretti from The Strokes för ett par år sedan. Vi älskade verkligen det här paret och var så ledsna när de gjorde slut?! Varför gjorde de ens det, fatta vilka superbarn de hade fått!
TOMMY LEE  PAMELA ANDERSON
Pamela Anderson med en annan av sina rockstjärnekillar, Tommy Lee. Det här förhållandet var minst sagt stormigt och det ryktades till och med om att Tommy slagit Pam ett flertal gånger. Ändå gick hon tillbaka till honom en massa gånger, dumt säger vi! Det skulle aldrig en riktigt cool rocker ha gjort.
Jamie Hince Kate Moss
Det här är ett betydligt bättre val av kille för Kate! Vi älskar hur stylish hon och hennes långvariga pojkvän Jamie Hince är! Att han sen är en äkta rocker och medlem i The Kills gör det hela bara ännu bättre, vi gillar det här alltså!
Mick Jagger L'Wren Scott
Bildbyrå: WENN.com
Här ser vi det perfekta exemplet på en player som förvandlats till en stadig pojkvän! Ja, det tog honom definitivt ett par år (ganska så jättemånga) men nu är den evigt coole rockern Mick Jagger i ett. kärleksfullt och stabild förhållande med modellen och designern L'Wren Scott. Det här bevisar verkligen att man blir bättre ju äldre man blir! Typ
Publicerad 10 Dec. 2010 13:12
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Kändispar m.m.

7 Nov. 09:47
1101

Pamela Anderson anklagas för rasism!

På halloween klädde stjärnan ut sig med en fjäderskrud, likt den som närs av ursprungsbefolkningen i USA, och anklagas nu för kulturell approprieiring.

26 Sep. 17:23
2016

Pamela Anderson berättar om den tuffa tiden!

Sexuella trakasserier, våldsamma relationer och en dödlig sjukdom är något stjärnan har fått genomlida.

+1
25 Juni 18:34
1161

Pamela Anderson anklagar pojkvännen för otrohet!

I ett inlägg på Instagram går hon till angrepp mot den franska fotbollsspelaren.

21 Mars 18:34
1081

Emma Roberts och Evan Peters har brutit sin förlovning!

Efter sju år tillsammans har paret gått skilda vägar.

19 Mars 08:34
1256

Pamela Anderson och Adil Rami är ett par igen!

Paret gjorde slut förra sommaren men har hittat tillbaka till varandra.

4 Dec. 2018 18:43
1
1450

Eddie Murphy har fått sitt tionde barn!

Bebislyckan fortsätter för Skådespelaren.