Backstreet Boys - Nu och då!

A.J McLean Howie Dorough Brian Littrell Nick Carter Kevin Richardson gruppfoto
Långt innan One Direction tog steget in i våra liv, var Backstreet Boys bandet som florerade! De har varit i rampljuset i flera år, men de har förändrats en hel del sedan de fick sitt genombrott. Men hur fick allt sin början och vad gör de nuförtiden? Vi har tagit både en titt i arkivet samtidigt som vi även tagit reda på vad grabbarna har för sig nuförtiden! Klicka på bilderna och ta del av vad vi har fått reda på!
A.J McLean Howie Dorough Brian Littrell Nick Carter Kevin Richardson gammalt gruppfoto
A.J McLean Howie Dorough Brian Littrell Nick Carter Kevin Richardson dans
A.J McLean Howie Dorough Brian Littrell Nick Carter Kevin Richardson gammalt foto vinner pris
Backstreet Boys New Kids on the block konsert medley BSBBNB
A.J McLean Howie Dorough Brian Littrell Nick Carter
Nick Carter now and then backstreet boys young today birthday
DÅ: En ung Nick Carter år 2000 då BSB hade sina bästa dagar. Förutom BSB har han även testat på en solokarriär. Han släppte en skiva men det var allt! Och visste du om att när han hade ett förhållande med Paris Hilton, tatuerade han in hennes namn på sin handled. Men när de senare gjorde slut gjorde han om den till en skalle med texten "Gamla vanor är svåra". Haha! NU: Och här är Nick idag. Han är sig lik, eller hur!
Kevin Richardson nu då gammal ny sjunger
DÅ OCH NU: Många av er vet säkert redan att Kevin Richardson lämnade gruppen år 2006 men till vår stora glädje avslöjade gruppen i April i år att han kommer återvända. Under hans paus släppte gruppen två album, "Unbreakable" och "This Is Us". Vad Kevin själv gjorde är oklart men vad vi däremot vet är att han dök upp vid några tillfällen med gruppen trots att han inte längre var en del av den.
Alexander James McLean nu då gammal ny solglasögon show scen
DÅ: Kevin var inte den enda i gruppen som valde att testa på en solokarriär, A.J McLean gjorde också det. Han kallade sig själv "Johnny NoName" som var hans alterego, då han uppträdde utan killarna från BSB. 2008 gjorde han sin första soloturné med sånger han skrivit själv.NU: I slutet av detta år kommer Kevin att släppa sitt andra soloalbum samtidigt som han är en del av BSB. Spännande!
Brian Littrell nu då gammal ny solgalsögon pratshow 2002
DÅ: Brian Littrell började sin karriär genom att sjunga i en Baptistkyrka i sin hemstad Lexington. När han fick erbjudandet om att bli en av medlemmarna i BSB, hade han planer på att bli musiklärare. Undra hur hans liv hade sett ut om han inte tagit erbjudandet?NU: Idag här han lyckligt gift med skådespelerskan Leighanne Wallace. De har en son tillsammans och precis just nu befinner sig Brian tillsammans med de andra i en studio i London, där de spelar in sitt nästkommande album.
Howie Dorough nu då gammal ny autograf
Bildbyrå: WENN.com
DÅ: Precis som många av de andra i BSB, skaffade sig Howie Dorough också en solokarriär. Dock inte som sångare utan som låtskrivare tillsammans med CJ Huyer, en forna medlem av gruppen 3deep. Tillsammans med sin bror bildade han ett företag med namnet Sweet D bland andra liknade saker.NU: Sedan 2010 har han, förutom att vara en Backstreet Boy, också varit manager för en kanadensisk grupp kallad Neverest.
Publicerad 8 Aug. 2012 21:08
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.