Selma Blair öppnar upp om sjukdomen!

WENN.com
Det var i augusti 2018 som skådespelaren Selma Blair ,46, avslöjade att hon lider av MS, multipel skeleros.

”Jag är funktionsnedsatt. Jag ramlar ibland. Jag tappar saker. Mitt minne är suddigt. Och min vänstra sida frågar efter ledning från en trasig gps. Men vi klarar det och jag skrattar och jag vet inte exakt hur jag ska göra men jag kommer att göra mitt bästa. Sedan jag fick diagnosen klockan 10 på kvällen den 16 augusti har jag fått kärlek och stöd av mina vänner”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Nu har stjärnan gjort sitt första offentliga framträdande sedan diagnosen. På Oscarsgalan gjorde hon entré med sin käpp på röda mattan.Stjärnan strålade och har hyllats för sin medverkan på galan.

Under tisdagen medverkade Selma Blair i ”Good morning America” och berättade för första gången om sin reaktion när hon fick diagnosen.

– Jag grät. Det var inte tårar av panik, det var tårar för att jag visste att jag var tvungen att vara i en kropp som jag hade förlorat kontrollen över, och det var en slags lättnad i det, säger stjärnan enligt Radar Online.

Selma Blair berättar att hon anat att något inte stod rätt till i flera år, främst kände hon sin konstant trött. Men samtidigt fick hon inte diagnosen förrän i början av hösten 2018.

Selma Blair är mamma till sjuårige sonen Arthur, och symtomen har gjort det svårt för henne att hantera de vardagliga sysslorna. Ibland var hon tvungen att sova direkt efter att hon lämnat sonen på skolan.
Publicerad 28 Feb. 2019 18:34
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Hollywood kändisar m.m.

18 Feb. 13:19
1382

Justin Bieber berättar om sin stormiga relation med Selena Gomez!

Selena har tidigare anklagat Justin för psykisk misshandel under deras relation. Nu berättar Justin själv om deras stormiga förhållande.

11 Feb. 10:32
1173

Här är vinnarna från årets Oscarsgala!

2020 upplaga av Oscarsgala har skapat historia av många anledningar bland annat van den sydkoreanska filmen Parasite fyra priser, bland annat för bästa film, vilket gör det till den första icke- engelskspråkiga film som någonsin vunnit det priset.


Här kan du läsa en lista över vinnarna i de största kategorierna.

+1
27 Jan. 18:32
970

Alicia Keys hyllade bortgångna Kobe Bryan under Grammy Awards!

Under söndagen omkom basketlegenden Kobe Bryant tillsammans med sin dotter och sju andra.

27 Jan. 14:21
1056

Här är vinnarna av Grammy Award 2020!

Den 26 januari 2020 var det dags för årets Grammy Awards. Galan leddes av Alicia Keys och Billie Eilish blev kvällens stora vinnare och kammade hem hela fem priser!

27 Jan. 10:32
1264

Channing Tatum och Jessie J är tillsammans igen!

Stjärnparet har återförenats efter uppbrottet i december.