Richie Sambora

11 juli 1959, South Amboy, New Jersey, USA
55 år

Heather Locklear
Richie Sambora är gitarrist i bandet Bon Jovi. Har varit gift med Heather Locklear och har en dotter, Ava, med henne. Har legat inne på rehab, det var därför Heather och han skiljdes.
RSS feed med Richie Sambora
Richie Sambora bilder och skvaller | Allt om Richie Sambora!
10
87


Hollywoods mäktigaste tonåring?

07:16 den 26 oktober 2010
Kendall Jenner Chloe Bridges James Maslow Gregg Sulkin Ryan Ochoa och Mitchel Musso Aimee Teegarden Ariel Winter Bella Thorne Bailee Madison Ava Sambora och Richie Sambora Justin Bieber Troian Avery Bellisari Victoria Justice Katelyn Pippy David Henrie
Den ikoniska Hollywoodtidningen Variety höll en stor fest under helgen för att fira de mäktigaste unga stjärnorna i showbizbranschen och det är väl inte överraskning att Justin Bieber var där! Även Victoria Justice och Kim Kardashians lillasyster Kendall Jenner dök upp, helt plötsligt finns hon på varenda röda mattan-event! Vi tror att hon kan bli den nya Kim! Se vilka som mer lyckades haffa åt sig en plats på listan nedan!
Kommentera Kommentarer: 26
Relaterade bildserier:

Bon Jovi fortfarande heta!

11:13 den 5 juni 2010
Jon Bon Jovi Richie Sambora Jon Bon Jovi, Richie Sambora, David Ryan och Tico Torres
Vissa killar förlorar aldrig sin charm! Rockbandet Bon Jovi har spelat tillsammans ganska länge nu men fortfarande dyker unga som gamla upp på deras konserter! Igår samlades Jon Bon Jovi, Richie Sambora, Tico Torres och David Bryan på Palace Hotel i Madrid innan deras uppträdande på Rock in Rio-festivalen! Vem sa att man kan bli för gammal för att stå på scen?
You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Nyhet

Bon Jovi håller stilen!

23:02 den 26 november 2009
Bon Jovi håller stilen!
Fortfarande detta leende.
Har du någon gång undrat vad som hände med heta rockaren Jon Bon Jovi och hans band? Ja, de är fortfarande alive and kicking i allra högsta grad som de bevisade de igår på NBC's Today show. John och hans bandmedlemmar, bland annat Richie Sambora, gick nämligen upp på scenen och spelade några av sina gamla favoriter.. och publiken blev helt galna, särskilt damerna! Vi förstår dem, Jon ser fortfarande riktigt bra ut och hans röst har inte blivit sämre. Kolla in klippet nedan.
You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.
Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:

Romantiskt!

Locklear & Sambora: Ska de hitta tillbaka till varandra?

20:42 den 22 juni 2009
Locklear & Sambora: Ska de hitta tillbaka till varandra?
Flirtig idag? Ser ut att komma bra överens...
Vem kan glömma den extremt smutsiga skilsmässan mellan Heather Locklear och Richie Sambora 2007? Till och med Heathers väninna och granne Denise Richards blev indragen i soppan. Sedan dess har vi trott att Heather och Richie inte pratade med varandra, men när de igår möttes för deras döttrars dansuppvisning såg de ut att trivas riktigt bra ihop. Vad ska man tro? Är de på väg att hitta tillbaka till varandra?
Kommentera Kommentarer: 29
Relaterade bildserier:

Exklusivt

Heather & Richies påtvingade reunion!

10:44 den 24 januari 2009
Heather & Richies påtvingade reunion!
Räddad av pappa!
Det skilda paret Heather Locklear och rockaren Richie Sambora var tvungna att umgås på dottern Ava Elizabeths fotbollsmatch. Stackars Ava skadade sig nämligen under matchen och kunde inte gå själv! Heather och Richie ryckte då båda in efter att ha gjort sitt bästa för att undvika varandra genom att inte sitta tillsammans och anlända separat.
Kommentera Kommentarer: 2
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Richie Sambora sätter sin dotters liv i fara när han blir arresterad för rattfylla!

08:09 den 27 mars 2008
Richie Sambora sätter sin dotters liv i fara när han blir arresterad för rattfylla!
Bon Jovis gitarrist Richie Sambora arresterades i Kalifornien i tisdags för misstänkt rattfylla. Richie stannades av Laguna Beach polisen efter att de lagt märke till hans ojämna körning. Det har nu även avslöjats att Richie och Heather Locklears tioåriga dotter Ava var i bilen när det hände och med tanke på att Richies alkoholism var en av anledningarna att han och Heather skiljde sig så lär hon inte vara nöjd över det här! Vi hoppas Sambora nu inser att det är dags att styra upp sitt liv! Detta enligt US Magazine.
Kommentera Kommentarer: 13
Relaterade bildserier: