Prinsessan Madeleine

10 juni 1982, Stockholm, Sverige
32 år

Chris O'Neill, Jonas Bergström
Prinsessan Madeleine, Madeleine Thérèse Amelie Josephine, hertiginna av Hälsingland och Gästrikland, är Kungen och Drottning Silivas yngsta dotter och lillasyster till Kronprinsessan Victoria och Prins Carl Philip.

Prinsessan Madeleine gick i Carlssons Skola och därefter i Enskilda Gymnasiet i Stockholm där hon tog studenten i juni 2001. Hon var förlovad med Jonas Bergström som är jurist på den ansedda advokatfirman Vinge. Förlovningen tillkännagavs den 11 augusti 2009 genom Hovet. Jonas Bergström berättade då att han friade till Prinsessan den 12 juni vid villan San Michele på ön Capri. Förlovningen bröts under 2010.

Prinsessan Madeleine har studerat konstvetenskap, historia och barnpsykologi vid Stockholms Universitet och även pratkiserat för arkitekten Thomas Sandell. Prinsessan är beskyddare för stiftelsen MinStoraDag och har ett stort intresse för hästsport.

Prinsessan Madeleine på Wikipedia


RSS feed med Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine bilder och skvaller | Allt om Prinsessan Madeleine!
90
481


Exklusivt

Prinsessan Madeleine är gravid!

14:14 den 19 december 2014
Det råder babylycka hemma hos Prinsessan Madeleine, 32, och hennes make Chris O’Neill, 49, som båda befinner sig i Sverige just nu.

Ho...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 5

Kungligt

Modetävling "Nobel Edition" - Madeleine vs Victoria vs Sofia!

09:07 den 11 december 2014
Prinsessan Madeleine vs Kronprinsessan Victoria vs Sofia Hellqvist
Prinsessan Madeleine Kronprinsessan Victoria Sofia Hellqvist
Årets stora nobelfest gick av stapeln igår och som alltid är det en tävling om vem av gästerna som har finast klänning. Vi tänkte låta er av...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 2

Senaste nytt

Prinsessan Madeleine och Chris lämnar New York!

12:55 den 15 oktober 2014
De har bott i New York de senaste fyra åren men nu är det dags för prinsessan Madeleine, Chris O’Neill och deras dotter Leonore att flytta n...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 2

Senaste nytt

Madeleine och Chris O'Neill i svår äktenskapskris!

13:12 den 3 september 2014
Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill genomgår en äktenskapskris uppger flera källor i media. "Det verkar vara trubbel i det kungliga...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 1

Senaste nytt

Så mycket kostade Maddes lyxrenovering!

09:08 den 14 juli 2014
Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill beslutade att totalrenovera nya bostaden i Hovstallet på Östermalm i Stockholm för ett tag seda...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 1

Bildspecial

Från Paradise Hotel till slottet - här är Sofia Hellqvists liv!

12:59 den 30 juni 2014
2005 och 2014 - två skilda liv men samma Sofia!
Efter sin medverkan i Paradise Hotel var Sofia konferencier för svenska uttagningen av Miss World. Sofia med deltagarna. Visst vågar man säga att hon ändrat stil en del genom åren? Sofia på Make Up Stores jubileum år 2010 - samma år som hon och prinsen blev ett par. Till en början dejtade paret i största hemlighet, efter att ha träffats i Båstad på Pepes Bodega. Sofia tillsammans med prinsessan Madeleines make Chris O'Neill på prinsessan Victoria och prins Daniels bröllop. Sofia och systern Lina Hellqvist står varandra nära. I början ryktades det om att kungafamiljen inte accepterade prinsens relation med Sofia, men tidigt fick hon en relation med Marianne Bernadotte. Vackra Sofia på Elle-galan 2013. Paret har hållit en låg profil offentligt. Sofia var given på gästlistan när prinsessan Madeleine gifte sig förra året. Sofia är aktiv inom välgörenhet och är mest känd för sitt projekt Project Playground. Under ett bröllop förra året - nästa år blir det deras tur att skrida till altaret! Sofia charmade åskådarna under prinsessan Leonores dop tidigare i somras. Och här är hon nu, med sin prins och sina blivande svärföräldrar. Vi önskar det blivande makarna ett stort lycka till i framtiden!
I fredags tillkännagav prins Carl Philip, 35, och Sofia Hellqvist, 29, sin förlovning. Till sommaren 2015 blir de ett äkta par - men vägen dit har varit lång. Vi har kikat i arkivet och plockat ut ett par bilder från Sofias väg till kungafamiljen. Klicka på bilderna och spana in alltihop!
Kommentera Kommentarer: 21
Relaterade bildserier: