Lär känna deltagarna i Paradise Hotel 2014!

I kväll drar årets nya säsong av Paradise Hotel igång, och nu är det dags för 10 nya ansikten att ta plats i det mexikanska paradiset. Vi har tagit oss en närmare titt på årets första deltagare, så klicka på bilderna och läs mer om dem!
paradise hotel 2014 deltagare fakta
Malin Gramer leder även denna säsong av programmet.
paradise hotel 2014 alexander wigren
21-åriga Jasmine Gustafsson från Bromma utanför Stockholm skickade in en väldigt annorlunda ansökan till Paradise Hotel. I videon drack hon så mycket att hon kräktes - vilket hon menar tillhör vanligheterna.
paradise hotel 2014 joakim köhler
22-åriga Alexander Wigren från Sollefteå jobbar som butikskonsulent och beskriver sig som "lite galen". På tal om hans galna sida - för två år sedan valde han att få sin förhud borttagen, efter ett vad. "Vi slog vad om att göra det," berättar han om ingreppet, som han diskuterade med en vän innan. I dag ligger förhuden, som han behöll, i hans pappas frysbox.
paradise hotel 2014 jasmine gustafsson
Natalie Andersson är 19 år och kommer från Linköping. Hon är student och beskriver sig som öppen och festglad.
paradise hotel 2014 joel hellström
26-åriga Joakim Köhler jobbar som projektledare och bor i Älvsjö utanför Stockholm. Han jobbar som projektledare. Joakim Köhler uppmärksammades innan sin medverkan i programmet då han misshandlades på en inneklubb i Stockholm.
paradise hotel 2014 kristian täljeblad
Ylva Fogel är årets yngsta deltagare, då hon nyligen fyllde 19 år. Hon jobbar som telefonförsäljare och söker en lång och vältränad kille som behandlar henne kärleksfullt.
paradise hotel 2014 david lövgren
Joel Hellström är 24 år gammal och jobbar inom elbranschen. Han sökte till programmet efter att ha lurats av sina vänner. Joel trodde att samtliga polare i en konversation skickade in en anmälan till Paradise Hotel - men i själva verket var det bara han själv som gjorde det.
paradise hotel 2014 natalie andersson
Saga Scott, 25, jobbar som receptionist och bartender. Hon är vän med tidigare deltagarna Paow och Samir Badran, som tipsade produktionen om henne - vilket gjorde att hon senare handplockades till programmet.
paradise hotel 2014 ylva fogel
Säljaren Kristian Täljeblad, 24, kommer från Umeå. Inför programmet dumpade han sin flickvän - som han nu återförenats med. "Hon tog det inte så bra," förklarar han och tillägger att han alltid sätter sin egen vilja först.
paradise hotel 2014 saga scott
Ulrika Forsberg är 23 år och kommer från Östersund. Hon söker en manlig kille som är händig och motorintresserad. Ulrika Forsberg jobbar som personlig assistent.
paradise hotel 2014 ulrika forsberg
David Lövgren, 24 år, kommer från Åmål. Han jobbar som webbredaktör och säger sig vara bekymmerslös, allmänbildad och självständig. Efter sin medverkan i Paradise Hotel säger David Lövgren att han blivit kändis på hemmaplan. "Jag har fått fanclub och det är grejer hit och dit," har han berättat.
Publicerad 18 Aug. 2014 08:15
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Bildspecial m.m.

+8
6 Dec. 21:13
857

Bildspecial - Gravida kändisar på röda mattan!

+5
6 Dec. 18:24
1541

Kylie Jenner njuter av en skidsemester!

På en skidsemester visar stjärnan upp sina kurvor!

+1
21 Nov. 12:15
1
1703

Kritiken mot Paradise Hotel efter finalen!

Igår var final och kulceremoni i Paradise hotel och vinnaren körnades!