Sexiga bilder

Här bjuder vi på sexiga bilder från kändisvärlden. Kolla in heta kändisar som Johnny Depp, Robert Pattinson och en massa annat ögongodis!
RSS feed med Sexiga bilder
Sexiga bilder
59
838Kylie VS Madonna - Vem har den hetaste Latino-pojkvännen?

12:31 den 19 augusti 2010
Vad har Kylie Minogue och Madonna gemensamt? Rätt så mycket faktiskt! De är båda födda runt 60-talet, de är båda starka och mäktiga kvinnor som har uppnått oerhörd framgång i musikbranschen och de är båda okända bögikoner!

Men nu har de ytterligare en sak gemensamt; de dejtar unga, heta Latinska modeller! Madonna raggade upp Jesus Luz kort efter skilsmässan med Guy Ritchie och Kylie Minogue blev tillsammans med Andres Velencoso Segura i slutet av 2008. Vi vill veta vem av dessa damer ni tycker lyckades lägga beslag på den hetaste modellen? Rösta!

Rösta!

Vem har den hetaste Latino-pojkvännen?


Kommentera Kommentarer: 22
Relaterade bildserier:

Malin Åkermans heta outfit på röda mattan!

11:55 den 8 april 2010
Malin Åkerman och Kate Mara Hon kan konsten att le framför kamerorna! De matchar varandra!
Vår svenska stolthet Malin Åkerman tar just nu Hollywood med storm. Hon har visat prov på att hon platsar in bland alla de andra stjärnskådespelerskorna och levererade enligt oss en riktig hit på röda mattan i går! Det var vid premiären av den nya filmen "HappyThankYouMorePlease" på Ziegfeld Theater i New York som hon visade upp den här fräscha looken. Vad tycker du? Glöm inte att rösta!

Rösta!

Vad tycker du om Malins look?


Kommentera Kommentarer: 4
Relaterade bildserier:

Exklusivt

Victoria's Secret-snyggingarna firar badmode!

17:33 den 27 mars 2010
Craig Robinson Miranda Kerr Miranda Kerr Stacy Keibler Miranda Kerr Russell Brand Candice Swanepoel Miranda Kerr, Candice Swanepoel och Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Josh Lucas Benji Madden och Joel Madden Kylie Bisutti Elizabeth Mathis Russell Brand Alessandra Ambrosio Josh Lucas Kylie Bisutti Candice Swanepoel
Det är alltid lika kul att kolla in de superheta Victoria's Secret-modellerna (eller kanske inte...) och igår fick vi chansen när de firade Victoria's Secret Swimsuit Catalogues 15-årsjubileum! Alla från Miranda Kerr och Candice Swanepoel till Alessandra Ambrosio och nyaste ängeln Kylie Bisutti var där och självklart var de uppklädda till tänderna i tajta fodral och glammiga lockar!
Kommentera Kommentarer: 8
Relaterade bildserier:

Snygg som få

Jersey Shores "The Situation" - Het eller inte?!

10:19 den 26 mars 2010
Jersey Shores "The Situation" - Het eller inte?!
En bad boy med ett stort hjärta?
Ni har sett honom spänna musklerna i Jersery Shore och det är uppenbart hur stolt han är över sin kropp men tycker du att Mike Sorrentino är het? Skulle du dejta en kille som spenderade mer tid på håret och i solariet än du själv? Vi är inte så säkra i alla fall, i vårt fall finns det bara plats för en diva i badrummet men bestäm själv!

Rösta!

Vad tycker du?


Kommentera Kommentarer: 11
Relaterade bildserier:

Skandal!

Cheryl Cole flyr till Los Angeles!

18:36 den 18 februari 2010
Ingen ring på det fingret längre!
Girls Aloud sångerskan Cheryl Cole anlände i går till Los Angeles flygplats för att arbeta med sitt nya soloalbum. Ryktet säger att hon ska stanna hos ingen mindre än Victoria Beckham för att vila ut från alla rykten som florerar omkring henne just nu. Cheryls man fotbollsproffset Ashley Cole har nämligen blivit beskylld för att vara otrogen mot Cheryl. Detta beroende på att en kvinna visade några riktigt sexiga bilder som var skickade till henne från Ashleys mobiltelefon. Victoria Beckham är antagligen den bästa personen att söka stöd hos under en tid som denna. Hon vet precis hur det känns när maken har uppfört sig illa. Till skillnad från Victoria har Cheryl kontaktat en advokat för att diskutera en eventuell skilsmässa från Ashley. Bra för henne! Vi kommer naturligtvis att uppdatera dig om det senate i den här historien framöver. Källa: DailyMail)
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Ursäkta?

Rihanna: "Alla tjejer borde ta nakenbilder"

10:18 den 1 december 2009
Rihanna: "Alla tjejer borde ta nakenbilder"
Rihanna är stolt och stark idag!
I en intervju med tidningen "The Sun" berättar Rihanna nu om nakenbilderna som läckte ut tidigare i år vilket hon inte var så glad över då... Nu har hon dock ändrat åsikt om nakenbilderna och menar att det är lika bra att ta sexiga nakenbilder när man är ung, för om några år ser man förmodligen mycket sämre ut. Ja vad kan vi lära oss av det? Förmodligen att det är helt ok att ta sexiga bilder på sig själv när man är ung... men var försiktig vem du visar dessa för! (Källa: The Sun)
Kommentera Kommentarer: 20
Relaterade bildserier: