De knepiga slitsarna!

Årets största trend på Röda mattan har utan tvekan varit den sexiga slitsen och de flesta gångerna har det slutat i succé MEN, som alltid finns det undantag. Dessa klänningar är nämligen inte alltid de lättaste att bära. Från Angelina JolieOscarsgalan till Blake Lively på MET Costume Institute Gala, många av Hollywoods stora namn har haft lika stora problem med den ibland knepiga slitsen. Kolla in vårt Galleri för rätt så misslyckade försök.
Christina Hendricks, champangefärgad klänning med strass och slits, röda läppar, obekväm
En av nackdelarna med att bära en klänning med slits är att du hela tiden behöver ha koll på att du inte flashar, något som Christina Hendricks vet. Vi skulle dock inte göra det samtidigt som vi går nerför Röda mattan på Emmygalan. Men det är bara vi!
Anja Rubik, vit cut out-klänning med för hög slits
Hur mycket vi än älskar kändisar som visar upp sina snygga ben så resulterar en för hög slits i en ful klänning. Ledsen Anja Rubik, men den där looken är inte särskilt smickrande.
Angelina Jolie, svart klänning med slits, protesben, rött läppstift, ser konstig ut
Ibland handlar det inte ens om klänningen själv, snarare hur klänningen bärs. Faktumet att det ser ut som att Angelina Jolie bär ett protesben förvandlar en vacker klänning till en stor katastrof.
Gisele Bundchen och Tom Brady mörkgrå strassklänning, bakåtslickat hår, lila sammetskavaj, lila fluga, konstig pose
På tala om konstiga poser. Till och med Gisele Bundchen man, Tom Brady, tycker att det här ser konstigt ut.
Donna Air, röd klänning med slits, trosor visas, lila päls
En riktig mardrömssituation men Donna Air tycks inte besvärad av det. Skönt för henne!
Blake Lively, blå klänning med slits, hästsvans, ring
Dessa typer av klänningar kräver självförtroende av den som bär dem. Något man tror Blake Lively borde ha gott om. Men att döma av den här bilden tycks det i själva verket vara tvärtom. Det sättet hon poserar med handen gör att det ser ut som om hon försöker täcka sitt ben.
Lewis Hamilton och Nicole Scherzinger svart klänning med slits och genomskinligt mönster
Bildbyrå: WENN.com
Nicole Scherzinger vet från erfarenhet hur utmanande dessa klänningar kan vara att ha på sig. Som tur är har hon pojkvännen Lewis Hamilton som skyddar hennes privata delar från kamerornas blixtar.
Publicerad 31 Aug. 2012 12:14
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.