Pink ryter ifrån efter bilden på sonen!

Instagram
Artisten delade en bild på Instagram som fick massvis av kommentarer. Bilden föreställer Pink tillsammans med sina barn Jameson och Willow som står och matar en pelikan. Sonen står dock utan badbyxor och med enbart t-shirt.
Bildens kommentarsfält fylldes med opassande kommentarer och Pink valde tillslut att ta bort bilden för att sen posta om den. Denna gång med sonens underkropp övermålad och med ett rasande meddelande till de följare som skrivit de opassande kommentarerna.

”Det är någonting som är seriöst fel på många av er där ute. Diskuterar mitt barns penis??? Om omskärelse? Är ni på riktigt?” Som vilken annan mamma på stranden så märkte jag inte att han tog av sig sina badbyxor”, skriver Pink i Instagraminlägget.

”Jag tog bort bilden för att ni är jävligt vidriga. Och nu stänger jag av mina kommentarer och skakar på huvudet åt sociala medier och tangentbordskrigare, och negativiteten ni skapar i andra människors liv”, fortsätter hon.

På kändisarnas Instagrams syns ofta ett hav av troll och amerikanska artisten Pinks Instagram är inget undantag. Hon har tidigare blivit utsatt för mom-shaming, det vill säga att folk kritiserar henne som mamma och hennes barnuppfostran.

År 2017 fick hon stark kritik efter att ha lagt upp en bild där den då 6 månader gamla Jameson satt i en sele på hennes mage medan hon stod framför spisen och lagade mat.

”Det där är farligt för dina barn. Sluta upp med det!”, skrev en av hennes följare.
Pinks man Carey Hart har också fått kritik. Tidigare i år postade han en video som visar dottern Willows skjutkunskaper, något som skapade uppmärksamhet.

”Jag uppfostrar mina barn att ha kunskap om vapen, hur man hanterar dem, skjuter dem, bevarar dem och undviker dem när de är i fel händer”, svarade Carey Hart på kritiken.
Instagram
Pink med hennes barn
Publicerad 3 Apr. 18:32
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
Mer om:

mer Pink m.m.

+1
19 Sep. 16:32
1390

Joakim Lundell köpte en Lamborghini!

Joakim ”Jocke” Lundell, 33, har köpt en Lamborghini utan att ha körkort.

19 Sep. 13:43
452

Danny Saucedo krävs på 195 000kr!

Skatteverket godkänner inte Saucedos avdrag för att bygga en studio och nu får hans bolag betala 195 000 kronor i skatt och böter.

+2
17 Sep. 09:42
2141

Hailey Bieber ryter ifrån efter kritiken mot sitt äktenskap!

Sedan Justin och Hailey Bieber gifte sig förra året har paret fått enorma mängder hat. Nu ryter modellen ifrån till de som lagt sig i realtionen.

+2
16 Sep. 16:43
2228

Isabella Löwengrips på resande fot med nya kärleken!

Isabella befinner sig just nu i Kenya tillsammans med välgörenhetsorganisationen Hand in Hand Sweden och med sig har hon Erik Selin.

12 Sep. 12:43
1
624

Mille Bobby Brown gör film med Netflix!

Millie Bobby Brown och hennes syster ska producera en film till Netflix.

+1
11 Sep. 13:45
1406

Paow har haft ett riktigt tufft år!

Efter lång tid så har Paow valt att uppdatera sin blogg med ett väldigt öppet inlägg.

+2
10 Sep. 13:21
2421

Kim Kardashian West fruktar för systerns liv!

I det senaste avsnittet av ”Keeping up with the Kardashians” får man se hur Kim Kardashian West oroar för sin systers liv efter en oväntat upptäckt.