Pewdiepie ger svar på tal!

Pewdiepie
Youtube
Felix Kjellberg, mer känd som Pewdiepie, är utan tvekan en av världens största (om inte den största) Youtube-stjärnor och under veckan har han dragits in i en stor skandal där han anklagats för antisemitism av den ansedda tidningen Wall Street Journal.

Det här har i sin tur lett till att Pewdiepie tappat flera stora samarbetspartners, som Disney, men han tänker inte låta det stoppa honom utan han ger nu svar på tal i en ny känslosam video.

Han går bland annat till hård attack mot Wall Street Journal, och journalisterna som skrev artikeln om honom, och säger att den "gamla median" är rädd för ny media (som Pewdiepie är mästare på) och att de helt enkelt valt att förvränga sanningen.

Vidare säger Pewdiepie att han kanske är skyldig till dålig humor, och att han ångrar skämtet som uppenbarligen har varit stötande för många, men att han inte på något sätt är skyldig till antisemitism - i slutet av videon så tackar han, med tårar i ögonen, sina fans för allt stöd han får från dem och att han inte planerar att lägga ner sin karriär.

Vi är villiga att hålla med Pewdiepie i mycket av det han säger - kolla in klippet själv här nedanför och dela gärna med dig av vad du tycker!
Publicerad 17 Feb. 2017 09:00
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
Mer om:

mer Youtube m.m.

+1
15 Feb. 06:34
146

Megan Turney och Gavin Free utsatta för väpnat rån!

Youtube -paret fick gömma sig i garderoben!

18 Jan. 06:34
1078

Logan Paul vill ha en andra chans!

Logan Paul säger att han förtjänar en ny chans av YouTube och fansen efter att han lagt ut en hemsk video som visar ett självmordsoffer.

14 Juni 2017 17:31
2025

Austin Jones gripen av polis för barnpornografibrott

Youtube-stjärnans brott kan leda till minst 15 års fängelse