Seal

19 februari 1963, London, England
51 år

Heidi Klum
Seal är en brittisk sångare med brasilianskt och nigerianskt ursprung. Ett av hans kännetecken är ett ärr på ena kinden som han fick som barn. Seal slog igenom stort i början på 90-talet. Har barn ihop med den tyska supermodellen Heidi Klum.
RSS feed med Seal
Seal bilder och skvaller | Allt om Seal!
117
1095


Kommentera Kommentarer: 0
Taggar: Heidi Klum / Paparazzi

Kommentera Kommentarer: 4
Relaterade bildserier:
Taggar: Seal / Paparazzi

Kommentera Kommentarer: 3
Relaterade bildserier:
Taggar: Heidi Klum / Paparazzi

Senaste nytt

Heidi Klum och Seal ska ha återförenats: "Det är helt säkert!"

15:36 den 19 februari 2014
Heidi Klum och ex-maken Seal gjorde slut år 2012. Nu har det före detta paret synts ihop flertalet gånger på senaste tiden, och nära källor ...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 1

Senaste nytt

Heidi Klum singel igen - separerar från pojkvännen!

09:15 den 28 januari 2014
Heidi Klum är tillbaka ute på marknaden. Den 40-åriga modellen och hennes livvakt/pojkvän Martin Kirsten, 41, separerade för ett par veckor ...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 0

6 kändispar vi glömt bort - eller aldrig ens hört talas om!

20:55 den 19 november 2013
Cher och Tom Cruise dejtade i början av 80-talet. Den ikoniska sångerskan har senare avslöjat att Cruise inte var inblandad i scientologerna på den tiden, när de var tillsammans. "Han var bara den sötaste man du kunnat tänka dig", har hon senare sagt. Vem minns att Brad Pitt och Christina Applegate var ett par? Nja, inte vi i alla fal. 1989 bekräftade de sitt förhållande, men Applegate dumpade senare Pitt för en annan man. Ryan Gosling och Sandra Bullock dejtade mellan 2002 och 2003, och de träffades medan de spelade in filmen Murder By Numbers. Paret hade en åldersskillnad på 16 år. År 2006 dejtade Natalie Portman och Jake Gyllenhaal. Paret själva kommenterade aldrig sin romans, men deras talespersoner bekräftade att de hade ett förhållande. Efter att Nick Lachey skilt sig från Jessica Simpson, gick han på en dejt med Kim Kardashian. Paret försökte hålla låg profil, men närmare 30 fotografer väntade på dem utanför restaurangen de ätit på. Varför de inte fortsatte dejta har ingen av de berättat.
Folk dejtar, gör slut och blir sams igen var och varannan dag i Hollywood och emellanåt är det till och med svårt att hålla reda på vem som dejtat vem. Vi har tagit oss en titt i arkivet i dag och hittat sex kändispar som vi helt glömt bort - eller inte ens minns att de var tillsammans. Klicka på bilderna och läs om allihop!


Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:
Taggar: Galleri / Kändispar