Veckans sämst klädda kändisar

De har syndat återigen! Stjärnor på Röda mattan som ser allt annat än chica ut! Vi är så trötta på proffs så som Angelina Jolie och Christina Aguilera som fortfarande får till det fel efter alla dessa år i branschen. Borde inte deras tidigare erfarenheter ha lärt dem något vid det här laget?
Lea Michele vit axelbandslös klänning örhängen
9. Glee-stjärnan Lea Michele bar denna illasittande vita axelbandslösa klänning på Röda mattan förra veckan och vårat slutomdöme var att hon såg ut som en enda röra! Klänningar som slutar vid vristen är svåra att styla väl och Lea föll platt inför utmaningen.
Faith Hill svart topp svarta byxor
8. Okej så Faith Hill var sin makes dejt på premiären av Country Strong förra veckan, så vi förstår att hon inte försökte stå ut allt för mycket. Men olyckligt nog för henne så fick denna illetskurna topp oss att lägga märke till henne för alla fel orsaker! Yuck!
Gwyneth Paltrow långärmad vit lång klänning med slits och snörning
7. Gwyneth Paltrow på premiären av Country Strong. Som vi sa förra veckan, gick denna klänning inte hem i våra böcker och slitsen gav klänningen en billig känsla istället för att vara sexig. Vi vet att du kan Så mycket bättre Gwyneth!
Angelina Jolie sammetsklänning med inbyggda handskar
6. Vi är fortfarande förvirrade över Angelina Jolie sammetsklänning och rufsiga sänghår. De inbyggda handskarna på denna klänning är en av de löjligaste saker vi sett på Röda mattan, kanske till och med de allra löjligaste någonsin! Hon ser ut som någon slags vampyrkvinna från 1800-talet.
Christina Aguilera svart spets och satinklänning päls
5. Christina Aguilera behöver en fullständig stilmakeover. Hennes hår är en blonderat råttbonad just nu, hennes kläder alldeles för tajta och hon har ingen aning hur hon ska klä sig för sin kurvigare kropp. Ta till handling Xtina!
Selena Gomez vit haremsbyxdress
4. Vi är inga fans av denna haremsbyxdress som Selena Gomez har burit på scen hela veckan. Hon ser ut som en billig scenversion av Jasmine från Aladdin och den silverbeprydda toppen gör det hela ännu smörigare!
Milla Jovovich Gucci fest mönstrad maxiklänning
3. Milla Jovovich håller på att drunkna i denna klänning. Skärningen och mönstret är alldeles för stora för henne och hennes underbara figur och ansikte har försvunnit under allt det överdrivna modet. Vi förväntar oss definitivt bättre från en stylista som henne!
Gayle King färgglad randig maxiklänning
2. Okej så Oprahs bästa vän Gayle King är inte direkt någon modedrottning, det vet vi alla, men seriöst, ser hon någonsin på Oprahs makeover-avsnitt? Bär aldrig någonsin horisontella ränder om du är stor över höfterna, speciellt inte ränder i stora granna blockfärger! Ouch!
Ke$ha aka Kesha fjäderjacka
Bildbyrå: WENN.com
1. Vi kan bara inte förlåta Kesha för att hon bar denna stackars döda fågel på sin rygg under veckan! Det är dock troligare att detta är fler än bara en död fågel! Vi förstår oss inte på denna tjejs försök på en unik stil, de är alldeles för uppenbart påarbetade. Hyr en stylist fröken!
Publicerad 20 Dec. 2010 17:01
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Glee m.m.

+2
2 Feb. 2018 08:33
1967

Kollegorna sörjer Mark Sallings bortgång

Enligt TMZ har myndigheterna inte spårat ett självmordsbrev men hans liv på senaste har varit turbulent

+1
31 Jan. 2018 08:33
2377

Mark Salling har dött.

Enligt uppgifter från TMZ och US weekly ska det röra sig om ett självmord.

+9
13 Nov. 2017 07:47
2822

De bäst och sämst klädda kändisarna på MTV:s European Music Awards 2017

Håller ni med eller inte?

+2
26 Apr. 2017 21:00
383

Njae, det här var väl inte så lyckat Kelly Osbourne?

Kelly Osbourne får noll stilpoäng här

+2
18 Apr. 2017 20:55
263

Aaron Carter älskar sin trashiga stil!

Det här var väl inte så snyggt Aaron Carter?

+2
14 Apr. 2017 08:12
2
1701

Vad har du satt på dig Nelly Furtado?

Det här var väl inte så snyggt Nelly Furtado?

+2
11 Apr. 2017 18:23
387

Det här blev väl inte så lyckat Fearne Cotton?

De röda byxorna Fearne Cotton - nej!

3 Apr. 2017 10:07
1605

Naya Rivera har börjat dejta David Spade!

Årets mest omaka par?

+2
31 Mars 2017 06:54
1361

Scarlett Johansson i en mindre lyckad klänning!

Vi gillar Scarlett Johansson men det här blev bara pannkaka