Veckans 9 sämst klädda kändisar!

Vissa stjärnor har verkligen tappat sitt sinne för smak den här veckan! Fashionistas som #peaches_geldof och Jennifer Lopez var två av de största överraskningarna för oss. Ta en titt på vilka andra som fullkomligt misslyckades med sina klädval under förra veckan!
Eli Roth Peaches Geldof kostym grå klänning hårband
9. #peaches_geldof såg gravid ut i denna gråa klänning trots att hon och hennes pojkvän Eli Roth inte väntar på storken! Vi behöver väl inte heller nämna hennes orangea bränna och rosa hårband!? Fel fel fel!
Leah Michelle klänning läppstift
8. Lea Michele är ju lite ovan vid Röda mattan-evenemang så vi förstår att detta är svårt för henne och klänningen var heller ingen höjdare direkt. Hennes makeup var gräslig och med den frisyren blir det ännu värre!
Mischa Barton miniklänning
7. Mischa Barton såg ut som en zombie som hade vaknat till liv från de döda för att gå på Röda mattan. Alldeles för mycket smink, fånig klänning och skorna ska vi inte tala om... Klänningen var i helt fel längd för hennes ben.. Aj aj aj Mischa!
Nicola Roberts rosa klänning
6. Ännu en look från Nicola Roberts som vi inte förstår oss på. Klänningen ser söndersliten ut som om hon var med i en olycka före Röda mattan-eventet.. Färgen är i alla fall bra på henne...
Jamie Winstone underkläder solglasögon
5. Jamie Winstone har tagit tillbaka den hemska trenden som härjade på 90-talet då man hade på sig svarta underkländer som syntes under tröjan... Usch!!
Sophie Reade svart hatt randig outfit underkläder
4. Sophie Reade såg ut som en billig strippa i denna randiga outfit. Hatten, manschetterna och strumpebandshållarna, vi vet inte vad som var värst!
Jennifer lopez tigerklänning fjädrar
3. Jennifer Lopez fick inte riktigt till det i denna glansiga, tigermönstrade klänning med fjärdrar längst ner (!!!). Den är faktiskt riktigt läbbig!
Phoebe Price påfågelklänning
2. Som vanligt klär sig Phoebe Price inte för att vara snygg utan bara för att få uppmärksamhet. Vi måste säga att hon lyckades ännu en gång i denna påfågels-mönstrade klänning med en enorm hatt. Vi orkar snart inte mer...
Alicia Douvall underkläder fult klädd
Bildbyrå: WENN.com
1. Reality TV-stjärnan Alicia Douvall ser verkligen ut som en porrstjärna i denna outfit. Förvånade? Nej verkligen inte! Leopardunderkläderna sticker ut, solglasögonen i håret, tighta handskar och de där bootsen! Grattis Alicia, du har vunnit sämst klädda denna vecka!
Publicerad 24 Maj 2010 15:48
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Röda mattan m.m.

+7
30 Nov. 15:31
889

Bildspecial - Kändisar som passar i kort hår!