Sexiga bilder

Här bjuder vi på sexiga bilder från kändisvärlden. Kolla in heta kändisar som Johnny Depp, Robert Pattinson och en massa annat ögongodis!
RSS feed med Sexiga bilder
Sexiga bilder
64
879Vi Gillar Våra Män Manliga...Och Det Borde Ni Med!

15:15 den 27 juli 2011
Zachary Quinto! Elijah Wood! Colin Farrell! Heta Robert Pattinson! Nick Jonas!
Det är ingen hemlighet att vi gillar våra grabbar manliga. Lite skägg, lite gruffig, oborstat hår... ja, det är vad vi gillar helt enkelt! Vi vill ha en man som kan hugga ner ett träd med ett yxhugg, en man som kan bestiga berg, som kan göra upp eld med hjälp av stenar och pinnar. Några av våra favoritkillar i Hollywood är supermanliga (tänk, Gerald Butler och Javier Bardem) och de tar oss med storm! Ett av de manligaste plagg en kille kan ha på sig är den rutiga skjortan. Vi älskar killar i rutiga skjortor! Det är så skogshuggar-aktigt och väldigt trevligt ( förtydligande: sexigt).

Kolla in dessa supersexiga kändisar i rutigt, xoxo!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:
Taggar: Sexiga bilder

Hej Snygging! Sexiga Bilder På David Beckham!

16:08 den 26 juli 2011
This is the best picture we've ever seen!
Spana in dessa heta, svettiga bilderna på David Beckham som över med sitt forbollslag, Los Angeles Galaxy. Yes, ni är välkomna!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:
Taggar: Sexiga bilder


Bildspecial

17:00 den 20 maj 2011
VISA ALLA BILDER ► Kommentarer: 1

OMG!

Demi Lovatos sexigt lesbiska bilder har läckt!

17:23 den 17 december 2010
Bad girl!
Det här är definitivt ett år som Demi Lovato kommer att minnas som det då hon tappade sin Disneysöta image! Först så var det uppbrottet med Joe Jon...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 17

Kylie VS Madonna - Vem har den hetaste Latino-pojkvännen?

12:31 den 19 augusti 2010
Vad har Kylie Minogue och Madonna gemensamt? Rätt så mycket faktiskt! De är båda födda runt 60-talet, de är båda starka och mäktiga kvinnor som har uppnått oerhörd framgång i musikbranschen och de är båda okända bögikoner!

Men nu har de ytterligare en sak gemensamt; de dejtar unga, heta Latinska modeller! Madonna raggade upp Jesus Luz kort efter skilsmässan med Guy Ritchie och Kylie Minogue blev tillsammans med Andres Velencoso Segura i slutet av 2008. Vi vill veta vem av dessa damer ni tycker lyckades lägga beslag på den hetaste modellen? Rösta!

Rösta!

Vem har den hetaste Latino-pojkvännen?


Kommentera Kommentarer: 22
Relaterade bildserier: