Sexiga bilder

Här bjuder vi på sexiga bilder från kändisvärlden. Kolla in heta kändisar som Johnny Depp, Robert Pattinson och en massa annat ögongodis!
RSS feed med Sexiga bilder
Sexiga bilder
61
877Senaste nytt

Barnförbjudet: Kim Kardashian visar ALLT & gravidrykten!

08:31 den 13 november 2014
Om vi tyckte att omslaget var vågat så är det ingenting mot de andra bilderna på Kim Kardashian, 34. Det är tidningen PAPER som precis har s...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 23

OBS: Barnförbjudet

Kim Kardashian näckar på tidningsomslag!

11:30 den 12 november 2014
Kim Kardashian, 34, är känd för mycket - hennes reality-serier, killarna hon har dejtat och inte minst sagt för hennes rumpa, som hon är myc...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 16

Fredagens snygging! Låt oss presentera... Cody Simpson!

19:07 den 3 augusti 2012
Codys debutsingel "iYiYi" släpptes i maj 2010 och gästades av rapparen Flo Rida. Har du hört låten? När Cody fick skivkontrakt med Atlantic Records flyttade han och hela familjen från Queensland, Australien till Los Angeles, USA. Vilken långväga flytt för karriärens skull! Tycker du om sport? Förrutom att Cody sjunger superbra så är han även en talangfull simmare. Han har vunnit två guldmedaljer i Queenslands simmästerskap! Cody vann i år pris som "Bästa australiensiska superstjärna" på Kid's Choice Awards. Grattis! Cody har ungefär 2.5 miljoner följare på Twitter och 3 miljoner 'Gilla' på Facebook! Imponerande! Cody har alltid varit väldigt ambitiös. Innan han fick skivkontrakt spelade Cody in egna musikvideos och lade upp dem på Youtube. Om du skulle vilja gå på en dejt med Cody är chanserna stora att han tackar ja till att äta på en italiensk restaurang - Cody älskar pizza och pasta! Behöver du hjälp med språklektionerna? Cody talar franska! Cody älskar ketchup och har det på nästan allt, till och med sallad! Eh.. gott!
Hallå där! Det är dags för oss att presentera fredagssnyggingen. Idag vänder vi blickarna till sötnosen Cody Simpson! Alla Beliebers och Directioners får hålla i hatten för den här 15-årigen från Australienska Queensland är här för att smälta hjärtan. Vi råkar dessutom veta att Cody dejtar vår favorit Jenner-syster, Kylie! Så vad väntar du på?! Klicka på bilderna för att lägga ögonen på veckans mesta smällkaramell - Cody Simpson!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Tisdagssnyggingar! Killarna med ögon vi drunknar i!

23:12 den 24 juli 2012
Jake Gyllenhaal är så snygg! Ryan Gosling ser ledsen ut. Hur kan vi göra dig lite gladare? David Beckham ser flirtig ut! Alexander Skarsgard är vår drömkille. Vi är hopplöst förälskade! Gulligt leende, Chace Crawford! Vi älskar Ed Westwick i rollen som Chuck Bass! Vi har varit småkära i Ian Somerhalder ända sen vi såg honom i "Lost". Ryan Reynolds, vilken man! Taylor Lautner är så het!
Vad är det för dag i dag? Det är inte bara tisdag, det är snygging-tisdag! Mums! Vi har spanat in tio killar med ögon vi drunknar i! Så är du sugen på lite ögongodis i dag? Klicka på bilderna och kolla in våra favoritkillar som Zac Efron och Alexander Skarsgård nu!
Kommentera Kommentarer: 13
Relaterade bildserier:

Fredagens heting: Ed Westwick!

19:02 den 29 juni 2012
I höst är han med i en kampanj för ett modehus i Schweiz. Inte så snygg kostym, men vi gillar killen inuti. Ed Westwick. Hans bruna ögon.... Vi älskar dig, Eddie!
Ja, vi kommer alltid älska Chuck Bass (till och med när han är en idiot...), helt enkelt för att han är för het för att göra något annat. Men det bra är att eftersom Chuck är en karaktär kan vi förälska oss i skådisen E Westwick istället, som är både snygg och trevlig - och inte behöva oroa oss över att han ska svika oss. Så här kommer han, fredagens ögongodis, ingen mindre än Ed. Klicka på bilderna för att kolla in honom.
Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:

Fredagens heting: Chris Hemsworth!

23:05 den 15 juni 2012
Chris har testat flera olika frisyrer. Vi älskar hans avslappnade stil. Det är något med honom som vi bara inte kan motstå. Hans leende är att dö för! Har ni sett honom i Snow White and The Huntsman? Om inte- gör det!
Det finns såå många snygga män i Hollywood, men de som får oss att smälta helt är killarna som har det där lilla extra. Så tack gode gud att det är fredag, för nu är det äntligen dags att presentera fredagens snygging: Chris Hemsworth! Han är söt, han är snygg, han verkar otroligt snäll och när han ler hoppar våra hjärtan över ett slag. Så klicka in på bilderna och kolla in dagens ögongodis!
Kommentera Kommentarer: 4
Relaterade bildserier:
Taggar: Sexiga bilder