Topp 10 rolig fakta: Ryan Gosling!

Hurra! Här är vår topp 10 med galet heta bilder på Ryan Gosling och kul fakta! Vet du vilket pojkband som ville ha med Ryan eller vilken mat hans egna restaurang i Beverly Hills serverar? Låt oss ta reda på det här samtidigt som vi njuter av ögongodiset - klicka på de heta bilderna för att se all rolig trivia!
Ryan Gosling mörkblå skjorta med vit sömm blont skägg
1. Ryan är en riktig konstnär. Inte nog med att han spelar med inlevelse i alla våra favoritfilmer, han spelar även jazzgitarr och piano samt sjunger i indie rock bandet Dead Man's Bones! Bandets video till debutsingeln "In The Room Where You Sleep" släpptes i december 2008!
Ryan Gosling blont skägg blå kavaj vit skjorta skägg ler
2. När Ryan var 17 år slutade han skolan abrupt för att flytta till LA och satsa på sin skådiskarriär. Ryans första roll i den stjärnskylda staden blev i tv-serien "Young Hercules".
Ryan Gosling  Rachel McAdams mörkgrå svart kostym väst vit skjorta slips mustach klänning blont rosa hår läppar
3. Ryan och Rachel McAdams var innerligt kära i varandra vid inspelningen av klassikern "Dagboken". De delar även ett specielt band eftersom de föddes på samma sjukhus i Ontario, Kanada!
Ryan Gosling vit skjorta beige grå kavaj
4. En gång i tiden erbjöd A.J. McLean från Backstreet Boys Ryan att gå på audition för bandet men han avböjde!
BRITNEY SPEARS JUSTIN TIMBERLAKE RYAN GOSLING mickey mouse club svartvit bild
5. Visste du att Ryan har bott hemma hos Justin Timberlake?! När de båda var väääldigt unga och spelade in Disney-showen "The All New Mickey Mouse Club" bodde Ryan hos Justins familj under två år!
Ryan Gosling vinröd kavaj svart fluga vit skjorta blont skägg
6. Är du hungrig? Ry-Ry driver en marockansk restaurang i Beverly Hills! Den är stängd på måndagar om du skulle ha vägarna förbi..
Ryan Gosling grå grön t-shirt beige kofta
7. Ryans smeknamn är Opie!
Ryan Gosling drive svarta byxor glansig baseballjacka
8. Om du trodde att Ryan var en träningsnarkoman kan du tänka om! I en intervju säger Ryan att: "Det är sånt slöseri med tid. Det tar lång tid att bygga muskler och de gör ju egentligen ingenting."
Ryan Gosling vit skjorta blå kavaj blont skägg
9. Ryan är en möjlig kandidat till rollen som den 27-årige miljardären Christian Grey i filmatiseringen av E.L. James succéroman "Fifty Shades of Grey". Vi håller tummarna!
Ryan Gosling svart slips rutig kostym vit skjorta blont skägg
Bildbyrå: WENN.com
10. Händiga killen Ryan byggde köksbordet till scenerna i "Dagboken" - allt för att förbereda sig inför rollen som Noah!
Publicerad 16 Aug. 2012 19:12
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Roliga kändisbilder m.m.

+9
17 Aug. 21:12
760

Bildspecial - Även kändisar har dåliga hårdagar!