Reese Witherspoon är en gift kvinna... än en gång!

Reese Witherspoon och maken Jim Toth
Amerikas favoritsötnos har äntligen fått sitt sagoslut! Efter ett sjuårigt äktenskap med Ryan Phillippe och tre år av dejtande med Jake Gyllenhaal, har Reese Witherspoon knutit banden med Mr.Rätt, CAA-agenten Jim Toth! Paret gifte sig på Reeses ranch i Ojai, Kalifornien tidigt på lördagsmorgonen och båda hennes barn Deacon och Ava deltog i ceremonin. Den klassiska "Here Comes the Bride" spelades och Reese bar en specialdesignad brudklänning från Monique Lhullier. Löftena utbyttes framför 120 familjemedlemmar och vänner, inklusive kändisar så som Renee Zellweger, Alyssa Milano och Tobey Maguire.

Reeses syskonbarn var blomtjejer och Heather Rosenfield, Reeses bästa vän sedan många år tillbaka var hennes huvudbrudtärna. Ceremonin tog 20 minuter och pastorn Jimmy Bartz från Santa #monica2-kyrkan som paret ofta besöker vigde dem.

Det låter som ett väldigt lågmält och romantiskt bröllop! Det enda som är lite oroväckande är att Reese & Jim bara varit tillsammans i lite över ett år, men deras representanter och vänner har alla bekräftat att de är extremt lyckliga och som perfekta för varandra, så kanske finns det inget att oroa sig över. Grattis Mr. och Mrs. Toth!
Reese Witherspoon och maken Jim Toth
Reese Witherspoon och maken Jim Toth
Reese Witherspoon och maken Jim Toth
Reese Witherspoon och maken Jim Toth
Reese Witherspoon och maken Jim Toth
Bildbyrå: WENN.com
Publicerad 27 Mar 2011 12:29
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Kändis bröllop m.m.

+8
10 Dec 10:34
1208

Kom i julstämning med Hollywoodkändisarna!

+9
6 Sep 10:23
389

Din chans att prata med George Clooney, Oprah Winfrey, Beyonce, ...!

Kändisarna hjälper till att samla in pengar till offren av stormen Harvey