Veckans 9 Bäst Klädda Kändisar!

Vilken vecka det har varit! Vi har verkligen frossat i bilder på fashionistas och det har varit en nästan omöjlig uppgift att ta fram Veckans 9 Bäst Klädda. På målsnöret föll bland andra Rachel Bilson, Whitney Port och Blake Lively på grund av den hårda konkurrensen. De fick se sig besegrade av Ashlee Simpson och Charlize Theron.... Ettan är en fransyska och vi säger bara - oh, la, la!
9. Det fanns inte en visning som O.C.-skådisen Mischa Barton inte dök upp på under New Yorks modevecka. Det här var en av våra favoritoutfits. Mischa ser såååå cool ut!
8. Wow, vi är vana vid att se skådisen Jennifer Garner i präktiga gympaskor, Jeans och topp men det här är något helt annat! Älskar, älskar, älskar den gröna volangklänningen och de slarviga lockarna. Vi misstänker att Jennifers stjärnstylist Rachel Zoe har haft ett finger med i spelet.....
7. The Hills-stjärnan Audrina Patridge är verkligen smashing i sitt glittriga fodral. Vilken hit!
6. Är Vänner-skådisen Jennifer Aniston på väg tillbaka som den trendsättare hon en gång i tiden var? Vi vet inte.... men den här klänningen gillar vi skarpt. Jennifers naturliga frisyr passar perfekt till!
5. Skådisen Ashlee Simpson är supersöt i sitt lilla randiga fodral. Ett plus också för den fina klarröda kuvertväskan.
4. Leigh Lezark är modellande DJ och hon utstrålar mycket attityd med sin mörka page och asymmetriska fodral.
3. Skådisen Charlize Theron är som alltid snygg och vi gillar hennes gula klänning bland alla svarta på Röda mattan.....
2. IT-modellen Agyness Deyn är minst lika snygg i sin nya mörka frisyr och hennes topp med vida ärmar är att dö för....
Bildbyrå: WENN.com
1. VECKANS BÄST KLÄDDA...är obeskrivligt coola skådisen Frédérique Bel. Hennes glittriga klänning är nästan som ett konstverk!
Publicerad 20 Sep. 2009 22:41
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Röda mattan m.m.

+7
30 Nov. 15:31
889

Bildspecial - Kändisar som passar i kort hår!