Petra Tungården

1 januari 1980,
35 år

Petra Tungården är en känd svensk bloggerska.


RSS feed med Petra Tungården
Petra Tungården bilder och skvaller | Allt om Petra Tungården!
13
14


Senaste nytt

Kändistätt på premiären av Meningen med livet!

13:05 den 13 oktober 2014
Ebba Von Sydow med vän Malou Von Sivers med vän Petra Tungården Eric Saade Malin Gramer
I den nya pjäsen Meningen med livet ser vi Alex Schulman och Sigge Eklund göra huvudrollerna - självklart flockades våra svenska stjärnor ti...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 0

Senaste nytt

Sara Montazami i träningsserie på TV3 - hårdtränar i 2 veckor!

13:26 den 28 januari 2014
Inför sommaren lanserar TV3 ett webbprogram under namnet Kickstart, där det fokuseras på att komma i form. Under två veckors tid kommer Mari...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 4

Röda mattan

Så sminkchockade Blondinbella på premiären av "Mammas Pojkar"!

11:28 den 18 december 2012
Så sminkchockade Blondinbella på premiären av "Mammas Pojkar"!
Filmstjärnan Michael Nyqvist. Humoristiske Peter Magnusson var det längesen vi såg i filmsammanhang. Kvällens värd Johan Petre och Özz Nûjen. Lina Hedlund med kompisen Marie Robertsson. Modeprofilen Petra Tungården poserade likadant som kompisen till vänster. Linda Lindorff var läcker i leopard. Rebecca Scheja från Rebecca&Fiona med sin mamma Marianne Scheja. Mia Skäringer med hela familjen. Stjärnkrögaren Anders Timell ville in i biomörkret. Marie Picasso - är det någon som vet vad hon sysslar med i dag? Vi har inte riktigt saknat henne, men vi kan inte låta bli att undra. Sara Sommerfeldt har väl aldrig missat en premiär. Ensamma mamman Johanna Toftby var inte så ensam, hon hade med sin vän Micaela Castellari på premiären. Robert Wells med ett stadigt grepp om sonen, som inte anammat hans frilla. Petra Mede.
Det var många mingelsugna svenska kändisar som dök upp på röda mattan när Petré Event bjöd in till premiär av nya svenska filmen Mammas Pojkar, med bland andra Kjell Bergqvist och Mia Skäringer i huvudrollerna.

röda mattan var det fullspäckat av stjärnor, och i vimlet skymtade vi bland andra Isabella Löwengrip (som drabbats av sminkkris kvällen till ära), ena halvan av Rebecca&Fiona och Marie Picasso - som vi undrat var hon tagit vägen på senaste tiden. Klicka dig in på bilderna för att spana in allihop!
Kommentera Kommentarer: 5
Relaterade bildserier:

Julkänsla på Hotel Birger Jarl med Sveriges främsta modeprofiler!

17:02 den 29 november 2012
Julkänsla på Hotel Birger Jarl med Sveriges främsta modeprofiler!
Hattdesignern Malinda Damgaard med sin hattinspirerade gran "Mad Hatter". Saman Amel med "När tradition blir innovation". Lisa Wikander med granen "Handen i handsken". Designern Rasmus Wingårdh med granen (med det superfyndiga namnet!) "Fifty Shades of Gran". Denim Demon Jeans med "Sápmi - en hyllning till hantverket". Designerduon Altewai Some med julgranen "Stress". Smyckesdesignern Maria Nilsdotter dekorerade sin gran "The Creepy Tree" med en fågel högst upp. Couture-designern Fadi El Khoury satsade på torkade apelsiner i sin gran "Le trompe-l'oeil". Matilda Wendelboes gran "Cradle 2 Cradle Christmas" liknade en stor härlig julkrans.
I dag var det äntligen dags för vernissagen av årets julgranar som 10 kända svenska modeprofiler fått äran att skapa. Bland namnen hittade vi personer som moderedaktören Petra Tungården, smyckesdesignern Maria Nilsdotter och couture-designern Fadi el Khoury. Klicka på bilderna och spana in allihop!

Psst! Vill du också kolla in designergranarna kan du kika på dem i Hotel Birger Jarls lobby fram till och med den 20 december!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Röda mattan

Fullspäckat av stjärnor i vimlet på Sverige-premiären av Twilight!

10:53 den 14 november 2012
Marie Serneholt tog med sig koreografen Zain Odelstål på röda mattan.
Sångerskan Amanda Mair var ursnygg. Bloggerskan Angelica Blick poserade vant på röda mattan. Amy Diamond gjorde comeback i strålkastarna. Tv-veteranen Agneta Sjödin med sällskap. Mångsysslarna Petra Tungården och Michaela Gorni skrattade i kapp. Idol-vinnaren Amanda Fondell. Linda Sundblad visade upp en spännande frisyr och ett bländande leende. Bianca Wahlgren har utan tvekan ärvt mamma Pernilla Wahlgrens fotogeniska förmåga. Hon fyrade av sitt bländande leende på röda mattan som en riktig superstjärna! Elsa Billgren var färgglad. Emilia De Poret var moderiktig som vanligt.
Det var riktigt kändistätt när Zap Events bjöd in till galapremiären av Twilight Breaking Dawn Pt. 2, och många kända ansikten vimlade på röda mattan. Bianca Wahlgren, dotter till Pernilla Wahlgren, var bländande vacker och Marie Serneholt myste tillsammans med sin biodejt Zain Odelstål (visst passar de bra ihop?!). Klicka på bilderna och kolla in allihop!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Kändisfest!

Kändistätt när Carolina Gynning bjöd in till konstvernissage!

13:23 den 6 november 2012
Carolina Gynning presenterade sin konst i Kungsträdgården i Stockholm.
Är de inte förtjusande tillsammans!? Carolina och hennes snygge pojkvän Alexander Lydecker. Carolina Gynning och Jan Malmsjö Anita och Calle Schulman såg nöjda ut. Carolina Gynning med mamma Agneta Gynning. Petra Tungården och Michaela Forni.
I går var vi och spanade in alla svenska kändisar som var inbjudna till Carolina Gynning och Agneta Gynnings vernissage i Kungsträdgården. Och visst kan vi konstatera att Carolina ser bättre ut än någonsin!? Superfräscht hår, härlig make-up och en enkel, svart outfit. Och inte nog med det, konsten var förtjusande! Riktigt lyckat - klicka på bilderna och kolla in vilka mer som var på plats!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier: